Hva er hundekamp? En nærmere titt på hundekamp

Hva er hundekamp?

Selv om det er en forbrytelse i alle 50 stater, oppstår koordinert hundekamp fremdeles i mange regioner i nasjonen. Historiske beretninger så langt tilbake som på 1750 -tallet, sammen med spesialist som bekjemper groper som spredes fra 1860 -tallet.

På samme måte som alle andre forbudte underjordiske handlinger, er det umulig å fastslå hvor mange individer muligens kan være involvert i hundekamp.

Estimater basert på kamprapporter i underjordiske hundekampbøker, og også på dyr som kommer inn i tilfluktsrom som varer tegn på bekjempelse, innebærer at mangfoldet av individer som er involvert i hundekamp fra USA er fra titusenvis.

Mens organisert hundekampshandling så ut til å avta fra 1990 -tallet, mener flere myndighet og dyrekontroll tjenestemenn at det har kommet tilbake i løpet av de siste tiårene, ved å bruke Internett, noe som gjør det enklere enn noen gang for hundefysere å bytte informasjon om skapninger og kamper.

Hvorfor blir folk involvert i hundekamp?

Det er forskjellige grunner til at folk blir tiltrukket av hundekamp. Den mest grunnleggende er grådighet. Viktige raider for hundefekt har ført til beslag på over $ 500.000, og det er ikke unormalt for rundt $ 20.000 – $ 30.000 for å bytte hender i en kamp. Studgebyrer og salg av unger fra å hevde blodlinjer kan også tjene titusenvis av dollar.

For mange andre ligger appellen i å utnytte critters som en utvidelse av disse til å kjempe sine egne kamper for dem og også for å demonstrere sin egen styrke og styrke.

Men så snart et hjørnetannoffer, kan dette føre til at eieren av valpen din ikke bare taper penger, men å stå, og kan føre til barbare handlinger fra valpen.

For mange andre ser det ut til at lokket dukker opp i den sadistiske gleden av et barbarisk opptog.

At hunder er ansatt i hundekamp?

For å få profesjonelle og hobbyistiske hundefystere, er salget av alle unger av foreldre som har vunnet flere kamper en betydelig del av handlingen. Underjordiske hundeknapper og nettsteder brukes vanligvis til å markedsføre unger eller til og med tilgjengeligheten av avl stockexchange.

De fleste “vei” -kjempere tror de også er i stand til å generere inntekter ved å selge og avl valper, men et stort antall av disse dyrene blir forlatt eller drept burde de ikke utføre.

Selv om det er mange former for hunder som brukes til å bekjempe global – som Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Tosa Inu sammen med Presa Canario – at valpen du velger å bekjempe i USA er at den amerikanske pit bull terrier.

Noen ganger blir andre raser og blandinger alle angivelig brukt i gatekonflikter eller som “lokke” hunder som er ansatt av noen få for å trene hundefekting.

Dette vil ikke innebære at Pit Bull er mange upassende som husdyr. Det er viktig å huske på at hver hund kan handle aggressivt, basert på omstendighetene, hans genetiske arv sammen med hans oppvekst og omgivelser.

Når en valp blir behandlet pent, korrekt trent og fullt sosialisert gjennom valpehood og sammenkoblet med den optimale typen innehaver og familie, er det veldig sannsynlig at han vokser til en live-in-følgesvenn og dyrebart medlem av deres husholdning.

Er hundekampoffer hevet og lisensiert?

Hunder som brukes til å bekjempe må holdes isolert fra andre hunder, av den grunn bruker de mesteparten av livsstilen sin på korte, tunge kjeder, og ofte bare av alle forskjellige hunder. De er typisk ikke -sosialisert til andre valper og også for mange mennesker.

Men mange profesjonelle jagerfly bruker mye penger og tid på å kondisjonere critters. De tilbys ofte næring av kvalitet og grunnleggende helseomsorg. Valpene er utøvd under kontrollerte forhold, som på en elliptisk.

Eliminering av hundeføyningssider kan også benytte seg av en rekke ulovlige og juridiske medisiner, for eksempel anabole steroider for å øke muskeltettheten og fremme aggressivitet. Narkotiske medisiner kan også brukes til å vokse valpenes aggresjon, øke reaktiviteten og skjule smerter eller angst i en kamp.

Dogfighting -ofre som brukes av alle slags jagerfly, kan få ørene skutt og haler lagt ved siden av sine egne kropper.

Dette tjener to funksjoner: For det første begrenser det regionene i menneskekroppen som PET kan fange i en kamp, ​​og for det andre, noe som gjør det vanskeligere for forskjellige hunder å analysere skapningens disposisjon og mål gjennom vanlige kroppsspråklige signaler.

Kjempere utfører vanligvis denne beskjæringen/dokkingen seg med primitive og umenneskelige metoder. Dette kan føre til enda mer straffskyld knyttet til dyremishandling eller den forbudte utøvelse av veterinærmedisin.

Underjordisk sannhet om hundekamp

Hundekamp er en slags blodsport der hunder er laget for å kjempe mot hverandre for din egen underholdning og/eller fordel av publikum.

