Ultimate List of marsvin raser: 12 marsvin

Det er gjort! Ultimate Guinea-Pig List! Vi er stolte av å presentere følgende! Vår ultimate liste fremhever de beste egenskapene til forskjellige marsvin raser og fremhever deres unike. Vi er heldige som har mange raser av marsvin i Australia.

Det er mange varianter, fra korthåret til langhåret. Noen raser kan også ha unike personlighetstrekk.

Raser av korthåret marsvin

American Guinea/ American Crested

(Ofte kjent for å være korthårede marsvin)

Alternative rasenavn: Cavidse Porcellus
Opprinnelse: Den amerikanske marsvinen ble født i Sør -Amerika, spesielt de peruanske Andesfjellene.
Størrelse: 8-9 tommer
Forventet levealder: Mellom 4 og 7 år
Profilen til rasen:

Amerikanske marsvin er kjent for sine store ører og rundt nese. De har også en jevn frakk, som ofte bare er en farge. Imidlertid kan de finnes i mange forskjellige farger.

De trenger ikke regelmessig pleie. De er vennlige og aktive. Amerikanske Cresteds har en enkelt rosett øverst på hodet. Dette er vanligvis en hvit kam, men den kan variere.

Himalaya marsvin

Alternative rasenavn: N/A
Opprinnelse: Sørøst-Asia
Størrelse: 8-12 tommer
Forventet levealder: 5 til 7 år
Profilen til rasen:

Den siamesiske katten er Himalaya-marsvin. Himalayan har en hvit frakk med svarte høydepunkter på ørene, nesen, føttene og føttene. Putene på tåneglene, føttene og tærne er mørke. Disse marsvinene er født med hvite høydepunkter. De mørkere høydepunktene vises etter noen uker.

Høydepunktene kan se ut til å falme hvis de blir utsatt for direkte sollys eller varme. Det samme skjer når grisene blir redde, syke eller sjokkerte.

Denne rasen anbefales for personer som tidligere har hatt marsvin. De kan være veldig høyt vedlikehold og bør holdes innendørs.

Ridgeback marsvin

Rygger er et alternativt navn for en rase:
Amerika er opprinnelsen
Størrelse: 5-12 tommer
Forventet levealder: Mellom 4-7 år
Profilen til rasen:

Ridgeback marsvin har et kort, glatt hårstrøk. Dette er aksentert av en synlig ubrutt ås eller stående hår som løper nedover ryggen fra nakken til rumpen.

Bakføttene ser ut som om de har hår som vokser opp beina i stedet for nede. Dette kan dekkes med tuffs.

Baby Ridgeback Guineapigs har ikke alltid en ryggen på ryggen. Det kan ta flere uker før pelsen på Ridge viser. Rosetter kan noen ganger vises i håret til Ridgeback -marsvin.

Grovt marsvinraser raser

Teddy marsvin

NA – Alternative rasenavn

Opprinnelse: Ukjent (avl ble oppdaget via genetisk mutasjon).

Størrelse: 8-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4 og 5 år

Profilen til rasen:

Pelsen til et bamse -marsvin er tykk, tett, grov og til og med. De har hår som når hele veien rundt kroppene sine, og gir dem et pustete utseende. Noen ganger vokser de til middels lengde.

Dette er grunnen til at de fremstår mer som en baby enn en marsvin. Rette vispere og hår kan vokse lenger over ørene. De er søte og milde, med god natur. Teddy marsvin er lekne, nysgjerrige og morsomme kjæledyr som kan holdes som kjæledyr.

Rex marsvin

Alternative rasenavn: N/A

Opprinnelse: Sør -Amerika

Størrelse: 8-17 tommer

Levetid 5-6 år

Profilen til rasen:

Rex-marsvin er en av de mest grove belagte rasene. Pelsen deres er glatt og silkeaktig fordi de ikke har beskyttelseshår. Selv om håret bare er omtrent 1 cm langt på det lengste, har de tette strøk.

