Appas konge: Chase er konge nå!

Merk: Dette intervjuet ble gjennomført før Steve King’s pensjonisttilværelse med virkning 31. desember 2021. Han har tjent kjæledyrindustrien i flere tiår, og vi ønsker ham godt i hans nye satsinger. APPA gjennomfører et nytt søk etter en president og administrerende direktør.

Spør noen om å få et kjæledyr under pandemien, og svaret er det samme, “Hvordan levde jeg uten ham (eller henne?) Før!” Steve King, American Pet Products Association (APPA) President & CEO er helhjertet enig. Goodnewspets.com Redaktør Lea-Ann Germinder har lenge vært en beundrer av King’s arbeid med det menneskelige dyr-båndet. Han delte nylig historien om hvordan hans elskede kjæledyr kom inn i familiens liv, foreningens arbeid under pandemien og innsikten bak de 103,6 milliarder dollar i salg av kjæledyrindustri i AppAs 2020 State of the Industry Report – og hva mye mer å forvente i 2021.

La oss starte med det grunnleggende. Fortell oss om Chase the Beagle.

Da pandemien startet, hadde vi ikke et kjæledyr. Vi hadde mistet hjørnetannen og bestemte hva vi skulle gjøre videre – som mange kjæledyrforeldre var vi ikke helt klare til å ta steget igjen. Min partner og jeg jobbet hjemmefra, og vi sa: Vi trenger å få en annen hund. Så Chase the Beagle kom inn i livene våre.

Vi adopterte ham i juli faktisk på bursdagen min i fjor, og som de gjør, har han kommet seg inn i hjertene våre. Vi elsker å gå ut på båten vår, og han elsker det også. Jeg er fremdeles i Pet Partners Board og Pet Partners sponser verdens største hundetur hvert år, og han og jeg deltok i det. Han er bare et fantastisk tillegg til familien vår.

Refleksjoner post-pandemien

Du ble utnevnt til president og administrerende direktør i Appa i 2019. Pandemien rammet i 2020, bare et år inn i jobben. På tidspunktet for Global Pet Expo 2020 manglet vi alle kollegene i Asia, og vi visste ennå ikke hva som var foran oss. Noen refleksjoner over hvordan det føltes i 2020 og hvordan det føles nå?

Som alle andre ble vi overrasket av alvorlighetsgraden av pandemien. Tidlig, annet enn virkningene av reiseforbudet fra Kina og manglende evne til vennene våre og kollegene derfra for å delta på showet, virket det praktisk talt som det var selskap som typisk da vi var på Global Pet Expo i fjor. Vi visste ikke i løpet av en måned at hele verden ville stenge. Appa med en gang så på hvordan vi trengte å endre det vi gjorde for å hjelpe medlemmene våre – igjen uten å vite hvor lenge pandemien ville være. Mange mennesker følte at vi snakket om uker, ikke måneder og måneder ble til et år. Appa begynte å tilby pedagogisk innhold for medlemmene våre som dreide seg om å håndtere ulike aspekter av pandemien.

En viktig flytting vi gjorde var å hjelpe medlemmene våre med å dra nytte av de forskjellige regjeringsprogrammene som ble implementert for å hjelpe selskaper i løpet av den tiden, dvs. Cares Act og Paycheck Protection Program (PPP). Vi hadde webinarer om temaer utviklet for å hjelpe selskaper med å overleve. Appa jobbet med Pet Industry Joint Advisory Council (PIJAC) og andre bransjeorganisasjoner for å få kjæledyrbutikker erklært som viktige selskaper, slik at dyrebutikker kan fortsette å operere. Med mange andre selgere som ble lagt ned, var det virkelig viktig fordi det klart at kjæledyrseiere trengte et sted å få mat og forsyninger de trengte for kjæledyrene sine.

Vi gjennomførte en serie Covid-19 pulsstudier som så på kjæledyrseieratferd og trender i forhold til hvordan de så dyrene sine under pandemien og hvordan shoppingpraksisene deres hadde endret seg. Dette hjalp medlemmene våre til å forstå hva forbrukerne gjorde og virkelig ga verdi i løpet av en viktig tid.

Kjæledyr hjelper oss gjennom pandemien

Du har vært en utrettelig mester for styrken til det menneskelige dyret gjennom “Pets in the Classroom”, og kjæledyrpleien stoler på før de blir president og administrerende direktør i Appa. Hvordan har dyr hjulpet oss gjennom denne pandemien?

