[Illustrated Guide] Summer Pool Security for Your Family Pets

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til Twittertwittertwittershare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddthismore6

Dette er en gjestutløp fra Amber Kingsley. Amber Kingsley er frilansjournalist så vel som medlem av en kjæledyrentusiast/dyreentusiastgruppe i sin by Santa Monica som har bidratt med mange timer som støtter hennes regionale ly innen drift og oppsøkende. Hun har brukt mye av sin forskningsstudie på å komponere om dyr innen mat, helse og velvære samt trening.

Et svømmebasseng er et fantastisk sted å slå sommervarmen, men det kan også være farlig for kjæledyrene våre. Akkurat som vi må screene barn i nærheten av et basseng, må vi på samme måte følge med på kjæledyrene våre. Anbefaling Denne sommerguiden for sommeren for noen grunnleggende DOs, så vel som ikke for å holde familiens kjæledyr risikofri mens du nyter bassenget i sommer.

Overvåk kjæledyrene dine

Vær bevisst indikasjonene på varmt hjerneslag. Mange av er vist ovenfor, men ekstra symptomer inkluderer:

Sutre eller bjeffe uten tydelig grunn

Diaré eller oppkast

En forhøyet hjertefrekvens

Mangel på koordinering, forvirring og/eller desorientering

Hvis kjæledyrhunden eller kattet ditt viser disse symptomene på en varm dag, må du ta ham eller henne for å se en veterinær umiddelbart. Varmt hjerneslag kan forårsake anfall, koma så vel som til og med død.

Overflatesikkerhet

Selv om kjæledyret ditt ikke er en svømmer, må du fremdeles holde et forsiktig øye med ham eller henne rundt bassenget. Overflatene rundt et basseng kan være varme tilstrekkelige for å forårsake alvorlige forbrenninger på kjæledyrets følsomme poter.

For eksempel, på en varm sommerdag når utetemperaturen når 95 F, er andre overflater som ofte oppdages rundt bassenger mye varmere. Fortau så vel som betong kan nå 125 F, samt røde murstein blir så varme som 135 F.

Bading

Siden vi sannsynligvis bader hundene eller kattene våre mye oftere i varmere måneder, spesielt hvis de svømmer, kan du tenke på å bruke en medisinert sjampo for å forhindre problemer knyttet til tørr hud. Problemer som eksem kan være sesongbaserte så vel som irritert av varmt, fuktig eller tørt vær. Klor kan på samme måte være grovt på kjæledyrets øyne, så vel som de kan kreve menneskeskapte tårer, smøremidler eller andre typer øyemedisiner for å berolige dem.

Vi håper du har det gøy og risikofri sommer med kjæledyrene dine! Er det noen form for andre ideer du vil legge til om sikkerhetssikkerhet og kjæledyr? La oss forstå i kommentarene!

Pet Healthpet Safetyskin samt frakk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Trening med Greta
Next post How to stop a canine From Licking Himself