PetMeds Holiday Celebrations & Resolutions

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til Twittertwittertwittershare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddthismore3

På en virvelvind måte har høytiden kommet og gått, men de ville ikke være så morsomme uten selskap med venner, familie og selvfølgelig – kjæledyrene våre! Nedenfor er noen få eksempler på hvordan våre ansatte likte å feire ferien med kjæledyrene sine, samt resolusjoner for det nye året.

Hvordan ble ferien brukt? Har du noen resolusjoner som kjæledyrseier? Kommenter gjerne nedenfor eller bli med på samtalen på Facebook -siden vår.

Abby R., spesialist i digitalt innhold:

Kattene mine liker alltid juleferien, eller hvilken som helst dag jeg er hjemme og tilbringer tid med dem. Når det gjelder julegaver, kunne ikke de to kattene mine være mer forskjellige. For Daisy handler det om boksene og silkepapiret. Hun har en leketøykasse fylt med leker som hun stort sett ignorerer, men gir henne en boks eller litt krøllete silkepapir og hun er begeistret. Det ser ut som om denne boksen ikke helt møtte godkjenningen hennes.

Harley tilbrakte de første seks månedene i et ly, og han hadde ikke mange leker, og ingen av sine helt egne. Til i dag elsker han dyrende leker, og de fleste dager russer gjennom leketøykassen sin på jakt etter akkurat det rette leketøyet. Han skatter noe nytt leketøy, selv om han ikke helt er sikker på hvordan han skal leke med det.

Oppløsningen min er å ivareta kattenes tannhelse med regelmessig veterinær tannpleie og hjemme tannbørste.

Alex I., Online Programs Director:

Raven har tilbrakt henne hver jul med oss, vi er heldige som har fått en slik kjæreste. Hennes favorittdel av høytiden er restene, og vårt nyttårsoppløsning er å gå til hundeparken mer.

Alison B., juridisk rådgiver:

Vårt siste tilskudd, PK (står for Pretty Kitty) brukte høytiden på å være takknemlig for et nytt hjem – vårt fra 16. desember. Våre allerede i bosatte kattunger, Moggie og 36, “likte” høytiden som ble vant til PK. Nedenfor er bilder av PK, PK og 36, og av Moggie fra år tidligere, på egen hånd (som sannsynligvis er slik hun foretrekker det for øyeblikket !!), foran juletreet. Vi har ennå ikke fått en av alle tre sammen.

Jeg bestemmer meg for å fortsette å mate dem den sunneste maten og godbitene og å ta dem hver, en gang hver tredje måned, for rutinemessige sjekk.

Rebecca S., kundebehandling:

Skip og Malorie (Jack Russells) hadde en så morsom ferie at de har sovet i hver morgen, og Mystic (belgiske Tervuren) kan aldri få nok, og vil spille mer!

Sonseeahray C., Kundebehandling:

Oppløsningen min er å ta Tonka på flere løypeturer.

Vanessa P., Content & Inbound Marketing Director:

Ender & Riley tilbrakte ferien på å glede seg over mer kjøligere turer takket være de få dagene temperaturene falt. De fikk begge gaver for god oppførsel, inkludert en fra Abby (nevnt over).

Vår oppløsning i 2013 er å fullføre Cesar Millan -trenings -DVD -ene og være de beste pakkelederne vi kan være.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Lyme sykdom hos hunder: Symptomer, risikoer og forebygging
Next post Appas konge: Chase er konge nå!