Aikiou Canine Bowl – In for Review

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er omtalt i dette innlegget.
Vi har nylig mottatt en helt gratis Aikiou Canine Bowl (uttales “IQ”) for gjennomgang fra Aikiou -produsenten av interaktive hjørnetannfôringsretter og leker. Min første reaksjon da jeg først ble kontaktet av Aikiou var “Kjempebra! En annen flott hjørnetannskål for å teste og se om den bremser Stetons hastighets spising. ” Hvis du har fulgt oss en stund, kan det hende du har sett noen av Stetons tidligere forays til Canine Bowl Review and Testing.
Aikiou Canine Bowl
De fleste av skålene vi har evaluert i det siste har en slags hindring for å bremse hurtigspisende hunder. Imidlertid var Aikiou Canine Bowl ganske annerledes. Da den først kom i posten, prøvde jeg å bestemme om det faktisk var en hjørnetann matskål, eller var det mye mer av et interaktivt hunde leketøy?
Jeg skjønte at fordi den holdt mat, skulle det være mye mer en skål og mindre leketøy (selv om jeg må si at det er litt av begge deler).
Her er statistikken på Aikiou Canine Bowl:
Produktdimensjoner: 13 x 2,5 x 13 tommer; 1,6 pund

Produktfunksjoner:
Oppfordrer kjæledyret ditt til å spise mye saktere, noe som reduserer fordøyelsesproblemer og ubehag
Hjelp til å forhindrer lagring av overflødig fett (siden kjæledyret ditt spiser mye saktere, vil det føles fullt før)
Gir en matjaktaktivitet din hjørnetann trenger for stimulering av hjernen og de andre sansene
Hjelper til med å redusere spenningen og angsten gjennom lek
Bruk til hvert måltid eller med ønsket intervaller

Mitt første inntrykk av Aikiou Canine Bowl
KUL!!! Jeg var veldig begeistret for å se en så innovativ ny doggy bolle! Jeg var begeistret for å la Stetson prøve. De første forbeholdene mine var:
Den er laget av plast og veterinæren vår har fortalt oss at Stetons kviser kan være et resultat av plastboller. Vi velger aluminiums hjørnetegn over plast
Ville Stetson kunne finne ut hvordan han kommer til maten … han er ganske smart og veldig identifisert når det gjelder å finne og spise mat. Faktisk bor Stetson for måltid. Når jeg kommer hjem middag (ikke-måltid) kommer han ikke engang ut av sengen for å hilse på meg. Imidlertid, hvis det er om morgenen eller kvelden best før måltidet, kommer han flyr ut av soverommet og ber om mat. Jeg tror ikke Food Drive er mye av et problem med Stetson.
Ville Stetson ha noen problemer med å få maten ut av de små rommene.
Stetson er en voldelig spiser. Vil Aikiou Canine Bowl være spenstig nok til å tåle Stetons sprudling?

I løpet av neste uke planlegger vi å sette Aikiou Canine Bowl gjennom den øverste testen. Stetson og jeg vil gjøre vårt beste for å pirke, prod, slikke, skrape og gjøre alt som trengs for å produsere en grundig gjennomgang av Aikiou Canine Bowl.
Hold deg oppdatert gjennom RSS -feeden vår eller abonner på e -postfôret vår, og ikke gå glipp av Stetons kommende videoanmeldelse av Aikiou Canine Bowl.
Har du prøvd å mate hunden din ved hjelp av en bolle som hjelper til med å bremse spisingen hans? Har du noen gang prøvd Aikiou Canine Bowl?

Vi mottok en helt gratis vurderingskopi av Aikiou Canine Bowl. Vi gjør vårt beste for å presentere det gode og det dårlige av hvert hjørnetegn vi vurderer og prøver å ikke være partisk for eller mot noen produsent.
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – ideelt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Canine Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hjørnetegninger vi liker: Gale hjørnetog-meg-godbiter-vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for vår guide hjørnetann valper.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hjørnetann – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Canine Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mye mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Breaking the Cycle
Next post Tilgjengelig for forhåndsbestilling nå: P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk