Sykling med den lille kjæledyrhunden din

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore

Hvis du er en ivrig sykkelrytter, har du noen gang lurt på hvordan du trygt kan inkludere din firbeinte følgesvenn i sykkelmoro? Å sykle mens du holder på hundens bånd, kan lett forårsake katastrofe for både kjæledyrhund og rytter; For eksempel kan en entusiastisk kjæledyrhund trekke sykkel og rytter over, båndet kan bli sammenfiltret i sykkelen, eller kjæledyrhunden din kan bli truffet av sykkelen. Det er spesielle enheter som fester seg til båndet til sykkelen for å la deg holde begge hendene på styret mens du holder kjæledyrhunden din i sikker avstand fra sykkelen. Hva du skal gjøre hvis du har en liten kjæledyrhund som ikke kan holde opp hastigheten eller avstanden du kan dekke på en sykkel? Vurder en sykkelkurv! De er flotte ikke bare for små hunder, men enhver kjæledyrhund som ikke er i stand til å følge med når du sykler, for eksempel eldre hunder, hunder som kommer seg etter operasjon eller hunder med smertefulle eller stive ledd.

Sykkelkurver har kommet langt med tanke på at Toto fra trollmannen til Oz hekket en tur i en kurvkurv. Mange kjæledyr sykkelkurver festet til sykkelens styr og inkluderer en interiør sikkerhetsstropp for å holde kjæledyret ditt sikkert inne i kurven. Noen, som Solvit Sport Pet Dog Bicycle Basket, konverterer til en kjæledyrbærer med tilsetning av en festbar bæringsstropp. For tradisjonalisten gir Solvit Wicker Pet Dog Bicycle Basket det klassiske utseendet til en kurvkurv, men er laget av syntetisk rotting for ekstra holdbarhet. Hvis du er oppe på en lang sykkeltur, har Snoozer Sporty Pet Bike Basket to vannflasker, og inkluderer også regnutstyr for dårlig vær.

Hvis du ikke er komfortabel med at kjæledyrhunden din sykler på styret, kan du prøve en sykkelkurv som festes til det bakre sykkelstativet, for eksempel Snoozer Pet Rider Bicycle Seat Lookout som har plass til familiegrad opp til 24 pund.

Større hunder som ikke passer lett i en sykkelkurv, trenger ikke å bli forlatt av moroa. Prøv en pet sykkelhenger som lar deg trygt slepe hunden din. Mange kjæledyrsykkelhenger har et lavt tyngdepunkt for en jevn og stabil tur. Noen, som Solvit Houndabout II, kan til og med konverteres til en vandrende eller jogge -barnevogn, og den store traileren er egnet for familiegrad opp til 110 pund.

En sykkelkurv er et flott alternativ for familiens kjæledyr som elsker å være utendørs, men ikke har utholdenhet til å følge med foruten deg på sykkelen din. Før du spretter din lodne venn inn i en sykkelkurv og treffer veien, må du ta noen få korte treningsturer rundt blokka, og øke avstanden gradvis til han eller hun blir en komfortabel rytter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mann så vel som hund – Finest Good Friends i over 30 000 år
Next post PETMEDS® sykdom hos katter knyttet til miljømodifikasjoner