Gjennomgang: Reddet: Historiene til 12 katter, med øynene

for hver reddet katt, det er en historie. Noen redningshistorier er hjertevarmende, inspirerende så vel som gledelige. Noen får deg til å gråte av hva noen katter måtte tåle før du oppdaget deres permanent hjem, så vel som andre får deg til å undre deg over serendipiteten som ofte er en del av en redning.

De tolv kattene i reddet, en samling historier redigert av Janiss Garza, mennesket bak den avdøde skimmeren The Designer Feline samt utgiver av Shimmer Feline -bloggen, kommer fra alle slags bakgrunner. De er bibliotekskatter, bloggere, så vel som hemmelige stjerner. Deres sanne livsredningshistorier blir fortalt i kattenes stemmer.

Det er Rama, en svart katt med et panterhjerte som mottar støtte fra den svarte kattedyret som kom før i tillegg til at de sakte lærer å være avhengig av så vel som som menneskene hennes. Det er Rascal så vel som søsken Rocco, endte opp med å være en del av et kjærlig husholdning etter å ha mistet sitt forrige hus ikke en gang, men to ganger, når deres eldre foresatte kanskje ikke lenger bryr seg om dem. I tillegg til at det er Ryker, som deler historien om hans redning fra Rainbow Bridge, samt holder øye med personens andre katter, samt anbefalinger fra forsyninger utenfra.

Historiene vil berøre hjertet ditt. Selv om de tolv historiene er forskjellige, er de også universelle historier om medfølelse, omsorgsfulle så vel som kjærlighet. Når du tilfredsstiller kattene, vil du uten tvil tro på din egen redningskattes historie. Denne boken er både en hyllest til holdbarheten til redningskatter, så vel som et lignende brev til disse spesielle kattene.

Hver bidragende forfatter valgte en redning for å få en del av inntektene fra bokens salg. For å sjekke ut mye mer om redningene som blir promotert av bidragsyterne, vennligst se Shimmer Cat.

Jeg fikk en kopi av denne boken fra redaktøren. Å få gratis kopi påvirket ikke gjennomgangen min.

Ingrid King

Du kan også like:
Gjennomgang: Reddet bind 2: De helbredende historiene til 12 katter, med øynene

Gjennomgang: Feline i vinduet så vel som andre historier om kattene vi liker

Anmeldelse: Lola: Dagbok av en reddet katt av Dawn White

«7 grunner til å holde katter innendørs
ytterste fredsmaker mester »

8 Kommentarer til anmeldelse: Reddet: Historiene til 12 katter, med øynene

Arden Twining sier:

3. mars 2015 klokka 12:21

Jeg vil bare ta en kommentar til alle typer personer som tenker på redning/adopsjon av en katt som er i en tøff omstendighet: vær så snill! Vi har reddet to katter som hadde vært i tøffe scenarier så godt som vi har vært så glade som et resultat. Potensielle adoptere kan nøle med å velge spesifikke katter siden de ikke ser ut til å være vennlige. Dette er beklagelig siden det kan indikere at felinen aldri oppdager et hjem. En katt som er blitt misbrukt, forsømt eller forlatt så vel som pålagt på nettet på en semi-feral måte, vil normalt oppføre seg på en tilbaketrukket eller defensiv måte-men denne vanen er ikke nødvendigvis permanent! Husk at når farene blir eliminert, vil kattetiden kunne leges, så vel som hans eller hennes sanne karakter vil vises. Katter er usedvanlig holdbare skapninger. De er i stand til å gå på samt bånd med mennesker som viser dem omsorg.

Vår elskede Duncan hadde blitt alene i et ledig hjem i seks måneder. Han var en renraset ragdoll, så vel som ethvert individ som er kjent med rasen vet, ragdolls er naturlige følgesvenner, så vel som det er skadelig å la dem være i fred i lengre perioder. Da vi omfavnet ham var han livredd. Han hadde aldri vært utenfor det hjemmet (bortsett fra å gå til veterinæren) med tanke på at han var kattunge; Han var seks år da vi omfavnet ham. Han forsto ingenting annet så godt som han ikke forsto oss. Han hylte i timevis om natten de aller første to ukene, så vel som han gjemte seg for oss. Han skalv. Det tok tålmodighet, og ga ham mye plass, og lot ham observere oss fra et sted som han følte risikofri-så vel som jeg nevnte tålmodighet … men til slutt ikke bare han gjenopprettet sin vittige, vennlige, pratsomme, fengslende personlighet , han endte opp med å være hjertet i hjemmet vårt.

Vi omfavnet Riley i september. Han hadde blitt forlatt så vel som bodde med en koloni av vildkatter. Hans karakter trakk interessen til redningsmannskaper, men det tok måneder å felle ham (han ble trukket til mennesker, men var på vakt og skremt), så han måtte bruke en ekstremt kald vinter utenfor. Da han ble fanget, ble han kastrert så vel som veterinæren klippet øret siden han ble antatt å være vilt. Damen som fanget ham tok ham hus for å fostre så vel som utover hans tilbaketrukne, defensive vaner, det var tydelig at han hadde vært en hjemmekatt, mest sannsynlig som en kattunge. Det er noen få teorier om nøyaktig hvordan han gjaldt å være utenfor: han kan ha vært kjæledyret til college -traineer som omfavnet ham for institusjonsåret og la ham gå, kjæledyret til en husholdning som ikke kunne betale for å kastrere ham som som vel som wnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Et intervju med dyrekunstner Bernadette Kazmarski
Next post Cesar Millans Mastering Leadership DVD Review Part III