Professor Fido? College Gone to the Dogs

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore101010101010101010101010101010

I morges fikk jeg en e -post der jeg spurte om mine to assistenter så godt jeg ville bli tilbudt å forelese om en kommunikasjonsklasse i løpet av vårsemesteret. Som du kanskje gjetter, er mine “assistenter” mine terapihunder Wheatie så vel som Toby, så vel som de har endt opp med å være gamle hender på “forelesning” til studenter. Hvis du er forelder til en student, tenker du mest sannsynlig, “$ 30 000 i året i tillegg til at barnet mitt blir informert av en hund?” Tro det eller ei, hunder har mye de kan lære om god kommunikasjon.

For noen år siden kom en stor kompis med å komme seg etter utfordrende behandling av brystkreft. Jeg var sikker på at jeg ville være en fantastisk samtalevenn for hennes dager på sofaen. Hjernen min var fylt med resultatene fra zillioner av forskningsstudier, morsomme historier, så vel som smarte observasjoner. Jeg hadde skrevet bokkapitler om kommunikasjonsevner for å trekke folk ut, omformulere det de sier, og motivere mer deling. Jeg var sikker på at tiden min med kompisen min var distraherende, givende, så vel som helbredelse. Det vil si inntil jeg intervjuet henne for boka mi, kraften til å satse haler, så vel som hun begynte med å fortelle meg sin nærmeste, mest givende fortrolige under hennes utvidelse, var ikke meg, men hunden hennes. Hva gjorde hunden som jeg ikke hadde? Det hun gjorde var å sitte i tillegg til å høre på. Lytt virkelig – ingen kommentarer, ingen dom, ingen inspiserer klokken min, ingen chiming inn med min lignende morsomme historie.

Etter å ha spist en stor del av ydmyk kake, bestemte jeg meg for å omfavne noen doggie -teknikker da en kompis Sarah til inviterte meg langs kreftreisen hennes. I stedet for å tro på morsomme aktiviteter vi kan gjøre, distraherende spill, bekymringer for å spørre om familien hennes, ville jeg kjøre til Sarahs hjem om morgenen, bli med henne ved sengen eller stolen hennes og sitte. Noen ganger ville vi snakke, men ofte var vi bare der sammen. På dårlige dager kan jeg få en telefon fra moren hennes, “Sarah har det grovt. Hun spurte om du kan ta med Wheatie. ” I tillegg til jeg forsto – noen ganger vil du ikke ha legekompisen din som vil tilby diagnoser så vel som behandlinger. Noen ganger krever du at noen du kan stole på å være en perfekt lytter. I tillegg til i disse tider, så jeg rolig på Wheatie veve magien hans med Sarah så vel som lært av modellen hans. I løpet av en tøff kveld spurte Sarah husholdningen om de kunne gi henne litt personlig tid med meg. Alle forventet at hun ville gi meg viktige instruksjoner eller dele skjulte hemmeligheter, men hun så bare til meg og sa: “Vi krever virkelig ikke ord. Vi er utenfor det. ” I de øyeblikkene sammen forsto jeg at jeg til slutt hadde fått det Terrierene mine hadde modellert så lenge. Noen ganger skjer den aller beste kommunikasjonen når ingenting blir sagt.

Så kan en hund lære en kommunikasjonsprage noe? Absolutt. I tillegg til at jeg alltid forteller hver klasse, “uker, måneder, så vel som år fra nå, vil noen spørre deg hva du lærte på college. Du vil aldri huske på meg så vel som det meste av det jeg vil la deg, men jeg forsikrer at du aldri vil ikke huske leksjonene dine fra Wheatie. ”

Hundatferd

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Credelio av Elanco Animal Health
Next post Katter og ungdommer – vi liker dem alle!