Rex er også kjent for sine store ører og bredt hode. Deres underlivshår er tett og krøllete. Vispene deres er krøllete og krympet. Rex -marsvin er kjærlig holdt og elsket av eierne sine.

Abyssinian marsvin

Alternative rasenavn: N/A

Opprinnelse: Sør -Amerika

Størrelse: 8-12 tommer

Forventet levealder: 5-8 år

Profilen til rasen:

Abyssinian marsvin er kjent for sin særegne, grove frakk som har åtte rosetter anordnet par på over kroppene. Deres grove pels kan vokse opp til 4 cm.

Du kan finne dem i en rekke farger, inkludert Brindle og Roans samt Tortoiseshell og solide farger.

Abyssinian marsvin har et særegent pelsmønster. Den vokser i spiraler kjent som rosetter. Det er mange anerkjennelsesstadier. Abyssinian marsvin kan være veldig attraktive.

Med mild trening kan de være kjærlige. Noen griser kan til og med vokse til å bli fanggriser. De er veldig enkle å ta vare på og lage en flott første marsvin.

Sheba marsvin

Alternative rasenavn: Sheba Miniyak

Opprinnelse: Australia

Størrelse: 7-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4-7 år

Profilen til rasen:

Sheba Miniyak er et solid, tungt marsvin med en rosett, tuslet frakk. Noen omtaler dem kjærlig som “Bad Hair Day” marsvin. De ser ut som en blanding av de peruanske og obyssinske rasene. Deres strøk skal være tykke og tette med en naturlig tekstur.

Hodene deres er firkantede og har fårekjøtt-kinnskjegg. Sheba er nysgjerrigeog ha en vakker natur. Pelsen deres må bli ivaretatt godt.

Langhårede marsvin raser

Silkie marsvin

Alternative rasenavn: Sheltie

Opprinnelse: Storbritannia (resultat fra kryssavl).

Størrelse: 7-10 tommer

Forventet levealder: 5 til 7 år

Profilen til rasen:

Silkie er kjent for sitt myke, blanke og lange hår. Det skal ikke ha rosett eller dyrke hår som peker oppover mot ansiktet. Silkiene skal ha en full, silkeaktig frakk. Silkien har et tårnformet ansikt.

Silkien er den mildeste marsvin-rasen. Silkies er en avslappet rase og kan virke sjenert med det første. De kan ta lengre tid å bli kjent med deg enn andre marsvin. Fordi silkies har langt hår, kan de være veldig vanskelige å vedlikeholde.

Texel marsvin

Curlies er et annet alternativ rasenavn

England er opprinnelsen

Størrelse: 7-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4 og 7 år

Profilen til rasen:

Texel marsvin er velkjent for sitt tykke, myke hår med ringlets og krøller. Kroppene deres er kompakte og har et godt avrundet hode. I utseende kan de sammenlignes med en silkie, men med krøllete hår.

Hele kroppen til Texel -marsvin rasen er dekket med hår. Noen ganger er det en naturlig del på baksiden. Ansiktet til denne rasen har kortere hår. Det er ikke lenger krøller under underkjevene eller ørene.

Texel -marsvinens krøllete og frodige hår krever mye arbeid for å opprettholde. Denne rasen anbefales ikke for barn eller voksne som ikke kan spare tiden for å stelle den.

Cornet marsvin

Alternative rasenavn: Engelsk marsvin

England er opprinnelsen

Størrelse: 7-12 tommer

Forventet levealder: 6-8 år

Profilen til rasen:

Koronetter ligner silkies på grunn av deres glatte, bølgete pels som strekker seg bakover over hele kroppen. Coronet marsvin har imidlertid en koronett eller rosett midt på hodet. Dette er hovedforskjellen mellom de to marsvinene.

