LEOs bursdag

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

Onsdag 27. mars fyller Leo 1! Når bursdagen hans nærmer seg, kan jeg ikke la være å minne om Leos valpehood. Praktisk talt for et år siden kom Leo inn i verden og så ut som en liten potet med hode, ben og en hale, og omtrent to måneder senere hentet jeg hjem min lille, 13-lb Leo. I noen tilfeller er det vanskelig å tro hvor mye han har endret seg og vokst på bare 1 år! Selv om han fremdeles tror han er 13 kg, er han nå rundt 80 kg.

Det siste året har vi måttet bekymre oss for så mange ting angående Leos helse, oppførsel og vekst. Under valpeskapet hans handlet det om positiv forsterkning, sosialisering og å sørge for at alt som skjedde var OK. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg googlet ting som “når jeg burde til min 4 måneder gamle valp mister melketennene” eller “hva som skjer når valpen min mister alle hjørnetennene på 3 dager”. Ja, jeg er seriøs. I løpet av bare tre dager mistet Leo alle hjørnetennene sine og så ut som en tannløs goof (se fjerde bilde nedenfor). Å tenke på det nå, det er morsomt, men på det tidspunktet var jeg bekymret for at noe var galt. Det virket som om hver uke gjennom Leos valpehood hadde en annen opplevelse som trente både oss og Leo.

Jeg har færre bekymringer nå, selvfølgelig. Jeg bekymrer meg ikke lenger at Leo kommer til å bli skadet når hundene på parkens gjengen på ham, og jeg bekymrer meg heller ikke at Leo ikke kommer til å bli en veloppdragen og godt sosialt hund. Vi må ha gjort noe riktig! Nå bekymrer jeg meg for å holde neglene trimmet, tenner børstet og vekten vedlikeholdt. Jeg har lest og har blitt fortalt at det er så enkelt for hunder som Leo å bli overvektig. Når Leo hopper inn eller ut av bilen min, kan jeg ikke la være å tenke på noen felles problemer som Leo kan ha når han blir eldre. Jeg har startet ham på felles kosttilskudd for å holde leddene sterke.

Når det gjelder bursdagen hans, vil jeg kaste ham en liten fest og vil bake ham og valpene hans noen hundevennlige cupcakes. Hvis noen har noen gode oppskrifter, kan du sende dem med (jeg er ikke en god baker).

Følg med neste uke for bilder fra Leos bursdagsfest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Groom Expo ’18: Det er folkets valg!
Next post Pet Tunes Canine & Feline av Pet Acoustics