Hjelper overvektige så vel som overvektige katter så vel som hunder

Legg til dette som deler knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

Overvekt er et av de største problemene som ikke bare er sett hos mennesker, men hjørnetannene våre så vel som forbruker av dyre av dyr. De to primære årsakene bak denne epidemien for alle typer inkluderer mange kalorier i samt ikke tilstrekkelig trening. Dette er ofte utfordrende av sannheten som ga den kjøttetende naturen til både hunder så vel som katter, og ble mer utviklet til å spise kjøttkilder til protein, de fleste av de tørre industrielle kostholdsplanene kibbles matet av foresatte rundt om i landet er fullpakket med bearbeidet og//////// eller finjusterte karbohydrater som den viktigste økonomiske proteinkilden for kjæledyrmatbedrifter.

Som hos mennesker er det imidlertid inntak av mange karbohydrater som er inkludert i det meste av vektøkningen. Dette er spesielt problematisk hos de obligatoriske kjøttetende katter, der mange foresatte mater tørrmat bare og tror at det feilaktig er mye bedre for tennene, i tillegg til mye bedre for deres feline -følgesvenns helse. Den passende kostholdsplanen for katter i de fleste situasjoner er et friskt protein/kjøttbasert kosthold. Kjøtt er rikt på protein, fett så vel som 75% vann. Tørre kibler legger ikke bare ekstra belastning på urinsystemet så vel som nyrer av katter, men er en ekstremt stor årsak til vektøkning, spesielt i bare innendørs katter som får ekstremt bit trening.

Med vektøkning så vel som overvekt hos både hunder så vel som katter, har det blitt dokumentert økt helse- og velværefarer som ble forstått å oppstå, akkurat som det er hos mennesker. Økt fare for diabetes, kronisk luftveis så vel som hjerteforstyrrelser, ledd og ryggproblemer så vel som til og med kreft blir sett hos overvektige pasienter. Hvis man skulle mate kjæledyrene sine den foreslåtte serveringsmengden som ble lagt på industrielle kjæledyrmatposer, ville alle kjæledyr være overvektige, da disse fôringstipsene ofte er metode og høye. Tilbake i 2007 autoriserte FDA en medisinering av fedmebehandling for hunder som bare ble kalt Slentrol (hovedkomponent Dirlotapide). I mitt synspunkt så vel som erfaring har jeg ikke blitt imponert over resultatene i kjæledyr behandlet med denne medisinen, i tillegg til min bekymring for sidepåvirkninger, inkludert fordøyelseskanalen så vel som i spesifikk leveren.

Fra det jeg forstår, var dette et medisiner som mislyktes i menneskelige studier som et medikamentell behandling av overvekt, men fikk godkjenning for bruk hos hunder. De aller beste tipsene jeg kan lage for å enten forhindre og/eller behandle overvekt i kjæledyrene våre, er å først mate en så naturlig kostholdsplan som mulig. Det aller beste er et passende hus laget kosthold, som overholder oppskrifter fra fagfolk som Richard Pitcairn så vel som Donald Strombeck, hvis bøker raskt kan anskaffes, så vel som begge inneholder balanserte, enkle å gjøre, hjemmelagde oppskrifter. Hvis dette ikke er mulig, enn å bevege seg mot minst en fersk naturlig kostholdsplan med mindre karbohydrater, så vel som høyere proteinnivå så vel som fett hos katter, ville hunder være mitt neste forslag. Mange av de såkalte “reduserte kalori”-diettene som tilbys av mange veterinærer over hele landet, så vel som sett i supermarkedshyller er fullpakket med komponenter av mindre kvalitet etter min mening, i tillegg til at mange bearbeidede karbohydrater er på lang sikt og så vel som i tillegg til effektive langsiktig Risikofritt vekttap.

Det er noen utmerkede naturlige tilskudd som kan hjelpe med vekttap, inkludert inkludering av slike produkter som Vetri-DMG væske, koenzym Q-10, i tillegg til spormineraler som krom. Jeg foreslår alltid at enhver form for verge som bruker slike kosttilskudd, fungerer nøye med en mer helhetsinnstilt veterinær, som har mer av en rente i typer passende ernæring enn typiske tradisjonelle veterinærer, hvis trening i ernæring bare inkluderer en 2 timers kurs, I tillegg til hvis forslag er basert på hva Pet Business Sales -agenter forteller dem, i stedet for hva de oppdaget i ernæringsklasse på veterinærskole. Og av program som gir vår feline så vel som hjørnetenner så mye trening som mulig (under veterinærs anbefaling) er alltid viktig når du implementerer alle typer vekttapsprogram.

Pet Health

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hvor lang er en katt gravid? Fakta om Feline Graviditet
Next post PETMEDS® fordeler ved å tilby dyr Omega 3