Lowchen Canine Breed Information, Qualities and Photos

Lowchen, eller Bit Lion Dog, er en leketøyras som opprinnelig ble etablert for Buddy Dogs. Lowchen Canine spiller fortsatt denne rollen i dag. De er smarte og aktive og utmerker seg i lydighet og smidighets hundekonkurranser.

Disse hundene kan finnes i tilfluktsrom og redningsgrupper, selv om de er renrasede.

Lowchen er en liten, kompakt hjørnetann som er litt kortere enn høyden. Det er sterkt og solid, men ikke grovt. Lowchen’s gangart er flytende og har god rekkevidde og driv. Det bringer stolt hodet og halen.

Lowchen Canine Breed

Pelsen er tykk og lang med moderate til moderate bølger. Konvensjonell lavchen kuttes i en løvetrim. Lowchen’s snute og toppskull er relativt små og brede. Deres uttrykk er lyst, våken og energisk.

Lowchen, en fornøyd og lys bithund, regnes som en moderat rase. Lowchen vil lekent boltre seg i hagen og trav sammen med deg på turer (i bånd), før du krøller seg sammen i fanget for å sove.

Lowchen, også forstått som den “lille løvehunden”, er veldig mennesker-orientert. Han må samhandle med andre og trenger mye oppmerksomhet. Denne hjørnetannen er ikke for folk som jobber lange timer.

Han er rolig og mild mot alle mennesker (mennesker og dyr). Imidlertid er han veldig nysgjerrig og liker å bli plassert på baksiden av en stol eller sofa og ser ut på vinduene slik at han kan kunngjøre gjester.

Han kan også kunngjøre besøkende i huset, men han er ikke en god kommunikator med dem. Barking kan også trenge å bli kontrollert.

Basics Lowchen

Mange mennesker mener at Lowchen er den ideelle hunderasen. Lowchen er en vennlig hjørnetann som liker alle. Imidlertid vil han bli varslet hvis noen banker på døra eller lurer rundt i huset.

Lowchens vil godta innbruddstyver og eierne hans liker å si at de “leder røverne til det fineste sølvet”. Denne rasen er flott med barn og vil holde dem aktive og lykkelige.

Lowchen, kjærlig kalt løvehunden, trenger mye pleie. Det er verdt det. Fortsett å lese for å lære mye mer om Lowchen.

Opprinnelse

Det er fremdeles et spørsmål om tvist der Lowchen oppsto. Tallrike mener at Lowchen har sin opprinnelse i Middelhavet, mens andre mener det kom fra Holland, Tyskland og Frankrike. Uansett hvor Lowchen er fra, ble han økt for å fange skadedyr og leve i luksus. Han sov til og med i 1400 -tallet senger.

Høyde: 12-14 tommer

Vekt: 9-18 lb

Levetid 12-14 år

Gruppe: AKC ikke-sportslige

Det beste for: familier med barn, singler og eldre, leiligheter, hjem uten/med verft og hus

Temperament rolig, fornøyd og kjærlig

Sammenlignbare avler Bichon Frize, Havanese

Historier

Lowchen, uttales Lervchun, innebærer “liten løvehund” på fransk. Lowchen er medlem av Bichon -familien som inkluderer Havanese og Bichon Frize.

Rasen er blitt erklært av Frankrike, Russland, Tyskland og Frankrike. Selv om rasen og opprinnelsen til rasen er ukjent, viser det tyske kunst fra det sekstende århundre hunder som ser ut som Lowchen.

Den konvensjonelle løvetrimmen kutter pelsen fra den siste ribben ned til hokken. Forbenene er kuttet fra albuen til rett over og under Pastern.

Halen burde kuttes i to, med føttene de første som ble klippet. Alle lange hår skal være uklippet. Rasens popularitet falt til skadelige nivåer på 1960 -tallet. To oppdrettere tok med seg flere tyskavlede hunder til Storbritannia.

