Krav hunden min hjerteormforebygging om vinteren?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore34

En av de mer typiske bekymringene som ble kommet i veterinærsenteret, er om hunder skal være i forebygging av hjerteorm, selv om vinteren så vel som kjøligere måneder. For over 20 år tilbake ble jeg undervist i veterinærinstitusjon at den typiske omgivelsestemperaturen måtte være 65 grader eller høyere i 30 dager på rad for at mygg skulle endte opp med å bli smittsom og overføre hjerteorm til hunder. I de fleste områder av landet antas denne overføringssesongen å være 3 til 5 måneder.

De siste årene med bekymring for verdensomspennende oppvarming så vel som mildere vintre har veterinærparasitologer imidlertid oppdaget at det er mulig for mygg å bringe hjerteorm selv i mildere vintermåned. På grunn av dette så vel som sannheten som mange mennesker reiser med kjæledyr, så vel som tilbake til varmere områder i landet, foreslår de fleste veterinærer så vel som det amerikanske veterinærhjertekamfunnet nå forebygging av hjerteorm for hunder i de fleste områder av den land. En ekstra fordel med de fleste månedlige hjerteormforebyggende som Heartgard så vel som Iverhart Max er at de fleste av disse forebyggingene på samme måte behandler samt håndtering av mange tarmparasitter, som også kan være et problem enhver type tid på året.

Hvis kjæledyret ditt ikke er på hjerteormforebyggende medisiner, foreslås det sterkt at du har en blodprøve utført på kjæledyret ditt på veterinærkontoret for å sikre at månedlig forebygging kan startes for å forhindre denne potensielt alvorlige sykdommen. For klienter som tenker på mer helhetlige alternativer for forebygging av hjerteorm, kan urteprodukter som svart valnøtt samt Quassia Bark vurderes. I disse situasjonene foreslås en konsultasjon med en helhetlig veterinær (f.eks. Www.doctordym.com) da mange alternative produkter ikke har blitt bevist effektive i kliniske studier, for å sikre at deres bruk ofte er empirisk så vel som basert på klinisk erfaring.

Hjerteorm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hvordan få tilbake fred mellom katter
Next post Alle Black Dobermans: Kraftig Black Doberman Pinscher