[NYTT PRODUKT] Cesar Millan Pack Leader Collar

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til Twittertwittertwittershare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddthismore4

Blir hundens hverdagsturer til en dragkamp? Hunder i alle størrelser så vel som raser kan ha en tendens til å overta lederfunksjonen når det gjelder turer utenfor. Disse vanene er ikke bare ubehagelige for deg, men kan til og med være skadelig for dere begge.

Med kunnskap, tålmodighet så vel som den beste kragen, kan du trene hjørnetannen til å gå rolig ved din side i stedet for uberegnelig å trekke deg rundt i nabolaget.

Farene ved å la hjørnetannen ta ledelsen

Tenk på dette, hvis hjørnetannen din trekker i båndet når du ikke er klar for det, kan det hende du høst og opplever kutt, skrap eller til og med skadede bein. Verre ennå, hvis hjørnetannen din trekker deg mot en hjørnetann eller inn på banen til en møtende bil, kan det føre til en katastrofe. Det er derfor det er så viktig å trene hjørnetannen din til å være din lydige følgesvenn.

Bli pakkeleder – Cesar Millan Pack Leader Collar

Ta din beliggenhet i spekanten med Cesar Millan Pack Leader Collar. Denne innovative, brukervennlige kragen er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å trene hunden din til å gå forsiktig på din side, samt svare på din hjelp på riktig måte.

I stedet for den typiske stålets “choke chain” hjørnetreningskrage som kan klype, samt skade kjæledyrets hud, er Cesar Millan Pack Leader -kragen laget av myk, allsidig nylon så vel som neopren.

Et enkelt styringssystem er plassert nær toppen av hundens nakke for å unngå skade på luftrøret. Bare koble en kort bånd til o-ringen til administrasjonssnoren, så vel som med en rask, fast slepebad du vil sende hjørnetannen din beskjeden om at du leder pakken.

I motsetning til lignende krager som du må gli over hodet til hunden din, åpnes pakkelederkraven totalt og er fullstendig justerbar for den ideelle passformen.

Det er også en innebygd polstret halsbeskyttelse for å ivareta de mest delikate områdene i hundens nakke så vel som halsen.

Med Cesar Millan Pack Leader Collar, kan du ta tilbake administrasjonen, så vel som turer med din fineste kompis som morsom så vel som å slappe av som de burde være.

Vinn en helt gratis Cesar Millan Pack Leader Collar!

Ville en Cesar Millan Pack -leder krage hjelpe deg med å bli pakkelederen på turer med hunden din? Fortell oss nøyaktig hvordan så godt du kan vinne en helt gratis Cesar Millan Pack -lederkrage fra 1800Petmeds!

Bare legg igjen en kommentar nedenfor og forteller oss hvorfor du så vel som kjæledyrkravet ditt en helt gratis Cesar Millan Pack Leader Collar.

Vi vil gi bort tre (3) helt gratis Cesar Millan Pack Leader Cressrars – en liten, en størrelse med en størrelse, så vel som en størrelse stor, så husk å nevne hvilken størrelse du krever i kommentaren din. (Begrenset til amerikanske innbyggere.)

Vinnere blir valgt ut onsdag 9. september 2015, så alle som deltar har en mulighet til å vinne! Lykke til!

Gratulerer til vinnerne av vår tilfeldige tegning: Carly (liten krage), Marilyn (middels krage) samt Kristy L (stor krage). Vi sender deg en e -post om nøyaktig hvordan du kan forsikre premien din.

hjørnetannstrening

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisy Curly Feline feirer Green (IES) mandag!
Next post Vil modellere for godbiter!