PETMEDS® sykdom hos katter knyttet til miljømodifikasjoner

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore

I følge en interessant kort artikkel i veterinærpraksisnyhetene i mars 2011, kan det hende at sunne katter opptrer syk når det er en endring i rutinen deres i henhold til Ohio Specify University. Blant atferden som ble sett, inkluderte upassende vannlating eller avføring, oppkast, ofte nektet mat og unngåelsesatferd. Feline urinveisbetennelse oppblussinger forstått som FUS (Feline Urologic Syndrome) kan også bli påvirket av miljøfaktorer. Eldre katter så ut til å være mye mer utsatt for noen få av disse indikasjonene på sykdom fra miljøspenninger ifølge en fersk studie.

På grunn av denne nylige korte artikkelen mener jeg det er viktig for veterinærer å understreke betydningen og vurderingen av miljømessige belastninger og modifikasjoner i kattens historie. Når du holder det sagt, neste gang du tar med katten din til veterinæren, må du huske å informere ham eller henne om miljøforhold som kan ha endret seg i kattens liv, da dette kan hjelpe veterinæren din bedre å forstå kattens atferdsendring eller sykdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sykling med den lille kjæledyrhunden din
Next post Vinn 1 av 5 fordel FLEA & Tick -pakker for ditt kjæledyr og hjem