Folk så på dyrene sine under pandemien i hopetall. Evnen til å ha kjæledyrkamerat i hjemmet når du ikke kunne være sammen med venner og til og med andre familiemedlemmer var ekstremt viktig. Hele sosiale isolasjon og mental tretthet som pandemien ble brakt videre var veldig tøff. Helt klart, med at barn ble holdt hjemme og å ha så mange av sine andre normale aktiviteter som er begrenset som idrett og ikke kunne samhandle med andre barn på skolen som hadde et kjæledyr i dagen.

Da noen av de første stimulusskontrollene gikk ut til familier i mars og april, så vi faktisk en stor økning i salget i de typer dyr som du vanligvis ville assosiere med familier med små barn. Salg av dyr som marsvin og hamstere pigget virkelig som et direkte resultat av at folk har noen ekstra penger i lommene for å holde barna underholdt og manglende evne til å bruke det på ting som utflukter og reise. Det var en direkte sammenheng mellom de to tingene.

Fortsatt vekst i å gi kjærlighet til små dyr

Vi elsker hundene og kattene våre, men faktisk, ifølge aPPA, den små dyrekategorien forbedret 30 prosent økning totalt. Tror du at det gir enda mye mer aktivitet i kategorien Small Animal?

Denne kategorien inkluderer vannlevende fisk, krypdyr, fugler og hamstere, gerbils for små barn vi diskuterte tidligere. En stor økning under pandemien var at folk brukte mye mer tid hjemme. Det vil sannsynligvis opprettholdes over tid. Disse dyrene vil fortsette å trenge å bli ivaretatt og trenger mat og godbiter og leker. De må holde dyrene sunne og lykkelige.

Et annet aspekt er at ferskvannsfisketanken er en del av boliginnredningen. Folk har brukt mye mer tid hjemme og har brukt mye mer penger på å oppgradere deres generelle hjemmet design og legge til ting som en fantastisk fisketank.

Vi snakket tidligere om verdien av dyr under pandemien. Vi vet at fisk spesielt senke blodtrykket og får folk til å føle seg mye mer rolig i en tid med høy angst som vi nettopp gikk gjennom. Jeg tror folk vil se verdien ikke bare for å gjøre hjemmemiljøet mye mer fantastisk, men i hvordan de også har det.

Hund- og kattadopsjoner ned

Hund- og kattadopsjoner er nede. Hva representerer dette for bransjens generelt fremover?

Krisesentrene hadde ikke dyrene (på grunn av importbegrensninger og å være stengt osv.), Så det var mye mer en sjåfør enn mangel på interesse fra publikum. Det er viktig å merke seg at adopsjoner representerer omtrent en tredjedel av anskaffelsen av hjørnetann og omtrent 35% fra katter. To tredjedeler av disse dyrene er fra andre kilder, den som er familier og venner og oppdrettere, selvfølgelig, og forvandler seg deretter vandrende inn. Det gjelder at antallet som ble tatt i bruk fra tilfluktsrom var nede, men det vil sannsynligvis komme tilbake.

Det er viktig å merke seg at tilførsel av hunder følge med etterspørselen, spesielt etter å ha sett hva vi gjorde med pandemien. Antall dyr som er i amerikanske husholdninger har forbedret seg og kan forventes å fortsette. Appa støtter et lovforslag som ble introdusert i den siste kongressen som har blitt introdusert i år som ble kalt: The Healthy Canine Importation Act. Vi jobber med grupper som American Veterinary Medical Association (AVMA) og American Kennel Club (AKC) og andre som vil forbedre den føderale regjeringens tilsyn med importerte hunder. Vi ønsker å sørge for at de har riktig veterinærsertifisering, slik at potensielt skadelige zoonotiske sykdommer ikke kommer inn med disse dyrene.

Appa mener import sannsynligvis vil være en stadig viktigere kilde til hunder spesielt som ikke blir møtt av tilfluktsrom og andre kilder. Vi vil sørge for at disse dyrene er sunne og godt ivaretatt. Denne lovforslaget kan være et essensielt element med penger for å hjelpe den føderale regjeringen med å regulere importen mye nærmere.

