Hvordan få tilbake fred mellom katter

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

I det siste har min galne søsken Harley kommet på min siste nerve! Hver gang jeg har det gøy, må han alltid ødelegge mine gode tider. Så jeg har klekket ut en blendende plan for å holde ham opptatt så vel som ut av pelsen min.

Det starter med denne boksen med kattemynte sardiner. Disse kalles stinkies, som må være best for min stinkende bror. Ikke bekymre deg, du krever ikke en boksåpner for å komme inn i sardinene. Bare skyv lokket tilgjengelig for å eksponere lekene inni! I tillegg til at disse sardinene ikke er pakket i olje.

Akkurat som jeg mistenkte, liker han dem. Sardinene har holdt Harley underholdt en stund nå. Vent imidlertid bare et minutt. Det virker som om nå Harley har det mye bedre enn jeg har. Det er ikke riktig! La meg bare inspisere disse sardinene for meg selv.

Hei! Jeg liker sardinene også. Planen min har gått galt … Jeg vil ha alle sardinene for meg selv!

Akk, det er så godt sent! Harley har omfavnet sardinene som sine egne, så vel som til og med har navngitt dem alle (flunder, kveite, så vel som Roger). Han vil ikke gi meg engang en å spille med siden han uttaler at det er galt å bryte opp en skole. Forbannelser, foliert igjen!

Nå den gode nyheten: Jeg har et tinn av Yeowww! Stinkies Catnip Sardines for å gi bort en av dere.

For din mulighet til å vinne, bare legg igjen en kommentar nedenfor. Mesteren blir valgt tilfeldig onsdag 15. april 2015, så alle som deltar har en mulighet til å vinne!

Gratulerer til Sharon Gledhill, mester for Catnip Sardines!

PS: Mine anbefalinger er at hvis du vinner, ikke gi dem til broren din.

Daisy den krøllete katten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post LEOs separasjonsangst
Next post Krav hunden min hjerteormforebygging om vinteren?