PETMEDS® Diagnostisering av hypotyreose hos hunder

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore4

Hypotyreose eller en lav skjoldbruskkjertel er den mest typiske hormonelle sykdommen som sees i alle typer rashund. Symptomer på hypotyreose kan omfatte slapphet, vektøkning, kjedelige tørre hårfrakker, samt disposisjoner for øre- eller hudinfeksjoner for kald intoleranse, fordøyelseskanal, ledd eller nevrologisk dysfunksjon. Å diagnostisere hypotyreose kan noen ganger være vanskelig, så vel som jeg er vanligvis avhengig av et totalt blodpanel for skjoldbruskkjertelen for å inkludere en T4, gratis T4, i tillegg til skjoldbruskkjertelen så vel som tyroglobulin autoantistoffer.

Mange veterinærer kjører bare en T4, som ofte over diagnoser denne tilstanden, ettersom mange andre sykdommer kan senke T4 -nivåene. Behandling av hypotyreose inkluderer gitt skjoldbruskhormonerstatning vanligvis i typen T4 som er forstått som levotyroxine eller soloxine name -merke. De fleste hunder vil få denne medisinen to ganger hver dag i det minste i utgangspunktet, mens noen hunder kan opprettholdes når hverdagens soloksine etter foreløpig styring er oppnådd.

Siden hunder med hypotyreose har en tendens til å gå opp i vekt, er det viktig å gi disse kjæledyrene tilstrekkelig hverdagsøvelse eller turer. Jeg har oppdaget jodrike tilskudd som tare, i tillegg til E-vitamin så vel som selen kan være nyttig for å regulere hypotyreoidehunder. Når det først ble diagnostisert, gjentas blodarbeid vanligvis i løpet av 4-6 uker for å sikre at blodnivået er tilstrekkelig, så vel som når hver 6-12 måneder etter det, med mindre det kliniske tegnetfoto endres.

Hypotyreose

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Har Fido det som trengs for å være en olympian?
Next post Bella snakker om Handling Sorrow