Pet Food Growth and Trends

I følge Appa førte kjæledyrmat og godbiter markedet når det gjelder volumøkning med 42 milliarder dollar i salg eller en økning på 15,1%. Det fortsetter å være en spredning av produktvalg. Er volumet i trender, prøving eller lagring opp? Ser du denne kategorien flatet som pandemitimer?

Å lagerføre kjæledyrmat har allerede falt tilbake. Det var mye problem med at folk ikke kunne få mat til kjæledyrene sine. Det har for det meste avtatt, selv om det er noen spotmangel her og der. Det er mye mer relatert til problemer med råstoff og litt avtakelse av produksjonsprosessen på grunn av COVID -sikkerhetsprotokoller. Det vi ser er en fortsettelse av premiumiseringstrenden sammen med et problem for generell kjæledyrhelse som driver økningen i salgsdollar.

Det som slo hjem med seminarene som ble holdt på Global, var at noen av de raskest voksende kategoriene av kjæledyrmat er kategoriene av høyere ende. Mens de er en relativt liten del av det totale markedet, er veksten mye høyere enn andre matkategorier. Kjøleskap og fersk hurtigmat vokste 21% i fjor og frossen mat var opp 14%. Det andre elementet er alle de nye dyrene som er i husholdningene vil fortsette å vokse og trenger mye mer mat, så det kommer til å ha innvirkning.

Endelig kommer vi sannsynligvis til å se noen inflasjonselementer som spiller inn i år i råvarepriser. Noen av estimatene som jeg har sett, indikerer omtrent 5% økning i prisprisene for kjæledyr over hele linjen bare når produsentene passerer noen av de forbedrede kostnadene de har for råvarer.

Pet Owner Demographics

Millennials har overgått Boomers når det gjelder sin andel av eierskap og utgifter til kjæledyr de siste årene. Statistikk over Gen Z ble rapportert for første gang i 2019. Er det noe fantastisk å kommentere denne demografien og deres kjøp for 2020?

De mange nylige undersøkelsene fra National Pet Owners som ser på all generasjonsdemografi veldig nøye, vil ikke være ute før i juni. Vi ønsket ikke å skjule tallene ved å være ute i feltet under pandemIC. Generelt vet vi at disse generasjonene ser på dyr som familiemedlemmer, enda mye mer enn Boomer -generasjonen. De bruker produkter som boomers pleide å se på som luksus som viktige for omsorgen for kjæledyrene sine. Pet Tech, kosttilskudd, mote har vokst ettersom tusenårsfeil har blitt det største kjæledyrseide segmentet i markedet.

Noe av arbeidet som vi gjorde i fjor som tok en titt på og identifiserer trendene, spesielt med Gen Z -generasjonen, vil være interessant å se på videre. De kommer virkelig til sin rett så langt som kjæledyrseiere. De ser veldig på dyrene sine som venner og følgesvenner, mye mer enn tusenårene. Når de begynner å danne husholdninger og gå inn i arbeidsstyrken, vil de fortsette å støtte de typene produkter som de føler hjalp dem til å holde dyrene sine sunne og glade og en del av husholdningen. Den sterke innkjøpspraksisen til Millenials fortsetter med Gen Z -generasjonen.

Økt veterinærpleie for nye kjæledyr

La oss snakke om veterinæromsorg og produktsalg, som representerer betydelige 32,3 milliarder dollar. Kan du bryte det litt mye mer når det gjelder hva som driver disse kjøpene av tjenester?

American Veterinary Medical Association (AVMA) rapporterte at veterinærer opplevde en økning på 50% i nye dyr som ble brakt til veterinærklinikker per uke i løpet av mars – august 2020 tidsramme. Banfield rapporterte i en rapport i slutten av januar eller begynnelsen av februar i år å se en økning på 9,2% i unge hunder og 12,4% mye mer unge katter for veterinærkontroller i 2020 mot 2019. Klart den største kjeden til veterinærklinikkene i landet med Over tusen sykehus, så en betydelig økning i antall nye dyr som kom inn i klinikkene sine.

E-handel Vs. I BUTIKKEN

Hva er noen måter uavhengige selgere med suksess på netthandel så mange kjøp og produksjonsutfordringer, og konkurrerer med suksess?

