Oscar-vinner Christopher Walken tar til orde for å adoptere krisekatter

En av de mest bemerkelsesverdige så vel som fleksible skuespillere, støtter Christopher Walken de beste kompisene Animal Society sin innsats for å bringe forståelse til situasjonen til millioner av katter som dør i nasjonens skifter hver år.

Walken tjente over hele verden anerkjennelse så vel som Oscar -prisen for sin funksjon i det searing Vietnam -krigsdramaet The Deer Hunter. Med sin karriere på skjermen, scene så vel som TV, har Walken vist et fantastisk utvalg av ferdigheter som skildrer hva som helst fra heftige skurker til sære karakterer i komedier. 5. august kan han sees med sin siste funksjon i den kommende husholdningskomedien Nine Lives. Walken spiller en mystisk butikkeier med en forkjærlighet for felines samt noen få teknikker opp ermet. Filmen er regissert av Barry Sonnenfeld, så vel som på samme måte som Kevin Spacey så vel som Jennifer Garner. Det er virkelig en funksjon han er litt kjent med. Hjemme så vel som sin ektefelle deler livet sitt med en sjenert, forvillet katt som dukket opp på dørstokken gravid. Etter å ha oppdaget hus for kattungene sine, er “jente” nå medlem av Walken -husholdningen.

Men ikke alle forvillede feline er like heldig som “jente.” Det anslås at så mye som tre fjerdedeler av katter som går inn i krisesentre, hvorav de fleste er katter i nabolaget (bortkommen så vel som frittgående), aldri gjør det levende. Walken støtter fineste venners innsats for å øke adopsjonen samt spare priser for katter.

I følge nasjonal statistikk dør hver dag mer enn 9000 hunder så vel som katter i landets tilfluktsrom. Fineste kompiser har brakt økt forståelse for nøyaktig hvordan folk kan bli inkludert i løsningen ved å adoptere, samt spaying/nøytrering av kjæledyrene sine, donere, frivillige i tillegg til å dele denne meldingen med vennene sine.

Walken joins Danny Trejo, Carrie Ann, Inaba, Denise Richards, Nils Lofgren, Josef Newgarden, Amanda Seyfried, Cecily Strong, Maggie Q, Elisabeth Rohm, Lisa Edelstein, Tricia Helfer, Emmy Rossum, Michelle Beadle Jack as well as Suzy Welch Mike Rowe , Allison Janney så vel som Whitney Cummings blant andre armaturer som deltar i fineste venners bildekampanje med stjerner som ble posert med sine personlige reddet hunder og/eller katter til støtte for Save Them All Call to Action.

Om Finest Buddies Animal Society®
Best Buddies Animal Society er den eneste nasjonale dyrevelferdsorganisasjonen som utelukkende er viet til å avslutte drapet på hunder så vel som katter i Amerikas tilfluktsrom. Finest kompiser er ledende innen ikke-drapsbevegelsen, og driver landets største nei-drapshelligdom for kompisdyr, adopsjonssentre samt spay samt nøytraktige fasiliteter i Los Angeles samt Salt Lake City i tillegg til livreddende programmer i partnerskap med mer enn 1500 redningsgrupper så vel som tilfluktsrom over hele landet. Siden grunnleggelsen i 1984 har fineste kompiser hjulpet med å redusere antallet dyr som er drept i amerikanske tilfluktsrom fra 17 millioner per år til anslagsvis 4 millioner. Ved å fortsette å utvikle effektiv innsats som reduserer antall dyr som kommer inn i tilfluktsrom, samt øker antallet som oppdager hjem, de beste kompiserene så vel som det landsomfattende nettverket av medlemmer så vel som partnere jobber for å redde dem alle®.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cesar Millans Mastering Leadership DVD Review Part III
Next post Kattunger kan drepe vinner