Coronet -marsvinraser har ingen del i håret, og deres lange, rette hår vil vokse oppover over kroppene. Coronet -marsvinraser ser ikke ut som hvite crested forlødere.

Deres kammer kan ta hvilken som helst farge og kan være hvite på noen del av kroppene. Coronet marsvin kan være lekne og kjærlig. Koronetter krever hyppig pleie, akkurat som andre langhårede marsvin.

Peruansk marsvin

Alternative rasenavn: N/A

Opprinnelse: Paris

Størrelse: 8-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4-7 år

Profilen til rasen:

Den peruanske marsvinrasen har langt, rett hår. Denne peruanske marsvinrasens toppstrøk kan vokse til maksimalt 24 tommer i lengde. Den peruanske marsvinens hår er rett nedover ryggraden.

Den strekker seg naturlig til pannen og danner en frynse. Håret strekker seg fremover og det andre bak. Fordi pelsen deres er lang og krever mye stell, kan den peruanske marsvinen være vanskeligere å opprettholde enn andre korthårede marsvinraser.

Alpaca marsvin

Andre rasenavn: Boucle, engelsk peruansk og krøllete belagt koronet

Opprinnelse: fra engelske peruanske marsvin

Størrelse: 6-11 tommer

Forventet levealder: 5-8 år

Profilen til rasen:

Mange kjæledyrseiere anser alpakka -marsvin for å være blant de vakreste rasene. Deres lange, grove og bølgete hår er forskjellig fra hovedkroppens farge.

Deres nære likhet med alpakka er det som ga dem navnet deres. Alpaca marsvin har en rosett på pannen.

De kan være innendørs eller utendørs dyr. Alpaca marsvin er mer vedlikeholdsintensive enn andre raser. På grunn av det lange håret, må de børstes og tåles på daglig basis.

Merino -marsvin

Alternative rasenavn: merino peruansk, engelsk merino

Opprinnelse: Den engelske peruanske marsvinen ble brukt som kilde.

Størrelse: 4-11 tommer

Forventet levealder: 5+ år

Profilen til rasen:

Merino -marsvin ligner Texels, men de har krøllete hår som er kortere enn Texels. De har også en rosett av crest-typen på toppene av hodene som er jevnt plassert mellom øynene.

Hodene deres er små og brede. Profilen skal være forsiktig buet, men ikke flat. Merinos er en rase som er kjent for sitt vakre temperament.

Lunkarya marsvin

Lunk er et alternativt navn for denne rasen

Sverige er opprinnelsen

Størrelse: 4-12 tommer

Forventet levealder: 5-8 år

Profilen til rasen:

Lunkarya er en ny rase som ble utviklet i Sverige og for det meste finnes i Norden. Det er tre typer av Lunkarya Peruvian, som har en fremtredende utelås; Lunkarya Sheltie, med håret som renner tilbake over kroppen; og Lunkarya Coronet, som har en kam i pannen. Pelsen er lang og krøllete, med mange krøller. Den kan ikke kames og er ikke flat.

Raser av hårløse marsvin

Skinny Pig

Alternative rasenavn: hårløs marsvin

Canada er opprinnelsen

Størrelse: 8-11 tommer

Livsliv: 4+ år

Profilen til rasen:

Resultatet av å krysse en hårløs lab-belastning med marsvin, den moderne mager marsvin rasen ble født. SkinnY marsvin er dekket av tuff på føttene, bena og muzzene. De har imidlertid ikke noe hår på resten av kroppene.

Noen få tynne marsvin raser har et tynt lag med fluffy hår på ryggen. Sunne mager marsvin har myk hud med litt rynker rundt halsen og bena.

Kroppen deres er full og glatt uten ribbeina eller ryggraden. Høyt vedlikehold er nødvendig for det tynne marsvinet.

Hvis det ikke er riktig ivaretatt, kan tynne griser lett bli smittet av soppsykdommer og sår. Denne mager marsvin holdes vanligvis innendørs og beskyttet mot varme med hekkematerialer som en teppe eller tøypose.