En ting som har hatt uventet suksess var å kjøpe online/henting i butikken. Du kan kjøpe online og hente i butikken samme dag. Det er vanskelig for de rene online selskapene å tilby den hastigheten og bekvemmeligheten. En rekke butikker bruker også tredjeparter som Uber for å levere til kundenes hjem. Det er en del av omni-kanalmetoden for å betjene kundene sine. Kunder har også en tendens til å samhandle med konvensjonelle butikker i en omni-kanalsak. Kunden som kommer inn i butikken for å kjøpe vil også foreta online kjøp via butikkens nettsted og enten få den levert til hjemmet eller hente det i butikken.

Butikker som har investert i deres online tilstedeværelse og deres evne til å utføre e-handel gjennom nettstedet deres, lykkes. Butikker bruker sin online tilstedeværelse for å lage et fellesskap og innhold for kundene. Det får folk til å komme tilbake til nettstedene sine og se hvilken ny informasjon de har eller muligheten til å få kontakt med andre kjæledyrseiere. Dette er alle teknikker som dyrebutikker bruker veldig effektivt for å konkurrere med e-handel. Når vaksiner kommer ut og folk føler seg mye mer komfortable med å handle i butikken, vil muligheten til å ta med deg hjørnetann med deg inn i dyrebutikken og gå rundt og se nye produkter, vil salget i butikken rebound.

Bransjestatistikk

Bransjen har vært jevnlig på oppsvinget. Så traff pandemien. Trodde du noen gang at bransjen ville bryte over 100 milliarder dollar i salg i pandemien? Hva er din spådom for 2021?

Vi ble absolutt overrasket. Vår opprinnelige projeksjon for 2020 var under 100 milliarder dollar. I de første dagene av pandemien mottok vi rapporter som indikerte salg av produkter, spesielt harde varer, ville være betydelig nede for året. Økningen som industrien ble overrasket over alle, selv med omtrent 21% nedgang i kjæledyrtjenester. Det var kategorien som virkelig ble rammet hardt under pandemien. Forståelig nok med at folk ikke reiste der, var mindre behov for tavle og kjæledyr. Tidlig i pandemien klarte ikke groomers å operere fordi de ikke ble ansett som viktige virksomheter.

For 2021,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Appas konge: Chase er konge nå!

Merk: Dette intervjuet ble gjennomført før Steve King’s pensjonisttilværelse med virkning 31. desember 2021. Han har tjent kjæledyrindustrien i flere tiår, og vi ønsker ham godt i hans nye satsinger. APPA gjennomfører et nytt søk etter en president og administrerende direktør.

Spør noen om å få et kjæledyr under pandemien, og svaret er det samme, “Hvordan levde jeg uten ham (eller henne?) Før!” Steve King, American Pet Products Association (APPA) President & CEO er helhjertet enig. Goodnewspets.com Redaktør Lea-Ann Germinder har lenge vært en beundrer av King’s arbeid med det menneskelige dyr-båndet. Han delte nylig historien om hvordan hans elskede kjæledyr kom inn i familiens liv, foreningens arbeid under pandemien og innsikten bak de 103,6 milliarder dollar i salg av kjæledyrindustri i AppAs 2020 State of the Industry Report – og hva mye mer å forvente i 2021.

La oss starte med det grunnleggende. Fortell oss om Chase the Beagle.

Da pandemien startet, hadde vi ikke et kjæledyr. Vi hadde mistet hjørnetannen og bestemte hva vi skulle gjøre videre – som mange kjæledyrforeldre var vi ikke helt klare til å ta steget igjen. Min kone og jeg jobbet hjemmefra, og vi sa: Vi trenger å få en annen hund. Så Chase the Beagle kom inn i livene våre.

Vi adopterte ham i juli faktisk på bursdagen min i fjor, og som de gjør, har han kommet seg inn i hjertene våre. Vi elsker å gå ut på båten vår, og han elsker det også. Jeg er fremdeles i Pet Partners Board og Pet Partners sponser verdens største hundetur hvert år, og han og jeg deltok i det. Han er bare et fantastisk tillegg til familien vår.

Refleksjoner post-pandemien

Du ble utnevnt til president og administrerende direktør i Appa i 2019. Pandemien rammet i 2020, bare et år inn i jobben. På tidspunktet for Global Pet Expo 2020 manglet vi alle kollegene i Asia, og vi visste ennå ikke hva som var foran oss. Noen refleksjoner over hvordan det føltes i 2020 og hvordan det føles nå?

