Det er National Pet avslutter sikkerhetsdagen-hold kjæledyret ditt risikofri

Legg til denne delings-knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore109

15. juli Marks National Pet avslutter sikkerhetsdagen, som aller første ble introdusert av AKC i 2009. I et forsøk på å hjelpe til sikker.

Hjemme alene

Hvis du er som folk flest, er kjæledyret ditt på noen punkter på noen punkter i løpet av dagen. Hvis du lar kjæledyret være lukket i et bur eller en port, kan han eller hun være i risiko hvis det skal være en avsluttende nødsituasjon. I situasjoner som disse, hold hunden din eller kattet nær en inngangsparti slik at du eller noen andre kan hjelpe kjæledyret ditt med å nå sikkerhet.

Sikre valper og kattunger

Forsikre deg om at du holder en ny valp eller kattunge borte fra avsluttende fare. Disse bitskriterne har en tendens til å ha mye nysgjerrighet, så vel som dessverre kan komme i ugagn raskt. Hold det unge kjæledyret ditt et sted borte fra elektriske utsalgssteder, komfyrknotter samt løse ledninger.

Slukke branner

Selv om de kan bringe atmosfære til et rom, er stearinlys så vel som peiser et enkelt mål for nysgjerrige kjæledyr. Hvis kjæledyret ditt blir liggende i et rom alene med en åpen flamme, vil det ikke vare lang tid før han eller hun blir skadet. Hvis du skal tenne lys eller ta en fin sitte ved bålet, hvis kjæledyrene dine er i nærheten, må du alltid slukke noen form for flamme før du forlater rommet.

Øvelse gjør mester

Det er viktig for deg så vel som kjæledyret ditt å forstå nøyaktig hva dere begge vil gjøre under en brann. Kom med en ferieplan samt metode veien med kjæledyret ditt. Sørg for å gjøre banen enkel og metode det flere ganger. Noen kjæledyrseiere kan oppdage at det er nyttig å trykke på, samt holde “test” -knappen på røykvarsleren for å lære kjæledyr å korrelere støyen med prosedyren.

Kunngjør kjæledyret ditt

Å plassere informasjon på utsiden av hjemmet ditt er en fantastisk metode for å la andre forstå at du har kjæledyr inne i en nødsituasjon. Et vindusklistremerke eller klamring gjør at du kan komponere antall kjæledyr i huset ditt for ikke bare å fortelle redningsmenn at du har kjæledyr, men nøyaktig hvor mange de skal lete etter. Få et gratis vindusdekal fra ASPCA på .

Kjæledyrsikkerhet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post What to Do if Your dog is scared of Thunder
Next post Walk your pet dog 101 miles (day 27)