Dr. Andrea J. Fascetti mottar 2016 AVMF/Winn Feline Foundation Research Award

(Columbus, Ohio 1. august 2016) – Dr. Andrea J. Fascetti, professor i ernæring ved University of California, Davis (UC Davis) School of Veterinary Medicine, har blitt utnevnt til mottaker av 2016 American Veterinary Medical Foundation (AVMF)/Winn Feline Foundation Research Award.

Fascetti, som mottok prisen på Merial-NIH National Veterinary Scholars Symposium 2016, ble anerkjent for sine bidrag til å fremme feline helse gjennom hennes forskning, som fokuserer på ernæring og metabolisme hos følgesvenn, spesielt katter.

“Valget av Dr. Fascetti for denne prestisjetunge prisen er en refleksjon av hennes imponerende arbeids- og forskningsresultater innen feline -ernæring, som har hatt en betydelig positiv innvirkning på UC Davis School of Veterinary Medicine og feltet Veterinary Nutrition generelt,” Sa Dr. John R. Brooks, styreleder, AVMFs styre.

Fascetti er anerkjent internasjonalt som ledende innen feline ernæring. Hun er en meget produktiv forsker og en dedikert ambassadør for å forbedre katt helse gjennom veldig nøye skapt forskning. Hennes kreative og vitenskapelige aktiviteter, sammen med hennes evne til å bringe forskere fra grunnleggende og vitenskapelige vitenskaper sammen, har hatt betydelig innvirkning på forbedringen av veterinærnæring.

“Dr. Fascetti er ikke bare en dyktig forsker og kjent ekspert på feline ernæring, men har også vist sine egenskaper som en effektiv samarbeidspartner, kommunikator og ambassadør for dette viktige studiet felt, sier Dr. Vicki Thayer, administrerende direktør, Winn Feline Foundation .

Dr. Fascetti har bidratt til saksbehandling og bokkapitler, fungert som en effektiv forbindelse med kjæledyrmatindustrien, og blir berømmet for sin betydelige tjeneste for akademia og yrket veterinærnæring totalt sett.

“Dr. Fascettis forpliktelse til å forbedre Feline Nutrition gjør henne til en ekte ressurs for yrket, sier Dr. Roberto Alva, administrerende direktør, Merial Veterinary Scholars Program og sjef for vitenskapelig FoU, Americas East. “Jeg gratulerer henne med denne velfortjente anerkjennelsen og takker henne for hennes bidrag og dedikasjon til forbedring av veterinærnæring.”

Fascetti er også servicesjef for ernæringsstøttetjenesten i Veterinary Medical Teaching Healthcare Facility ved UC Davis, hvor hun i tillegg fungerer som vitenskapelig direktør for Feline Nutrition and Pet Care Center, Feline Research Laboratory og Amino Acid Laboratory. Hun har skrevet over 60 fagfellevurderte publikasjoner og har også co-redigert en lærebok med tittelen “Applied Veterinary Scientific Nutrition.” Hennes nåværende forskningsinteresser er spormineral- og aminosyremetabolisme, overvekt, kjøttetende ernæring, ernæringsidiosynkrasier av katten, forbedring av kjæledyrmat og vitenskapelig ernæring. Fascetti fikk sin veterinariae medicinae doktoregrad fra University of Pennsylvania School of Veterinary Medicine, og hennes doktorgrad i ernæring fra UC Davis.

# # #

AVMA, grunnlagt i 1863, er en av de eldste og største veterinærmedisinske organisasjonene i verden, med mye mer enn 88 000 medlemsveterinærer over hele verden som er engasjert i et stort utvalg av profesjonelle aktiviteter og dedikert til kunsten og vitenskapen om veterinærmedisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisy finner den sanne betydningen av Professionals Day
Next post Cat Chain Link Armbånd -vinner, samt spesiell diskonteringsrente for Mindful Feline Besøkende