Veterinærgrupper støtter Pride VMC og World Pride 2019 NYC

Veterinærsamfunnsmedlemmer ledet av PRIDEVMC marsjerte i parade 30. juni 2019 i New York City. Pride Veterinary Medical Community (Pride VMC) samarbeidet med Veterinary Medical Association Executives (VMAE) og en rekke veterinærforeninger og bransjepartnere for å omfavne mangfold og inkludering i veterinærsamfunnet.

Representanter fra veterinærsamfunnet kom fra flere stater så langt borte som Washington State og så nær som New York City. Veterinærer og leverandører av veterinærteam i privat praksis, industri, myndigheter og rådgivning samlet seg for å vise sin stolthet. En stor dyreveterinær utpekte et provisorisk kuskilt smart drapert over en koffert. Flagg med familie kjæledyr og pet -tatoos ble distribuert med vesker fra Hill’s Pet Nutrition, Inc. En VCA -representant fikk kjæledyrhunden sin på slep for å få den sprø ned paradeveien. Ånder var høyt da gruppen samlet seg for å begynne marsjen for aller første gang.

I følge en tidligere uttalelse i VMAE -nyhetsbrevet er det å ha veterinærfaget representert på verdenscenen en spesiell og sjelden mulighet. En del av Pride VMCs oppgave er å fremme aksept og inkludering, og i den ånden har det tatt ledelsen i å organisere veterinærsamfunnsstøtte WorldPride NYC og koordinere individene til å marsjere sammen og forene seg i stolthet for LGBTQ+ Veterinary Medical Community. VMAE støtter World Pride 2019 for å understreke verdien av mangfold og inkludering i veterinærsamfunnet.

Oppdatert fra et tidligere innlegg 6/30/19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gjennomgang: Aikiou Stimulo Interactive Feeder så vel som pusleketøy
Next post Hva skjedde med nøytrikler?