Daisy så vel som Harley tar den spinnende Tiger -mobilen for en spinn

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddhismore

Dette er et nytt leketøy jeg får til å teste ut! Det kalles Pioneer Pet Spinning Tiger Mobile. Det er et “interaktivt” leketøy … det betyr at den har en motor så Harley så godt jeg kan leke med det selv.

Harley liker leker, så han var spent på å leke med dette før det til og med ble satt opp. Å Harley, hold hestene dine! Det vil bare ta et øyeblikk å sette opp – bare skyv den firkantede tingen på enden på kanten av døren din, i tillegg til å bruke borrelåsstroppene for å feste den. Sett opp de to AA -batteriene så vel som bare slå den på!

Jeg har en tilståelse å gjøre: Jeg var bare den minste, ekstremt bit, knapt i det hele tatt, men bare en smidge som var redd for dette leketøyet på grunn av det danser, så vel som hopper rundt uforutsigbart. Harley, på den andre labben, var fascinert. Dette leketøyet snurrer i 20 sekunder, hviler, samt snurrer igjen. Det er en rød mousie på enden som flyr rundt så vel som runde på en vanvittig måte.

Jeg er glad Harley likte det … han kan bruke øvelsen. I tillegg til når Harley blir avviklet, er det finest å komme seg ut av veien!

Feline leker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ultimate List of marsvin raser: 12 marsvin
Next post PETMEDS® Holistiske allergibehandlinger for hunder