Som alle andre ble vi overrasket av alvorlighetsgraden av pandemien. Tidlig, annet enn virkningene av reiseforbudet fra Kina og manglende evne til våre venner og kolleger derfra for å delta på showet, virket det praktisk talt som det var selskap som typisk da vi var på Global Pet Expo i fjor. Vi visste ikke i løpet av en måned at hele verden ville stenge. Appa så umiddelbart på hvordan vi trengte å endre det vi gjorde for å hjelpe medlemmene våre – igjen uten å vite hvor lenge pandemien ville være. Mange mennesker følte at vi snakket om uker, ikke måneder og måneder ble til et år. Appa begynte å tilby pedagogisk innhold for medlemmene våre som dreide seg om å håndtere ulike aspekter av pandemien.

En kritisk flytting vi gjorde var å hjelpe medlemmene våre med å dra nytte av de forskjellige regjeringsprogrammene som ble implementert for å hjelpe selskaper i løpet av den tiden, dvs. Cares Act og Paycheck Protection Program (PPP). Vi hadde webinarer om temaer utviklet for å hjelpe selskaper med å overleve. Appa jobbet med Pet Industry Joint Advisory Council (PIJAC) og andre bransjeorganisasjoner for å få kjæledyrbutikker erklært som essensielle selskaper, slik at dyrebutikker kan fortsette å operere. Med mange andre selgere som ble lagt ned, var det virkelig viktig fordi det klart at kjæledyrseiere trengte et sted å få mat og forsyninger de trengte for kjæledyrene sine.

Vi gjennomførte en serie Covid-19 pulsstudier som så på kjæledyrseieratferd og trender i forhold til hvordan de så dyrene sine under pandemien og hvordan shoppingpraksisene deres hadde endret seg. Dette hjalp medlemmene våre til å forstå hva forbrukerne gjorde og virkelig ga verdi i løpet av en kritisk tid.

Kjæledyr hjelper oss gjennom pandemien

Du har vært en utrettelig mester for styrken til det menneskelige dyret gjennom “Pets in the Classroom”, og kjæledyrpleien stoler på før de blir president og administrerende direktør i Appa. Hvordan har dyr hjulpet oss gjennom denne pandemien?

Folk vendte seg til dyrene sine under pandemien i hopetall. Evnen til å ha kjæledyrkamerat i hjemmet når du ikke kunne være sammen med venner og til og med andre familiemedlemmer var ekstremt viktig. Hele sosiale isolasjon og mental tretthet som pandemien ble brakt videre var veldig tøff. Helt klart, med at barn ble holdt hjemme og å ha så mange av sine andre normale aktiviteter som er begrenset som idrett og ikke kunne samhandle med andre barn på skolen som hadde et kjæledyr i dagen.

Da noen av de første stimulusskontrollene gikk ut til familier i mars og april, så vi faktisk en stor økning i salget i de typer dyr som du vanligvis ville assosiere med familier med små barn. Salg av dyr som marsvin og hamstere pigget virkelig som et direkte resultat av at folk har noen ekstra penger i lommene for å holde barna underholdt og manglende evne til å bruke det på ting som utflukter og reise. Det var en direkte sammenheng mellom de to tingene.

Fortsatt vekst i å gi kjærlighet til små dyr

Vi elsker hundene våre og katter, men faktisk, AccoRing til appa, den lille dyrekategorien forbedret økningen på 30 prosent totalt. Tror du at det gir enda mye mer aktivitet i kategorien Small Animal?

Denne kategorien inkluderer vannlevende fisk, krypdyr, fugler og hamstere, gerbils for små barn vi diskuterte tidligere. En stor økning under pandemien var at folk brukte mye mer tid hjemme. Det vil sannsynligvis opprettholdes over tid. Disse dyrene vil fortsette å trenge å bli ivaretatt og trenger mat og godbiter og leker. De må holde dyrene sunne og lykkelige.

Et annet aspekt er at ferskvannsfisketanken er en del av boliginnredningen. Folk har brukt mye mer tid hjemme og har brukt mye mer penger på å oppgradere deres generelle hjemmet design og legge til ting som en vakker fisketank.

