Hva skjedde med nøytrikler?

Hva skjedde med nøytrikler?

Sist oppdatert 8. april 2015 av valpelekkasjer 4 kommentarer
Hva skjedde med nøytrikler?

x

Ingenting! De er fremdeles rundt, og ifølge Gregg Miller som skapte dem i 1995, trenger hunder dem. Han sier at en hjørnetann som har vært kastrert vet at en “kjent del av kroppen deres mangler” og “med nøytrikler trenger han ikke å vite at noe har endret seg.” Fordi 1995 nøytrikler har blitt implantert i over 500 000 hunder i alle 50 stater. I 2005 vant Miller IG Nobels fredspris i medisin for sine syntetiske testikler for hunder.

Neuticles er testikkelimplantater tilgjengelig for hjørnetannen din etter at han er kastrert. De er laget av polypropylenhomopolymer eller fast silikon, avhengig av hvilket sett du velger. De er også lett tilgjengelige for felines, hest og okser. I noen tilfeller har de blitt implantert i aper, præriehunder, vannbøffel og rotter. De kommer i fire forskjellige modeller med mange størrelser å velge mellom.

Hvis du føler deg litt risikabelt, kan du til og med se en nøytralprosedyre med implantasjon av nøytrikler på nettstedet deres.

Det er ingen helsegevinst å få implantert nøytrikler, det er rent kosmetisk. Er det nødvendigvis en dårlig ting? I følge nettstedet deres Neuticles “tilbyr en solid tjeneste til overbefolkningskrisen for kjæledyr ved å oppmuntre mega tusenvis av omsorgsfulle kjæledyrseiere til kastrer som rett og slett ikke ville før.”

Det er ingen medisinsk forskning på om hannhunder føler at de har mistet en del av seg selv etter å ha blitt kastrert. Mange mennesker tror de oppfører seg deprimert etter inngrepet. Er det på grunn av kirurgiske smerter, eller savner de virkelig sine ekstra hundedeler? Jeg er sikker på at de innser at de savner disse delene ganske raskt, de bruker nok tid på å pleie der nede. Jeg vet at hunder er smarte, men jeg vet ikke om de har et komplekst kroppsbilde.

Det er sant at en hjørnetann kan utvise atferdsendringer etter en kastrering. De er alle relatert til det mannlige kjønnshormonet; Det vil ikke påvirke deres personlighet, arbeidsevne eller lekenhet. De vanligste endringene i atferd etter at den mannlige hjørnetannen er kastrert vil være mindre urinmerking, mindre streifende og mindre aggresjon. Det kommer ikke til å kvitte dem med atferdsproblemer, det reduserer bare muligheten for at de oppstår. Hundens testosteronnivå vil bli redusert, men de vil ikke være borte. Effektene av nøytrering er avhengig av hundene individuell personlighet og historie.

Jeg tror at nøytrering etterlater mye mer en psykologisk innvirkning på hjørnetanniere, mye mer enn på hunden. Eiere kan tenke at nøytrering gjør hjørnetann mindre macho, mandig eller maskulin. Hvis eieren føler at hjørnetann er noen hvor mindre enn etterpå muligens neuticles -slagordet er akkurat det de trenger å høre: “Det er som om ingenting noen gang har endret seg.”

Her er noen attester fra nøytrikler:

“Jeg har satt av nøytrering” Crooked Joe “i flere måneder, og da jeg fant ut om nøytrikler og snakket med dem, fikk det meg til å føle meg bedre om nøytrering. Joe ser ikke bare like ut nå- men vet ikke at han savner noe. ”
Jeff Lane – Oak Park, IL

“Frodo visste aldri at han mistet noe og bare er en lykkeligere liten hjørnetann fordi han har blitt kastrert med nøytrikler.”
Janell Suasser – San Lorenzo, CA

“Hvis en enkel, ufarlig prosedyre bringer mye flere inn for å få dyrene sine kastrert- i et land der over 17 millioner dyr blir lagt i dvale hvert år- det er bra med meg.”
Dr. Alicia Boyce
Radcliff Veterinary Hospital

Jeg tror Dr. Alicia Boyce treffer det best på hodet. Hvis nøytrikler faktisk får mye flere til å få dyrene sine kastrert ut, hvordan kan det være en dårlig ting? Det kan virke dumt for oss som ikke anser en hjørnetann som mister testiklene hans for å være et tegn på at en hjørnetann mister maskuliniteten, men noen mennesker gjør det. Og hvis det får dem til å føle seg bedre om beslutningen deres, vil jeg ikke krangle.

Å få implantert nøytrikler kan hjelpe eiere å takle å velge å sette hjørnetann gjennom prosedyren i utgangspunktet. Hvis de velger implantatene, kan de være trygg på at de ikke vil bidra til overbefolkning av kjæledyr, og de kan gå sin hjørnetann med stolthet med sine nye venner, parade disse tingene rundt, som ingenting som noen gang er endret.

Ja, du kan kjøpe Neuticles -varer

Anbefalt lesing:

Stiggys hunder – å hjelpe hunder og veteraner til å komme sammen

Legger vi for mye vekt på hundene våre forbi?

Hvordan en forvillet hjørnetann ble det første dyret som går i bane rundt jorden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Veterinærgrupper støtter Pride VMC og World Pride 2019 NYC
Next post En yrke som fremdeles føles som en hobby