Tilgjengelig for forhåndsbestilling nå: P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk

Dette innlegget inkluderer tilknyttede lenker*

Jeg har vært begeistret for P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk fordi jeg først hørte om denne første illustrerte gaveboken for voksne som sørger over tapet av katt. Virkelig verdifulle bøker om tap av kjæledyr er få og langt mellom. Selv om det er mange bøker og nettsteder der ute som tilbyr støtte, er sorg til slutt en enslig reise. Ingen bok eller nettsted kan gjøre det for deg.

Konseptet om at sorg er en prosess med et start- og sluttpunkt er latterlig. Du kommer aldri til å være den samme etter tap. Du kommer aldri over det. ” Det er ingen nedleggelse med døden. Du kan ikke slette minnet om et elsket kjæledyr, og hvorfor vil du? Med mange tap, når tiden går, vil intensiteten til følelsene dine myke opp, minner fra din tid sammen vil erstatte smerten ved tap, og du vil integrere sorgen din i personen du har blitt som et resultat av denne opplevelsen.

De beste bøkene om sorg vil støtte deg i din distinkte reise, og de vil hjelpe deg med å avdekke i stedet for å undertrykke følelsene dine.

S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk av Sarah Chauncey, med illustrasjoner av Francis Tremblay, er den typen bok. Denne lille boken vil hjelpe leserne gjennom smertene sine uten å være sakkarin. Det vil leges gjennom latter så vel som tårer, og tilby empati uten å redusere leserens smerte eller prøve å “fikse det.”

Prosjektet begynte etter at Sarahs 20 år gamle Heart Cat Hedda døde i desember 2016. Hennes venn Francis sendte henne en tegning, sammen med et notat “Fra Hedda” som endte, “P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk. ” Du kan lese historien om full opprinnelse på morethantuna.com.

Hvis du har lest den bevisste katten en stund, er du allerede kjent med Sarahs arbeid. Hun bidro med en rekke fantastiske artikler om kjæledyrtap til nettstedet vårt. Sarah er ikke en sorgrådgiver. Hun er rett og slett en kattelsker som har opplevd den plagsomme sorgen som følger å miste en katt. Hun har en tydelig evne til å komme til hjertet av det som er verdifullt når hun håndterer sorg (og hva som ikke er,) og presentere det på en måte som gir helbredelse.

P. S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå.

*The Conscious Cat er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å tilby et innebærer for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder. Dette innebærer at hvis du bestemmer deg for å kjøpe gjennom noen av koblingene våre, får vi en liten provisjon. Vi sprer bare ordet om produkter og tjenester vi enten har brukt eller vil bruke oss selv.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Kommer i høst: P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk

P. S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk hjelper til med å helbrede sørgende hjerter

Giveaway: Vinn to eksemplarer av P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk – en for deg og en å gi til en venn

«Whisker Heart Jewelry fra Volana Kote
Mews og Nips: Leo katten blir med dekanen til Canterbury katedral for morgenbønner »

3 kommentarer til tilgjengelig for forhåndsbestilling nå: P.S. Jeg elsker deg mye mer enn tunfisk

Maria t sier:

15. juni 2020 kl. 04:54

Bare forhåndsbestilt en kopi nå! Mjau ?

Svare

Deborah en Rouse sier:

30. mai 2020 kl. 15.50

Rotter! Jeg skulle ønske det var ute nå.

Svare

Janine sier:

29. mai 2020 klokka 11:33

Jeg fikk denne boken gjennom Netgalley til å anmelde på bloggen min. Jeg elsket det!. Det brakte til og med tårer i øynene mine. Jeg planlegger å kjøpe en kopi også når den kommer ut.

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Aikiou Canine Bowl – In for Review
Next post Gjennomgang: Gjør denne kragen rumpa mi til å se stor ut: en diettplanbok for katter av Dena Harris