Disse hundene er sjeldne og var av den grunn innblandet mye. De utviklet grunnlaget for rasen i Amerika så vel som Storbritannia. I 1996 ble Lowchen gått inn i AKC Diverse-klassen og ble deretter innlagt i den ikke-sportslige gruppen.

Temperament

Lowchen er en energisk, nysgjerrig og kjærlig hund. Lowchens er en blanding av livlig ånd og rolig sjelevenn. De gjør en flott kompis for stille familier. Lowchen er en trofast og kjærlig rase som er glad for å glede. Noen hunder liker å bjeffe eller grave.

Vedlikehold

Lowchens kan få mye trening ved å ta en tur eller spille et aktivt spill hver dag. Denne rasen liker mentale utfordringer. Annenhver dag bør pelsen rengjøres eller kames. Hver måned kreves utklipp for å holde den konvensjonelle løvetrimmen. Mange kjæledyrseiere velger å få hundene sine klippet til et valpeklipp.

Helse

Det er store bekymringer.

Mindre bekymringer: Patellar Luxation

Noen ganger, sett: PRA, grå stær.

Forslag til tester: hofte, kne, øye og hofte

Forventet levealder: 13-15 år

Lowchen Canine Introduction

Lowchen’s navn innebærer “løvehund”, og du kan tro at han har en sterk opptreden. Men han er mild mot mennesker, og utseendet hans er alt som får ham til å se løveaktig ut. Lowchen er både livlig og skånsom og gjør en fantastisk kompis for barn og voksne.

Han er sterk og nyter å grovt med familien. Selv om Lowchen vanligvis er vennlig med alle mennesker, kan han i noen tilfeller være redd rundt fremmede. Denne egenskapen kan erobrer med riktig sosialisering.

Lowchen kan være en god form i ethvert husholdning, uavhengig av om de har hunder eller ikke. Lowchen er bra med andre kjæledyr.

Lowchens er kjærlige og elskelige. De er glade når de er sammen med eierne og vil i form i ethvert rom, store eller små, som eieren har. Du burde aldri forlate dem utenfor eller i et bur. Dette vil føre til at de blir temperamentsfulle og ikke bare å være syke.

Selv om Lowchens ikke blir forstått for å være aktive, liker de sin rolle som vakthund og vil bjeffe når de oppdager noe de føler er verdig oppmerksomhet. Dette kan gjøre det utfordrende å hindre noen lowchens fra å grave.

Det konvensjonelle lowchen -klippet med en kort, direkte hale og naturlig manke gir navnet “løvehund”. Kallenavnet refererer imidlertid også til hundens store personlighet. Lowchen vet hvordan man lager en liten hjørnetann stor personlighet, som både kan være en glede og en frustrasjon.

De er energiske og livlige, kjærlige og søte. De vil dominere husene og livene og hjertene til dem de elsker.

Høydepunkter fra Lowchen

Lowchens ble ikke utviklet for å brukes i kenneler eller utendørs. De liker å være sammen med sine likte og er glade når de er sammen.

Lowchens liker å bjeffe. Lowchens lager gode vakthunder og barkalarmer, men kan være en plage for naboer.

Lowchen er flotte husboere, tilbudt at de oppfyller sine treningskrav. Du kan forvente å tilbringe mange 20 minutter hver dag med ham. Han er en flott vandrende kompis og vil ta lange turer med familien.

Selv om det ikke er sannsynlig at Lowchen vil kaste, trenger han regelmessig pleie for å unngå matter og floker.

Selv om ikke alle Lowchen har denne egenskapen, gleder de seg over å grave, og det kan være vanskelig å stoppe.

Lowchen kan være redd rundt nye mennesker. Det er viktig å samhandle sosialt lowchen så snart som mulig for å fraråde frykt og redd oppførsel.

Lowchens kan være kompishunder, og de kan oppleve separasjonsangst når følgesvennene deres velger dagen. Disse hundene er ikke den beste rasen for de som jobber lange timer.