Baldwin marsvin

Alternative rasenavn: hårløs marsvin

California er opprinnelsen

Størrelse: 8-11 tommer

Forventet levealder: 4-6 år

Profilen til rasen:

Huden deres er helt skallet, og de er helt lite attraktive. Baldwins er født med alt håret. Etter bare noen få dager begynner håret å falle ut. Over en periode på flere måneder forsvinner den sakte og etterlater dem helt skallet.

Selv om de kan være ute i korte perioder i varmt vær, har de ikke beskyttelsen de trenger. De klarer ikke å motstå direkte sollys, slik at de må være skyggelagt når de er ute.

Populære marsvinfargevariasjoner

Marsvin kommer i mange størrelser, former og farger. En liste over nøkkelbegrep er samlet. Disse begrepene kan brukes til å beskrive fargen på en marsvin.

Agouti: Hvert hår har en bunn og et spiss av samme farge, mens midten er en kontrastfarge. Det er tre typer agoutis: sølv, gull og kanel.

Albino: En helt hvit farge med rosa øyne

Brindle: Lys og mørk solbrun.

Dalmasjon: hvit med mørkere flekker

Nederlandsk: En hvit kropp med brune eller gule markeringer.

Himalayan: En hvit kropp med svarte ører, nese og føtter.

Blandet: Enhver kombinasjon av farger, til og med krage.

Roan: Intenst blandede mørke hår med hvitt.

Selv: fastfargede strøk

Skilpaddeskall – lappet i mørke og lysebrune farger, med tydelige linjer mellom lappene.

Skilpaddeskall og hvitt: Disse skjellene ligner skilpaddeskallet, men har hvitt.

12 marsvin raser

Mest sannsynlig visste du ikke at det var så mange.

Selv om barna dine kanskje tror at de er klare til å ha en hund, vet du at flertallet av turgåing, fôring og rengjøring som hunder kreves, vil bli gjort av deg.

Mindre kjæledyr anbefales av veterinærer for familier som er nye for å eie kjæledyr. Dette er fordi Guineas -griser er mer stabile enn mindre dyr som kaniner eller hamstere. Det er mange marsvinraser tilgjengelig, akkurat som hunder.

Rasen av en marsvin kan ha innvirkning på temperamentet, hårtypen, vedlikeholdet og generell helse. Etter at du har bestemt deg for den beste Guinea-Pig-rasen for deg, kan du besøke ditt lokale dyrehjem eller søke på en online redning.

Marsvin kan oppbevares i forskjellige raser, og er ikke skjøre. De er også relativt enkle å ta vare på. Så lenge de er ordentlig ivaretatt, har de ikke ofte noen alvorlige medisinske problemer.

Kostholdet inkluderer høy, friske grønnsaker og pelletert mat. Hess anbefaler også et vitamin C -supplement. De skal ha vann tilgjengelig til enhver tid og holde buret rent. Dette er oppgaver som barn kan gjøre lett. Dette er grunnen til at Guinea-Pigs lager et enklere kjæledyr enn hunder.

Er du klar til å adoptere et marsvin? Dette er de mest kjente marsvinrasene. Imidlertid utvikles nye raser stadig.

1. Amerikansk marsvin

I følge Guinea Pig Hub er den amerikanske marsvinen den mest populære rasen. De er en flott følgesvenn for barn fordi de har et søtt og livlig temperament. De er lettere å ta vare på og brudgommen enn langhårede marsvin.

2. Crested marsvin

I følge marsvin Hub, Crested, også kalt White Crested, kan Guinea-Pigs ofte se veldig like amerikanske Guineas-grisene. Imidlertid har de en virvel eller hårkrone på hodet. De er like i temperament som amerikanere, a

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ultimate List of marsvin raser: 12 marsvin

Det er gjort! Den ytterste marsvinlisten! Vi er glade for å presentere følgende! Vår største liste fremhever de beste egenskapene til forskjellige marsvin raser og fremhever deres unike. Vi er heldige som har mange raser av marsvin i Australia.

