Gjennomgang så vel som intervju med Rita Mae Brown

Jeg har vært tilhenger av Mrs. Murphy Secret-serien av Rita Mae Brown (co-skrevet med hennes Feline Sneaky Pie,) med Tabby Feline Mrs. Murphy så vel som Kompisene hennes Tee Tucker The Corgi så vel som Pewter, en Rotund Gray Kitty som er følsom overfor vekten, med tanke på at den aller første boken i serien kom ut i 1991. 25 år senere går serien fortsatt sterk.

I Tall Tail, den nåværende avdraget, prøver Mary Minor “Harry” Haristeen så vel som hennes dyrekompiser å fikse et drap som ender opp med å sende dem for å se etter svar i fortiden. I denne boken vever forfatterne sammen den nåværende historien om drapet på omsorgspersonen til en tidligere guvernør i Virginia med en andre historielinje satt på 1700 -tallet.

Jeg oppdaget de historiske delene av historien litt vanskelig å følge, men gledet grundig i resten av boken. Selv med litt skumling med de historiske seksjonene, var det interessant for meg å se nøyaktig hvordan de to historielinjene kom sammen til slutt. Rita Mae Brown blir ofte beskyldt for å være forkynt i de nyere delene av serien, så vel som hun definitivt ikke er redd for å veve hennes personlige synspunkter i boken, men jeg oppdaget at fascinerende snarere enn å sette.

Min foretrukne del av alle bøkene i serien er samspillet mellom dyrekarakterene. Mens begge forfatterne utmerker seg med å skildre utrolig sympatisk dyr så vel som menneskelige karakterer, mistenker jeg at dyrescenene er skrevet av sneaky kake i stedet for Rita Mae – tross alt, hvem ellers en kattete ville ha en slik innsikt i begrensningene i det menneskelige sinn ?

Tall hale tilbys fra Amazon så vel som hvor som helst bøker selges.

Intervju med Rita Mae Brown

Jeg er begeistret for at jeg hadde en mulighet til å stille Rita Mae Brown noen spørsmål.

Den aller første fru Murphy -hemmeligheten kom ut i 1991 – som ville gjøre sneaky kake 25 år gammel. Jeg antar at den originale sneaky paien ikke lenger er med deg. Hvordan var det for deg å måtte trene en ny katt for å overta medforfatterens avgjørende oppgave? Var det noen gang et øyeblikk da du trodde at du ville avslutte serien etter at den originale sneaky paien gikk bort?

Den originale sneaky paien levde til tjue. Den originale tinnen kom seg til tjuefire. Treningsutskiftninger var enkelt. Katter er smarte. Jeg mistenker at de trente meg. Alle mine redninger: hester, katter, hunder samt Foxhounds online lange, gunstige liv.

Da den originale sneaky paien døde, skjedde det ikke med meg å stoppe serien. I tillegg til at mange mennesker gleder seg over karakterene pluss, på min lille måte, håper jeg at de tråkker folk til å gå til krisesentre eller donere.

Fortell oss om de andre kattene dine. Var det en design for tinn?

Tinn jeg var feit som tidevann. Forgjeves tinn II er aldri slank, men viser også høy selvtillit.

Du liker å være utendørs, så vel som ennå, du er en usedvanlig produktiv forfatter. Nøyaktig hvordan får du deg til å komme inn for å skrive?

Å komme inn avhenger av sesongen. Jeg komponerer om morgenen om vinteren, da det er kjølig her ved ekstremt føtter av Blue Ridge Mountains.

Sommer er det motsatt. Arbeidet oppstår i det fantastiske om morgenen, kom inn på ettermiddagen. Ettersom jeg nå har klimaanlegg – resist på det i årevis – er det lystbetont så godt som jeg ikke svetter på sidene. Ingen løpende blekk!

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

Det er ingen vanlig dag på en gård. Man prøver å øke ved daggry, men jeg kan jukse i tillegg til å vente til full soloppgang. Da er det hva som må gjøres. Ideell nå krever vi å kutte høy – et fantastisk år for høy. Det vil imidlertid ikke slutte å regne. Du vil ikke at den skal gå til frø. Hvis det tørker ut enda en liten bit, vil vi faktisk jobbe fra sol opp til solnedgang. Jeg liker det.

Hvor mye lenger planlegger du å holde Mrs. Murphy -serien i gang?

Så lenge folk ønsker å sjekke ut det.

Hvis du kanskje spiser middag med noen, levende eller død, hvem ville du valgt?

Aristophanes, tegneserien på 500 -tallet BC, så vel som min far, Ralph Clifford Brown. Living: Condoleezza Rice, Liz Smith, Iris Love – alle kvinner med fantastisk pust av sinn og sjenerøs ånd. Oppføringen kan fortsette: Gloria Steinem, Sondra Radvanovsky. Noen få av disse kvinnene jeg kjenner, andre har jeg ikke, men alle gitt av seg selv til andre, til deres respektive nasjoner.

Akkurat nå er det så mange interessante mennesker på jorden, du kan ikke gå glipp av.

Eller hva med å sette sammen disse menneskene minus meg selv? Donna Shalala, tidligere helsevesen, utdanning samt velferd med president Jahnae H. Barnett fra William Woods University, en akademisk visjonær. Kast inn presidenten for Wonderful Briar College. Det er en gruppe som fortjener Prime Time TV – ikke et slitsomt øyeblikk.

Endelig kan vi gjenopprette mor. La henne ta sentrum. Fest setebeltene.

FTC -avsløring: Jeg fikk en kopi av denne boken fra forlaget. Å få gratis kopi påvirket ikke min rnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Nyttårsintensjoner
Next post Mygg Administrer forståelsesuke: AMCA -ideer for å holde de irriterende myggene borte