Vi snakket tidligere om verdien av dyr under pandemien. Vi vet at fisk spesielt senke blodtrykket og får folk til å føle seg mye mer rolig i en tid med høy angst som vi nettopp gikk gjennom. Jeg tror folk vil se verdien ikke bare for å gjøre hjemmemiljøet mye vakrere, men i hvordan de også har det.

Hund- og kattadopsjoner ned

Hund- og kattadopsjoner er nede. Hva representerer dette for bransjens generelt fremover?

Krisesentrene hadde ikke dyrene (på grunn av importbegrensninger og å være stengt osv.), Så det var mye mer en sjåfør enn mangel på interesse fra publikum. Det er viktig å merke seg at adopsjoner representerer omtrent en tredjedel av anskaffelsen av hjørnetann og omtrent 35% fra katter. To tredjedeler av disse dyrene er fra andre kilder, den som er familier og venner og oppdrettere, selvfølgelig, og forvandler seg deretter med å vandre inn. Det gjelder at antallet som ble tatt fra tilfluktsrom var nede, men det vil sannsynligvis komme tilbake.

Det er viktig å merke seg at tilførsel av hunder følge med etterspørselen, spesielt etter å ha sett hva vi gjorde med pandemien. Antall dyr som er i amerikanske husholdninger har forbedret seg og kan forventes å fortsette. Appa støtter et lovforslag som ble introdusert i den siste kongressen som har blitt introdusert i år som ble kalt: The Healthy Canine Importation Act. Vi jobber med grupper som American Veterinary Medical Association (AVMA) og American Kennel Club (AKC) og andre som vil forbedre den føderale regjeringens tilsyn med importerte hunder. Vi ønsker å sørge for at de har riktig veterinærsertifisering, slik at potensielt skadelige zoonotiske sykdommer ikke kommer inn med disse dyrene.

Appa mener import sannsynligvis vil være en stadig viktigere kilde til hunder spesielt som ikke blir møtt av tilfluktsrom og andre kilder. Vi vil sørge for at disse dyrene er sunne og godt ivaretatt. Denne lovforslaget kan være et essensielt element med penger for å hjelpe den føderale regjeringen med å regulere importen mye nærmere.

Pet Food Growth and Trends

I følge Appa førte kjæledyrmat og godbiter markedet når det gjelder volumøkning med 42 milliarder dollar i salg eller en økning på 15,1%. Det fortsetter å være en spredning av produktvalg. Er volumet i trender, prøving eller lagring opp? Ser du denne kategorien flatet som pandemitimer?

Å lagerføre kjæledyrmat har allerede falt tilbake. Det var mye problem med at folk ikke kunne få mat til kjæledyrene sine. Det har for det meste avtatt, selv om det er noen spotmangel her og der. Det er mye mer relatert til problemer med råstoff og litt avtakelse av produksjonsprosessen på grunn av COVID -sikkerhetsprotokoller. Det vi ser er en fortsettelse av premiumiseringstrenden sammen med et problem for generell kjæledyrhelse som driver økningen i salgsdollar.

Det som slo hjem med seminarene som ble holdt på Global, var at noen av de raskest voksende kategoriene av kjæledyrmat er kategoriene av høyere ende. Mens de er en relativt liten del av det totale markedet, er veksten mye høyere enn andre matkategorier. Kjøleskap og fersk hurtigmat vokste 21% i fjor og frossen mat var opp 14%. Det andre elementet er alle de nye dyrene som er i husholdningene vil fortsette å vokse og trenger mye mer mat, så det kommer til å ha innvirkning.

Endelig kommer vi sannsynligvis til å se noen inflasjonselementer som spiller inn i år i råvarepriser. Noen av estimatene som jeg har sett, indikerer omtrent 5% økning i prisprisene for kjæledyr over hele linjen bare når produsentene passerer noen av de forbedrede kostnadene de har for råvarer.

Pet Owner Demographics

Millennials har overgått Boomers når det gjelder sin andel av eierskap og utgifter til kjæledyr de siste årene. Statistikk over Gen Z ble rapportert for første gang i 2019. Er det noe fantastisk å kommentere denne demografien og deres kjøp for 2020?