Det er mange varianter, fra korthåret til langhåret. Noen raser kan også ha spesielle personlighetstrekk.

Raser av korthåret marsvin

American Guinea/ American Crested

(Ofte kjent for å være korthårede marsvin)

Alternative rasenavn: Cavidse Porcellus
Opprinnelse: Den amerikanske marsvinen ble født i Sør -Amerika, spesielt de peruanske Andesfjellene.
Størrelse: 8-9 tommer
Forventet levealder: Mellom 4 og 7 år
Profilen til rasen:

Amerikanske marsvin er kjent for sine store ører og rundt nese. De har også en jevn frakk, som ofte bare er en farge. Imidlertid kan de finnes i mange forskjellige farger.

De trenger ikke regelmessig pleie. De er vennlige og aktive. Amerikanske Cresteds har en enkelt rosett øverst på hodet. Dette er normalt en hvit kam, men den kan variere.

Himalaya marsvin

Alternative rasenavn: N/A
Opprinnelse: Sørøst-Asia
Størrelse: 8-12 tommer
Forventet levealder: 5 til 7 år
Profilen til rasen:

Den siamesiske katten er Himalaya-marsvin. Himalayan har en hvit frakk med svarte høydepunkter på ørene, nesen, føttene og føttene. Putene på tåneglene, føttene og tærne er mørke. Disse marsvinene er født med hvite høydepunkter. De mørkere høydepunktene vises etter noen uker.

Høydepunktene kan se ut til å falme hvis de blir utsatt for direkte sollys eller varme. Det samme skjer når grisene blir redde, syke eller sjokkerte.

Denne rasen anbefales for personer som tidligere har hatt marsvin. De kan være veldig høyt vedlikehold og må holdes innendørs.

Ridgeback marsvin

Rygger er et alternativt navn for en rase:
Amerika er opprinnelsen
Størrelse: 5-12 tommer
Forventet levealder: Mellom 4-7 år
Profilen til rasen:

Ridgeback marsvin har et kort, glatt hårstrøk. Dette er aksentert av en synlig ubrutt ås eller stående hår som løper nedover ryggen fra nakken til rumpen.

Bakføttene ser ut som om de har hår som vokser opp beina i stedet for nede. Dette kan dekkes med tuffs.

Baby Ridgeback Guineapigs har ikke alltid en ryggen på ryggen. Det kan ta flere uker før pelsen på Ridge viser. Rosetter kan ofte vises i håret til Ridgeback -marsvin.

Grovt marsvinraser raser

Teddy marsvin

NA – Alternative rasenavn

Opprinnelse: Ukjent (avl ble oppdaget ved hjelp av genetisk mutasjon).

Størrelse: 8-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4 og 5 år

Profilen til rasen:

Pelsen til et bamse -marsvin er tykk, tett, grov og til og med. De har hår som når hele veien rundt kroppene sine, og gir dem et pustete utseende. Ofte vokser de til middels lengde.

Dette er grunnen til at de fremstår mye mer som en baby enn en marsvin. Rette vispere og hår kan vokse lenger over ørene. De er søte og milde, med god natur. Teddy marsvin er lekne, nysgjerrige og morsomme familiekjæledyr som kan holdes som kjæledyr.

Rex marsvin

Alternative rasenavn: N/A

Opprinnelse: Sør -Amerika

Størrelse: 8-17 tommer

Levetid 5-6 år

Profilen til rasen:

Rex-marsvin er en av de mest grove belagte rasene. Pelsen deres er glatt og silkeaktig fordi de ikke har beskyttelseshår. Selv om håret bare er omtrent 1 cm langt på det lengste, har de tette strøk.

