Pet Tunes Canine & Feline av Pet Acoustics

Pet Tunes Canine & Feline by Pet Acoustics er Bluetooth®-høyttalere som er forhåndsbelastet med frekvensmodifisert musikk, klinisk bevist å redusere spenningen og rolig hjørnetann og kattoppførsel.

Pet Tunes Canine av Pet Acoustics $ 59.99

Pet Tunes Canine løser separasjonsangst, støyfobier, overdreven bjeffing, og PET -melodiene Feline løser miljøstress, tordenværsnerver, nattlig aktivitet. De er ideelle for veterinæreksamen, etter kirurgi, pleie, kennelområder og trening. Kjæledyr melodier er bærbare for reise- og kjæledyrforeldre elsker dem til hjemmebruk. Spiller 24/7 eller opptil 8 timer trådløst.

Forhåndsbelastet med hjørnetann eller kattemusikk

Bluetooth -høyttalerpar med digitale enheter

1 GB Micro SD -kort

USB-ladere 5-10 timer

Innebygd repetisjonsmodus for hele dagen spill

Pet Tune Feline av Pet Acoustics $ 59.99

PET Acoustics gir et tydelig utvalg av innovative artsspesifikke produkter basert på følsomhet for kjæledyrhørsel. Vitenskapen bak Pet Acoustics -produkter er en spesiell prosess der frekvenser og desibelnivåer modifiseres for akutte følsomhet for kjæledyr. Å tilby ideelle soniske miljøer for dyr er en naturlig og dyp metode som minimerer spenning og balanserer atferd. Resultatene er målbare og repeterbare.

Internasjonalt anerkjent komponist, forsker og lydatferdist, Janet Marlows gjennombruddsforskning har hjulpet tusenvis av dyr og kjæledyrforeldre, veterinærer og trenere til å løse lydutløst spenningsatferd.

Kilde Pet Acoustics

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post LEOs bursdag
Next post Festing av løsne saks med bare rørleggere (bare skriv ut)