Kjøp aldri en valp fra en hensynsløs oppdretter, valpefabrikk, dyrebutikk eller annen person hvis du vil ha en sunn hund. Du burde lete etter en pålitelig oppdretter som tester hennes avlshunder for å garantere at de er helt fri for genetisk sykdom og har sunne temperamenter.

Lowchen Canine Størrelse

Lowchen er litt kortere enn han er høy. En lowchens ideelle høyde er mellom 12 og 14 tommer. Han evaluerer typisk mellom 9 til 18 pund.

Lowchen Canine Personality

Lowchen er legemliggjøringen av en rolig, mild rase. Han er aktiv og energisk, mild og kjærlig. Han er intelligent og rask til å lære. Lowchen kan være uredde vakthunder.

De vil bjeffe når de oppdager noe eller mistenker oppførsel. De er ikke redde for å være små, og vil til og med utfordre større hunder når de føler behov.

De kan overta huset sitt og få eierne til å føle at de er en del av familien. Lowchen er en herlig rase som er vennlig og kjærlig.

Lowchens er en flott rase å lære. De er veldig intelligente og kan trenes raskt. De kan ha problemer med huskarering som mange leketøyraser. Dette kan imidlertid erobre av tålmodighet og konsistens.

Sosialisering Denne rasen kan være redd rundt mennesker og er best hvis de er sosialisert. Hvis Lowchen ikke blir sosialisert ordentlig, kan de være redde og redde. Lowchen er vanligvis bra med andre kjæledyr. Imidlertid kan sosialisering med andre hunder være fordelaktig for alle raser.

Lowchen helse

Selv om lowchens vanligvis er sunne, akkurat som alle raser, kan de være sårbare for visse forhold. Selv om ikke alle lavchens vil bli påvirket av alle disse sykdommene, er det viktig å være klar over de potensielle farene for denne rasen.

Finn en pålitelig oppdretter for å vise deg helsetilstanden til valpens foreldre. En hundes helseklarering er et bevis på at den er blitt ryddet og evaluert for en bestemt tilstand.

Lowchens burde se helsetilstand fra OFA (ortopedisk fundament for dyr) for hoftedysplasi (med en gjennomsnittlig poengsum eller høyere), hypotyreose og von Willebrand sykdom; Auburn University for Thrombopathia og Canine Eye Registry Foundation, som bekrefter at øynene er sunne. Inspiser OFA -nettstedet (OFFA.org) for å bekrefte at helsetjenester er oppnådd.

Katarakter en opacitet i øyets objektiv som utløser synsproblemer. Et overskyet utseende vil forekomme i øynene til hunden. Katarakt er vanlige i alderdommen. De kan elimineres kirurgisk.

Progressiv retinal atrofi (PRA). En degenerativ øyesykdom. PRA utløser blindhet på baksiden av øynene. Det er en langsom prosess. PRA kan oppdages år før blindhet oppstår. Omfirige oppdrettere får regelmessig hundenes øyne evaluert på årlig basis.

Patellar luxation Dette forstås også som “sklidd stivhet”, som er et vanlig problem for små hunder. Dette skjer når patellaen, som er kompOSET AV TRE DELER: PATELLA (kneskål), patella (lårbein) og tibia/legg (legg), er ikke riktig justert. Det kan føre til at en hjørnetann har en slurvete gang eller halthet i det ene benet.

Selv om det er en tilstand som kan være til stede fra fødselen, kan det hende at den faktiske feiljusteringen av luxasjon ikke oppstår før senere. Patellær luksering, som kan forårsake skrubbe og degenerative leddsykdommer, kan føre til leddgikt.

Det er fire nivåer av patellær luksering. Grad I er en kortsiktig luksering som utløser kortsiktig halthet. Grad IV er når patellaen blir alvorlig snudd og ikke kan tilpasses manuelt. Dette utløser hjørnetann til å virke slurvete. Kirurgi kan være nødvendig for alvorlige situasjoner med patellær deluxation.

Hvordan ta vare på Lowchen

Lowchen er store husbeboere, men kan i noen tilfeller være anmassende. Denne egenskapen burde vurderes før du tar med en lavchen inn i hjemmet. Noen leiligheter og lokalsamfunn har støybegrensninger.