De mange nylige undersøkelsene fra National Pet Owners som ser på all generasjonsdemografi veldig nøye, vil ikke være ute før i juni. Vi ønsket ikke å skjule tallene ved å være ute i fielD under pandemien. Generelt vet vi at disse generasjonene ser på dyr som familiemedlemmer, enda mye mer enn Boomer -generasjonen. De bruker produkter som boomers pleide å se på som luksus som essensielle for omsorgen for kjæledyrene sine. Pet Tech, kosttilskudd, mote har vokst ettersom tusenårsfeil har blitt det største kjæledyrseide segmentet i markedet.

Noe av arbeidet som vi gjorde i fjor som tok en titt på og identifiserer trendene, spesielt med Gen Z -generasjonen, vil være interessant å se på videre. De kommer virkelig til sin rett så langt som kjæledyrseiere. De ser veldig på dyrene sine som venner og følgesvenner, mye mer enn tusenårene. Når de begynner å danne husholdninger og gå inn i arbeidsstyrken, vil de fortsette å støtte de typene produkter som de føler hjalp dem til å holde dyrene sine sunne og glade og en del av husholdningen. Den sterke innkjøpspraksisen til Millenials fortsetter med Gen Z -generasjonen.

Økt veterinærpleie for nye kjæledyr

La oss snakke om veterinæromsorg og produktsalg, som representerer betydelige 32,3 milliarder dollar. Kan du bryte det litt mye mer når det gjelder hva som driver disse kjøpene av tjenester?

American Veterinary Medical Association (AVMA) rapporterte at veterinærer opplevde en økning på 50% i nye dyr som ble brakt til veterinærklinikker per uke i løpet av mars – august 2020 tidsramme. Banfield rapporterte i en rapport i slutten av januar eller begynnelsen av februar i år å se en økning på 9,2% i ungdomshunder og 12,4% mye mer unge katter for veterinærbesøk i 2020 mot 2019. Klart den største kjeden til veterinærklinikkene i landet med over Tusen sykehus, så en betydelig økning i antall nye dyr som kom inn i klinikkene sine.

E-handel Vs. I BUTIKKEN

Hva er noen måter uavhengige selgere med suksess på netthandel så mange kjøp og produksjonsutfordringer, og konkurrerer med suksess?

En ting som har hatt uventet suksess var å kjøpe online/henting i butikken. Du kan kjøpe online og hente i butikken samme dag. Det er vanskelig for de rene online selskapene å tilby den hastigheten og bekvemmeligheten. En rekke butikker bruker også tredjeparter som Uber for å levere til kundenes hjem. Det er en del av omni-kanalmetoden for å betjene kundene sine. Kunder har også en tendens til å samhandle med konvensjonelle butikker i en omni-kanalsak. Kunden som kommer inn i butikken for å kjøpe vil også foreta online kjøp via butikkens nettsted og enten få den levert til hjemmet eller hente det i butikken.

Butikker som har investert i deres online tilstedeværelse og deres evne til å utføre e-handel gjennom nettstedet deres, lykkes. Butikker bruker sin online tilstedeværelse for å lage et fellesskap og innhold for kundene. Det får folk til å komme tilbake til nettstedene sine og se hvilken ny informasjon de har eller muligheten til å få kontakt med andre kjæledyrseiere. Dette er alle teknikker som dyrebutikker bruker veldig effektivt for å konkurrere med e-handel. Når vaksiner kommer ut og folk føler seg mye mer komfortable med å handle i butikken, vil muligheten til å ta med deg hjørnetann med deg inn i dyrebutikken og gå rundt og se nye produkter, vil salget i butikken rebound.

Bransjestatistikk

Bransjen har vært jevnlig på oppsvinget. Så traff pandemien. Trodde du noen gang at bransjen ville bryte over 100 milliarder dollar i salg i pandemien? Hva er din spådom for 2021?

Vi ble absolutt overrasket. Vår opprinnelige projeksjon for 2020 var under 100 milliarder dollar. I de første dagene av pandemien mottok vi rapporter som indikerte salg av produkter, spesielt harde varer, ville være betydelig nede for året. Økningen som industrien ble overrasket over alle, selv med omtrent 21% nedgang i kjæledyrtjenester. Det var kategorien som virkelig ble rammet hardt under pandemien. Forståelig nok med at folk ikke reiste der, var mindre behov for tavle og kjæledyr. Tidlig i pandemien klarte ikke groomers å operere fordi de ikke ble ansett som viktige virksomheter.

For 2021,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PetMeds Holiday Celebrations & Resolutions
Next post Varmesykluser i hunder og katter