Rex er også kjent for sine store ører og store hode. Deres underlivshår er tett og krøllete. Vispene deres er krøllete og krympet. Rex -marsvin er kjærlig holdt og elsket av eierne sine.

Abyssinian marsvin

Alternative rasenavn: N/A

Opprinnelse: Sør -Amerika

Størrelse: 8-12 tommer

Forventet levealder: 5-8 år

Profilen til rasen:

Abyssinian marsvin er kjent for sin særegne, grove pels som har åtte rosetter satt opp par på over kroppene. Deres grove pels kan vokse opp til 4 cm.

Du kan finne dem i en rekke farger, inkludert Brindle og Roans samt Tortoiseshell og solide farger.

Abyssinian marsvin har et særegent pelsmønster. Den vokser i spiraler kjent som rosetter. Det er mange anerkjennelsesstadier. Abyssinian marsvin kan være veldig attraktive.

Med mild trening kan de være kjærlige. Noen griser kan til og med vokse til å bli fanggriser. De er veldig enkle å ta vare på og lage en flott første marsvin.

Sheba marsvin

Alternative rasenavn: Sheba Miniyak

Opprinnelse: Australia

Størrelse: 7-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4-7 år

Profilen til rasen:

Sheba Miniyak er et solid, tungt marsvin med en rosett, tuslet frakk. Noen omtaler dem kjærlig som “Bad Hair Day” marsvin. De ser ut som en blanding av de peruanske og obyssinske rasene. Deres strøk må være tykke og tett med en naturlig tekstur.

Hodene deres er firkantede og har fårekjøtt-kinnskjegg.Sheba er nysgjerrige og har en vakker natur. Pelsen deres må bli ivaretatt godt.

Langhårede marsvin raser

Silkie marsvin

Alternative rasenavn: Sheltie

Opprinnelse: Storbritannia (resultat fra kryssavl).

Størrelse: 7-10 tommer

Forventet levealder: 5 til 7 år

Profilen til rasen:

Silkie er kjent for sitt myke, blanke og lange hår. Det skal ikke ha rosett eller dyrke hår som peker oppover mot ansiktet. Silkiene må ha en full, silkeaktig frakk. Silkien har et tårnformet ansikt.

Silkien er den mildeste marsvin-rasen. Silkies er en avslappet rase og kan virke sjenert med det første. De kan ta lengre tid å bli kjent med deg enn andre marsvin. Fordi silkies har langt hår, kan de være veldig tøffe å vedlikeholde.

Texel marsvin

Curlies er et annet alternativ rasenavn

England er opprinnelsen

Størrelse: 7-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4 og 7 år

Profilen til rasen:

Texel marsvin er velkjent for sitt tykke, myke hår med ringlets og krøller. Kroppene deres er kompakte og har et godt avrundet hode. I utseende kan de sammenlignes med en silkie, men med krøllete hår.

Hele kroppen til Texel -marsvin rasen er dekket med hår. Noen ganger er det en naturlig del på baksiden. Ansiktet til denne rasen har kortere hår. Det er ikke lenger krøller under underkjevene eller ørene.

Texel -marsvinens krøllete og frodige hår krever mye arbeid for å opprettholde. Denne rasen anbefales ikke for barn eller voksne som ikke kan spare tiden for å stelle den.

Cornet marsvin

Alternative rasenavn: Engelsk marsvin

England er opprinnelsen

Størrelse: 7-12 tommer

Forventet levealder: 6-8 år

Profilen til rasen:

Koronetter ligner silkies på grunn av deres glatte, bølgete pels som strekker seg bakover over hele kroppen. Coronet marsvin har imidlertid en koronett eller rosett midt på hodet. Dette er hovedforskjellen mellom de to marsvinene.

Coronet -marsvinraser har ingen del i håret, og deres lange, rette hår vil vokse oppover over kroppene. Coronet -marsvinraser ser ikke ut som hvite crested forlødere.