Dogfighting er en av de mest verdslige formene for dyremishandling. Biler som brukes til bekjempelse er uSULY forbedret isolert, noe som innebærer at de bruker mesteparten av livsstilen sin på korte, tunge kjeder.

De er vanligvis betinget av å bekjempe bruken av medisiner, for eksempel anabole steroider for å øke muskeltettheten og fremme aggressivitet.

Hundekamplidende kan ha ørene og halene til kai nær sine egne kropper for å redusere dyrets kroppsspråk -signaler og også for å begrense regioner som en annen valp kan fange under en kamp. Kjempere utfører vanligvis denne beskjæringen/dokkingen seg med primitive og umenneskelige metoder.

Selv om hundekamp er en forbrytelse i alle 50 stater, fortsetter det å skje i hver del av nasjonen og i alle former for fellesskap. Kampene kan forekomme mange forskjellige steder som spenner fra bakgater til nøye iscenesatte bedrifter.

Kampene skjer vanligvis i en 14-20 kvadratmeter stort grop laget for å inkludere skapningene. Kampene kan bare vare et par minutter eller noen timer, og de to skapningene kan lide skader som punkteringssår, snøringer, blodstrøm, katastrofale ulykker og ødelagte bein.

Selv om kamper vanligvis ikke er i døden, bukker mange valper som bukker under for skadene senere, og også kaster hunder å gå tapt, myrdet eller brutalt implementert som medlem av deres “spill”

Hundekamp er ofte assosiert med forskjellige typer kriminelle handlinger, inkludert forbudt pengespill og besittelse av skytevåpen og narkotika.

Fra vårt estimat vil du finne tusenvis av tusenvis av hundefysere fra USA, og tvinger hundretusenvis av valper til å trene, kjempe og holde ut hvert år.

Hvis du antar at hundekamp eller alternativt misbruk av dyr skjer i ditt område, kan du snakke. Oppdag hvordan du rapporterer dyremishandling.

Hvordan du kan oppdage tegn på hundekamp

Det er viktig å være i stand til å forstå signalene som er diagnostisert med hundekamp, ​​slik at du kan rapportere alle mistenkte hundekampshandlinger til dine regionale myndigheter.

Skulle du se følgende hint i ditt område og gjette hundekamphandling, må du tenke på å kontakte dine regionale myndigheter omgående:

1. Hunder med flere arr, kanskje med ører eller lepper dratt av

2. Hunder av pit bull-mix-type som veier omtrent 40-50 kg

3. Hunder tunge kjeder, bundet i litt sykkelaksel eller valphus/fat

4. Skittring rundt valpen

5. Hunder hentet tommer til side fra hverandre

6. Hunder lenket eller skrevet i et fjellområde med vilje holdt fra publikums mening

Husk at i storbyområder som New York City, er hunder som brukes til bekjempelse vanligvis funnet å bo på subtropiske, subtropiske steder som kjellere, der de er skjult for opinionen. Ørene deres kan også bli beskåret.

Hva skjer ved hundekamp?

Kampene kan skje mange forskjellige steder og når som helst. De kan muligens være improviserte gatekamp i en bagasjerom, eller grundig iscenesatt og planlagte satsinger på et sted som er spesielt opprettet og bevart for målet.

Normalt skjer kampen i en grop som er mellom 14 og 20 fot kvadrat, med sider som muligens kan være laget av gips, høyballer, strengkobling eller hva annet som kan omfatte skapningene. Gulvene kan være tre, skitt, tepper eller sagflis.

I en mye mer koordinert kamp vil valpene bli ansett for å skape at de er omtrent nøyaktig samme vekt.

Håndterere vil ofte vaske og undersøke konkurrentens hjørnetann for å bli kvitt eventuelle giftige stoffer som kan ha blitt satt på pelsen i et forsøk på å fraråde eller skade det motsatte kjæledyret.

I begynnelsen av en kamp har hundene blitt løslatt fra andre hjørner og møtes vanligvis i sentrum, og bryter for å få tak i konkurransen. Hvis de gjør det, fanger valpene og rister for å påføre maksimal skade.

Håndterere har ikke lov til å berøre valpene, bortsett fra når de anbefales å gjøre det av dommeren.

Kampene kan bare vare et par minutter eller noen timer. Begge skapningene kan lide skader, som punkteringssår, snøringer, blodstrøm, knusende skader og ødelagte bein. Selv om kamper vanligvis ikke er i døden, bukker mange valper etter skadene etter.

Med mindre de har hatt en fantastisk historie med tidligere forestillinger eller kommer fra dyrebare blodlinjer, har miste valper en tendens til å gå tapt, myrdet eller bare forlatt med ulykker ubehandlet.

I tilfelle den tynnende hjørnetannen blir sett på som en spesiell forlegenhet for dens stilling eller stilling, kan den muligens implementeres på en spesielt brutal måte som en del av deres “underholdning”.

Hvilke ville være lovene relatert til hundekamp?

