Bella snakker om Handling Sorrow

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore47

Familien min har hatt tap denne uken: søsteren min Lois gikk over Rainbow Bridge. Rainbow Bridge er et sted mellom her og der, der dyrene går for å vente på at deres menneskelige følgesvenner skal møte dem og dra på resten av veien til himmelen sammen.

Lois var mye eldre enn meg. Pawrents adopterte henne fra Rescue for tolv år siden, så hun kunne lett ha vært femten år gammel eller mer. Dette er Lois som første Halloween, iført en rosa ballett -tutu som mamma laget for drakten hennes. Hun var alltid veldig atletisk og elsket å løpe og hoppe.

Lois hadde blitt reddet fra dyrehjemmet der hun ble plukket opp som en bortkommen, og en berørt redningsmann for redningsmann får henne ut før hun møtte en forferdelig skjebne. Pawrents lette etter en pomeraner, og de husker ikke helt hvordan forbindelsen ble opprettet, men de adopterte Lois. På grunn av den gode damen som reddet henne, og fordi Pawrents var der for å adoptere henne, var Lois i stand til å leve de neste tolv årene i omfavnelsen av kjærlighet med en familie. Dette er et bilde av Lois rett før hun passerte:

Hun ble eldre og ansiktet hennes ble mye mer hvitt, og hun bremset bare litt, men jaget alltid fuglene i hagen og bjeffet ved søppelbilene hver mandag. Alderdom og gamle bein fanget henne opp, og vi måtte gi henne slipp, men vi er veldig sikre på at det var et stort innbydende utvalg som ventet på henne på Rainbow Bridge.

Vi vil savne henne å kaste lekene hennes rundt like før måltidet, og høre henne snorke under den store sengen der hun elsket å sove. Hennes lange liv er virkelig en hyllest til menneskene som gjør redningsarbeidet overalt, og redder dyr fra å være engangs for tidlig. Vi ser på det større bildet som hun var et eksempel på, og oppfordrer folk til å adoptere dyrene sine fra redning. På grunn av hunder som Lois, er jeg så heldig å være Pombassador for Sør -California Pomeranian Rescue.

Vi dyr gir ikke testamenter, men hvis jeg kunne, vil jeg at mine Pawrents skal få en annen hjørnetann fra redning best borte. Å redde et annet liv ville være den beste måten å hedre mitt etter at jeg har gått til Rainbow Bridge. Jeg vil vente på dem sammen med alle dyrene som kom foran meg og kommer etter meg, og sammen vil vi fullføre kryssende regnbuebro over til himmelen, og det er dette vi vil se:

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PETMEDS® Diagnostisering av hypotyreose hos hunder
Next post Gemini ble adoptert!