Deres kammer kan ta hvilken som helst farge og kan være hvite på noen del av kroppene. Coronet marsvin kan være lekne og kjærlig. Koronetter krever hyppig pleie, akkurat som andre langhårede marsvin.

Peruansk marsvin

Alternative rasenavn: N/A

Opprinnelse: Paris

Størrelse: 8-12 tommer

Forventet levealder: Mellom 4-7 år

Profilen til rasen:

Den peruanske marsvinrasen har langt, rett hår. Denne peruanske marsvinrasens toppstrøk kan vokse til maksimalt 24 tommer i lengde. Den peruanske marsvinens hår er rett nedover ryggraden.

Den strekker seg naturlig til pannen og danner en frynse. Håret strekker seg fremover og det andre bak. Fordi pelsen deres er lang og krever mye stell, kan den peruanske marsvinen være mye tøffere å opprettholde enn andre korthårede marsvinraser.

Alpaca marsvin

Andre rasenavn: Boucle, engelsk peruansk og krøllete belagt koronet

Opprinnelse: fra engelske peruanske marsvin

Størrelse: 6-11 tommer

Forventet levealder: 5-8 år

Profilen til rasen:

Mange kjæledyrseiere anser alpakka -marsvin for å være blant de vakreste rasene. Deres lange, grove og bølgete hår er forskjellig fra hovedkroppens farge.

Deres nære likhet med alpakka er det som ga dem navnet deres. Alpaca marsvin har en rosett på pannen.

De kan være innendørs eller utendørs dyr. Alpaca marsvin er mye mer vedlikeholdsintensive enn andre raser. På grunn av det lange håret, må de børstes og tåles på daglig basis.

Merino -marsvin

Alternative rasenavn: merino peruansk, engelsk merino

Opprinnelse: Den engelske peruanske marsvinen ble brukt som kilde.

Størrelse: 4-11 tommer

Forventet levealder: 5+ år

Profilen til rasen:

Merino -marsvin ligner Texels, men de har krøllete hår som er kortere enn Texels. De har også en rosett av crest-typen på toppene av hodene som er jevnt plassert mellom øynene.

Hodene deres er små og brede. Profilen må være forsiktig buet, men ikke flat. Merinos er en rase som er kjent for sitt sjarmerende temperament.

Lunkarya marsvin

Lunk er et alternativt navn for denne rasen

Sverige er opprinnelsen

Størrelse: 4-12 tommer

Forventet levealder: 5-8 år

Profilen til rasen:

Lunkarya er en ny rase som ble utviklet i Sverige og for det meste finnes i Norden. Det er tre typer av Lunkarya Peruvian, som har en berømt Forelock; Lunkarya Sheltie, med håret som renner tilbake over kroppen; og Lunkarya Coronet, som har en kam i pannen. Pelsen er lang og krøllete, med mange krøller. Den kan ikke kames og er ikke flat.

Raser av hårløse marsvin

Skinny Pig

Alternative rasenavn: hårløs marsvin

Canada er opprinnelsen

Størrelse: 8-11 tommer

Livsliv: 4+ år

Profilen til rasen:

Resultatet av å krysse en hårløs lab-belastning med marsvin, den moderne mager marsvinrasenvar født. De tynne marsvinene er dekket av tuff på føttene, bena og muzzene. De har imidlertid ikke noe hår på resten av kroppene.

Noen få tynne marsvin raser har et tynt lag med fluffy hår på ryggen. Sunne mager marsvin har myk hud med litt rynker rundt halsen og bena.

Kroppen deres er full og glatt uten ribbeina eller ryggraden. Høyt vedlikehold er nødvendig for det tynne marsvinet.

Hvis det ikke er passende ivaretatt, kan tynne griser lett bli smittet av soppsykdommer og sår. Denne mager marsvin holdes normalt innendørs og beskyttet mot varme med hekkematerialer som en teppe eller tøypose.