Fra 2008 er hundekampen en forbrytelse i alle 50 stater og i District of Columbia, Guam, Puerto Rico og de amerikanske jomfruøyene. I de fleste stater kan eierskapet til hunder med det formål å bekjempe også være en forbrytelse.

Å være tilskuer på hundekamp kan være forbudt i mange land. Lovgivning og straffer skiller seg vidt etter land.

På den annen side forbyr Animal Welfare Act fra 1966 visse Creature kamprelaterte handlinger når de har involvert mye mer enn ett land eller utdanning av postløsninger, for eksempel U.S. Postal Service.

Tilbake i 2007 vedtok kongressen dyrekampen som bekjempelse av lov om håndhevelse med sterk topartisk støtte.

Loven endret dyrevelferdsloven og leverer beskyttelsesstraffer for mellomstatlig handel, eksport og import om handel med valper misbrukt for gevinst, haner som er laget for å slite og cockfighting parafernalia. Hvert brudd kan føre til rundt 3 års fengsel og en bot på $ 250.000.

I 2014 ble de essensielle elementene i dette dyret som bekjemper tilskuerforbudsloven inngått i lov som en del av denne gårdsregningen.

Denne bestemmelsen etterlater å delta på en skapningskamp hvor som helst i USA, en nasjonal forbrytelse, pålegger også ytterligere straffer for å tiltrekke seg et barn under 16 år i en monsterkamp.

Bør hundekamp er av den grunn utbredt, hvorfor kommer ikke mye flere saker lys?

Dogfighting er en vill og svært gledelig satsning som er utrolig vanskelig for lovhåndhevelse og etterforskningsfagfolk.

En hundekampanalyse krever mange av de samme evnene og verktøyene som en betydelig undercover narkotika -evaluering, og utfordringer som kildene til ethvert byrå som jobber for å svare på dette.

En annen komplikasjon er at tegnene som sannsynligvis blir tatt til fange i en Rob, består av valpene – levende dyr som bør bli ivaretatt og bevart om den rettslige prosessen utvikler seg.

Mange påtalemyndigheter vil være glade for å gjennomføre hver hundekampsituasjon de kan, men de er begrenset av dyre- og menneskelige omsorgsverktøy som er tilgjengelige for dem.

Dogfighting faktaark

Dogfighting er en umenneskelig blodsport der valper som har blitt avlet, trent og betinget av kamp, ​​er satt i en grop for å kjempe mot hverandre for å få tilskuer underholdning og gevinst. Kjemper i gjennomsnitt en eller to timer når mange av hundene ikke kan fortsette.

Dyrevann og hundekamp

Skadene som er påført og håndhevet av hunder som driver med hundekamp er akutte og ofte dødelige. Hundene som ble brukt i det store flertallet av disse kampene er spesielt avlet og trent for å kjempe – en fornærmelse som er basert på overgrep og mishandling ut av valpehood.

Gjennomsnittlige ulykker med hundekampen inneholder alvorlig hevelse, dype punkteringssår og ødelagte bein. Biler som brukes i slike hendelser dør ofte av blodtrykk, sjokk, dehydrering, tretthet eller sykdomstimer og i noen tilfeller til og med dager etter kampen.

Ellers blir sunne valper som er født “kalde” eller ikke vil slite, vanligvis brukes til å være forskjellige valper på som instruksjon.

Når han beskrev detaljene om en viss hundekamp, ​​tilbrakte en dømt hundfighter, “Frøken Rufus tilbrakte all den gjenværende delen av kampen på baksiden og

Bandit slo flippbenet opp ved skulderen, og blant bakbena, fra kneleddet. Det eneste benet hun ikke krenket, hun tygget alt til helvete. Hun ville ha skurret frøken Rufus og rive en stor del av hodet sammen med et enkelt øre. ”

Avler kriminell handling

Mer enn tiårene har rettshåndhevelsesangrep oppdaget mange opprørende aspekter ved den ulovlige blodsporten. Små barn har en tendens til å være til stede ved slike hendelser, noe som øker ufølsomheten for dyresyke, spenning for vold og respektløshet for lov.

Ulovlig spill er vanlig i hundekamp, ​​sammen med innsatser av titusenvis av dollar på spill. Denne fruktbarheten skaper hundekamp som er vanlig i organiserte kriminalitetskonfigurasjoner i tillegg til veiene.

Salg og bruk av forbudte medisiner er også normalt i hundekamp, ​​og våpen og andre våpen blir oppdaget ved disse anledninger som et resultat av store mengder penger som er til stede. Dogfighting fortsetter å være knyttet til andre slags vold til og med drap.

Felony anklager

Medlemmer av hundekamp

Dogfighting er en forbrytelse i alle 50 land, og det er også en forbrytelse under nasjonal lov. Det er også et lovbrudd å med vilje bringe litt inn i en monsterkamp.

Det er flere overbevisende årsaker til det. Fordi hundekamp gir så vesentlig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PETMEDS® fordeler ved å tilby dyr Omega 3
Next post [Sweepstakes] go into to win: Healthy, pleased summertime Sweepstakes!