Gjennomgang: Aikiou Stimulo Interactive Feeder så vel som pusleketøy

Puzzle Toys er en fantastisk metode for å holde kattene dine underholdt, så vel som psykologisk stimulert når du ikke kan leke med dem. Lekene er skapt for å være fulle av godbiter eller mat, så vel som de vanskeligheter med å hente godbitene med forskjellige åpninger i lekene.

Akioui (uttales “øyekø”) bruker et nytt håndtak disse puslespilllekene med stimulo interaktive mater, så vel som Allegra samt Ruby fikk en sjanse til å teste en for deg.

De fleste puslekoblingsprodusenter foreslår å bruke tørr mat med disse gåtene. Tatt i betraktning at jeg ikke foreslår å mate noen form for tørr mat, ikke engang som godbiter, foreslår jeg å bruke frysetørket kjøttbaserte godbiter som rene biter eller hele livet. Jeg brukte rene biter for testen vår.

Det tok ikke kvinnene lang tid å finne ut hva poenget med denne rare kontringen var. Allegra var raskt ute med å hage de aller første godbitene, i tillegg til at Ruby snart overholdt drakten. I tillegg til at kvinnene mine ikke bare er smarte, er de også late, siden de tok godbitene ut av de nedre sylindrene først, og deretter gikk på jobb med de høye. Fra begynnelse til slutt, med litt teamarbeid, tok det dem omtrent to minutter å tømme stimuloen.

For å holde kattunger underholdt i lengre perioder, er det bare å legge til mye mer godbiter. Frysetørket fjærkre godbiter er lite i kalorier, men avhengig av nøyaktig hvor mange av dere bruker gjennom dagen, kan det være lurt å endre mengden mat du fôrer til måltidet.

Denne morsomme kombinasjonen av mater så vel som aktivitetssenter er godt skapt så vel som trodd ut. Den bruker en fantastisk metode for å holde katter katter underholdt så vel som psykologisk stimulert. Sylindrene elimineres raskt for rengjøring.

Allegra så vel som Ruby gir dette produktet fire poter opp, i tillegg til at jeg vil legge til mine to tommelen.

Se Ruby ha det gøy med Aikiou Stimulo:

For mye mer om Aikiou Stimulo, vennligst gå til aikiou.com. Du kan også oppdage ekstra informasjon om dette produktet på Pet Product Innovations.

FTC -avsløring: Jeg fikk dette produktet for evaluering uten kostnad. Jeg har også fått en liten avgift for å komponere denne gjennomgangen. Å få det gratis produktet så vel som avgiften påvirket ikke gjennomgangen min. Alle evalueringer på den oppmerksomme kattete vil alltid vise min oppriktige så vel som objektiv mening.

Ingrid King

Du kan også like:
Interaktive puslespill for kloke katter

Gjennomgang: OurPets Sushi Treat Dispensing Puzzle

Gjennomgang så vel som Giveaway: Catamazing Puzzle Toy for Cats

«Katter er en del av husholdningstjenesten hos Wood Violins
Gjennomgang: Mord med Ganache av Lucy Burdette »

13 Kommentarer til anmeldelse: Aikiou Stimulo Interactive Feeder samt puslespill leketøy

Patti Zentara sier:

21. mars 2017 klokken 01:21

Ville dette fungere med min adopterte,
Diskawed Cat? Mange leker hun ikke liker.
Eventuelle innspill vil hjelpe både Sedona så vel som I.
RSVP, vær så snill.

Svare

Vil Hodges sier:

27. mars 2014 kl. 20:22

Bare fått en av disse i tillegg til at det har i dag. Kattene gleder seg over det. . mens du fortsatt prøver å finne ut av det. Ekstremt fantastisk kitty leketøy samt mater. Takk for anmeldelsen din. Jeg ville aldri hørt om dette før gjennomgangen din.

Svare

Ingrid sier:

28. mars 2014 klokka 06:00

Jeg er fornøyd med kattungen som det, vil!

Svare

Ta rettslige skritt mot Brandes sier:

6. februar 2014 kl. 20:07

Det vises som et pent leketøy. Takk for evalueringen i tillegg til å vise det for oss.

Svare

Duffey Wolvin sier:

6. februar 2014 kl. 16.26

Dumt spørsmål, men hadde rørene i settet ditt en bunn til dem? Jeg har hørt forskjellige uttalelser i tillegg til at jeg ikke vil få noe som ikke er rengjørbart …

Svare

Ingrid sier:

6. februar 2014 klokken 17:17

Ja, rørene i settet vårt har en bunn.

Svare

Caren Gittleman sier:

6. februar 2014 kl. 15.25

Kattungene dine er sååååååå! Cody ville ha slått den stakkars ungen for å få ut hva som helst som han gjorde med en lagdelt godbit labyrint som vi har. Han reiste seg og slo det spedbarns idealet over !! Han roter ikke når det gjelder matmol.

Svare

Ingrid sier:

6. februar 2014 kl. 15.34

Vel, de er jenter, Caren … 🙂

Svare

Cheryl K. sier:

6. februar 2014 kl. 13:23

Den andre metoden for å trille dem ned er å få settet til neste nivå. De er mye høyere, så det tar lengre tid å jobbe godbitene så vel som i munnen. Det grunnleggende nivået gir dem konseptet med nøyaktig hvordan de skal gjøre det, men det avanserte nivået gjør det mye mer utfordrende. Kattene mine får mye mer glede av det med tanke på at vi gjorde oppgraderingen.

Svare

Ingrid sier:

6. februar 2014 kl. 13:39

Takk for det forslaget, Cheryl!

Svare

Viki Worden sier:

6. februar 2014 kl. 13:18

For en fin idé! Jeg forstår at Sam vil like disse. Jeg liker videoen av Ruby også! Takk til deg for at du delte.

Svare

Marilia sier:

6. februar 2null

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Er du en ansvarlig hundeeier?
Next post Veterinærgrupper støtter Pride VMC og World Pride 2019 NYC