Baldwin marsvin

Alternative rasenavn: hårløs marsvin

California er opprinnelsen

Størrelse: 8-11 tommer

Forventet levealder: 4-6 år

Profilen til rasen:

Huden deres er helt skallet, og de er helt lite attraktive. Baldwins er født med alt håret. Etter bare noen få dager begynner håret å falle ut. Over en periode på flere måneder forsvinner den sakte og etterlater dem helt skallet.

Selv om de kan være ute i korte perioder i varmt vær, har de ikke beskyttelsen de trenger. De klarer ikke å stå opp for å direkte sollys, slik at de trenger å bli skyggelagt når de er ute.

Populære marsvinfargevariasjoner

Marsvin kommer i mange størrelser, former og farger. En liste over viktige vilkår er samlet. Disse begrepene kan brukes til å beskrive fargen på en marsvin.

Agouti: Hvert hår har en bunn og en ide om samme farge, mens midten er en kontrastfarge. Det er tre typer agoutis: sølv, gull og kanel.

Albino: En helt hvit farge med rosa øyne

Brindle: Lys og mørk solbrun.

Dalmasjon: hvit med mørkere flekker

Nederlandsk: En hvit kropp med brune eller gule markeringer.

Himalayan: En hvit kropp med svarte ører, nese og føtter.

Blandet: Enhver kombinasjon av farger, til og med krage.

Roan: Intenst blandede mørke hår med hvitt.

Selv: fastfargede strøk

Skilpaddeskall – lappet i mørke og lysebrune farger, med tydelige linjer mellom lappene.

Skilpaddeskall og hvitt: Disse skjellene ligner skilpaddeskallet, men har hvitt.

12 marsvin raser

Mest sannsynlig visste du ikke at det var så mange.

Selv om barna dine kanskje tror at de er klare til å ha en hund, vet du at flertallet av turgåing, fôring og rengjøring som hunder kreves, vil bli gjort av deg.

Mindre familie kjæledyr anbefales av veterinærer for familier som er nye for å eie kjæledyr. Dette er fordi Guineas -griser er mye mer stabile enn mindre dyr som kaniner eller hamstere. Det er mange marsvinraser tilgjengelig, akkurat som hunder.

Rasen av en marsvin kan ha innvirkning på temperamentet, hårtypen, vedlikeholdet og generell helse. Etter at du har tatt en beslutning om den beste Guinea-Pig-rasen for deg, kan du besøke ditt lokale dyrehjem eller søke på en online redning.

Marsvin kan oppbevares i forskjellige raser, og er ikke skjøre. De er også relativt enkle å ta vare på. Så lenge de er passende ivaretatt, har de ikke ofte noen alvorlige medisinske problemer.

Kostholdet inkluderer høy, friske grønnsaker og pelletert mat. Hess anbefaler også et vitamin C -supplement. De må ha vann tilgjengelig på noen måte og holde buret rent. Dette er oppgaver som barn kan gjøre lett. Dette er grunnen til at Guinea-Pigs gjør et mye enklere kjæledyr enn hunder.

Er du klar til å adoptere et marsvin? Dette er de mest kjente marsvinrasene. Imidlertid utvikles nye raser regelmessig.

1. Amerikansk marsvin

I følge Guinea Pig Hub er den amerikanske marsvinen den mest populære rasen. De er en flott følgesvenn for barn fordi de har et søtt og livlig temperament. De er mye lettere å ta vare på og brudgommen enn langhårede marsvin.

2. Crested marsvin

I følge marsvin Hub, Crested, også kalt White Crested, kan Guinea-Pigs ofte se veldig like amerikanske Guineas-grisene. Imidlertid har de en virvel eller hårkrone på hodet. De er like i temperament som amerikanere, a

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 5 kattekunstnere å glede seg over
Next post Lowchen Canine Breed Information, Qualities and Photos