Lowchens er ikke utendørs hunder eller kennelhunder. De liker å være ute og leke med andre hunder. Imidlertid er de tro mot eierne sine og vil alltid velge å være sammen med dem.

Lowchen fôring

Daglig foreslått inntak: 1/2 til 1 kopp tørr mat av topp kvalitet per dag, deles i 2 måltider

MERKNAD: Mengden mat din voksne hundespiser vil avhenge av hans alder, bygg, metabolisme, aktivitetsnivå og størrelse. Hunder er akkurat som mennesker, de trenger forskjellige mengder mat.

En sofapotet hjørnetann med høyt aktivitetsnivå vil kreve mye mer mat enn en hjørnetann med lavt aktivitetsnivå. Det betyr også hva slags hjørnetann du kjøper. Jo bedre maten, jo mye mer vil den gi næring til hunden din.

Du kan finne mye mer informasjon om å mate Lowchen ved å lese guiden vår om å kjøpe den beste maten, mate hunden din og mate den voksne hunden din.

Grooming og frakkfarge

Lowchens har tette, lange, moderat bølgete strøk med myk tekstur. Lowchens er tilgjengelige i alle farger og kombinasjoner. Det er ingen foretrukket farge.

Lowchens kan enten kuttes eller ligge i sin naturlige tilstand. De får en “løvetrim” etter at de er blitt kuttet. Lengden på håret kuttes til 1/8 tomme fra den siste ribben til rumpe. En plomme blir liggende på halens spiss. Pelsen holdes tangly ved regelmessig børsting av denne rasen kaster veldig minimal.

Pensle tennene til lowchen minst to ganger i uken for å bli kvitt tartar og bakterier. Hvis du vil unngå dårlig pust og tannkjøttsykdom, er daglig pensel enda mye viktigere.

Skjær neglene minst en gang i måneden, hvis de ikke blir brukt naturlig. Dette vil unngå smertefulle tårer eller andre problemer. De kan være for lange hvis du hører dem klikke på bakken. Du kan forårsake blødning ved å skjære for langt på tånegler.

Hjørnetannen din samarbeider kanskje ikke når du får ut negleklipperne. Be en groomer eller veterinær om hjelp hvis du ikke er kjent med trimming av hjørnetegn.

Sjekk ørene hans for rødhet eller dårlig lukter. Dette kan indikere en infeksjon. For å unngå infeksjon, bruk en mild, pH-balansert bomullskule for å rengjøre hundens ører. Ikke sett inn noe i øregangen. Rengjør i stedet det ytre øret.

Når valpen din blir født, burde du begynne å instruere Lowchen din om hvordan du kan rengjøres og undersøkes. Ta vare på potene hans, da hunder kan være veldig følsomme for føttene. Forsikre deg også om at du ser i munnen hans.

Du vil gjøre pleie behagelig med ros og belønning. Dette vil hjelpe deg med å forberede deg på at veterinær GOS til eller andre omhandler at hunden din måtte trenge.

Du burde undersøke huden din for sår, utslett eller indikasjoner på infeksjon, som rødhet, ømhet eller betennelse, på hud, nese, munn, øyne, føtter og føtter. Klare, tørre øyne burde ikke vise noe rødt eller utladning. En ukentlig øyeundersøkelse kan hjelpe deg med å identifisere potensielle helseproblemer tidlig.

Lowchen med barn og andre kjæledyr

Lowchen er gode hunder for husholdninger som har barn eller kjæledyr. De er gode med barn og liker å leke med dem. De er sterke og milde, men de kan også være ganske solide.

Lowchen kan være veldig sosiale og er glade for å bo sammen med andre hunder og kjæledyr. De er ofte uinformerte om sin lille status og vil utfordre større hunder i offentligheten. Det er viktig å holde dem trygge.

Stamtavle

Th

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ultimate List of marsvin raser: 12 marsvin
Next post 40 Golden Retriever Tattoo Designs & Ideas