Hvordan får jeg flere kjæledyr sittende kunder?

Tips for å få flere kjæledyr sittende kunder

Jeg annonserer ikke kjæledyret mitt.

Dette er fordi jeg har mer enn nok kunder. Jungeltelegrafen er alt jeg trenger.

Dette skjedde imidlertid ikke over natten. Det tok omtrent et år å bygge en heltidsvirksomhet. De fleste kjæledyrsittere gir opp før de når det punktet.

Jeg vil gjerne hjelpe deg med å få flere kunder også. Da kan du fokusere på å tilby den beste tjenesten og slutte å bekymre deg for reklame.

For mer info, se innlegget mitt om hvordan du starter en kjæledyrsittingsvirksomhet.

Hvordan finner jeg nok kjæledyr sittende kunder?

1. Ikke gi opp for raskt.

Hvis du kan jobbe rumpa i minst seks måneder, vil belønningen lønne seg. Ikke forvent å finne 20 klienter i løpet av den første måneden. Du har kanskje bare en klient, og deretter to. Når du starter en kjæledyr sittende virksomhet, må du være tålmodig!

2. Tilby en middagshundvandringstjeneste.

Ikke begrens deg til å sitte. Du bør tilby hundemiddags turer og “pottepauser” for hunder mens eierne deres jobber. Det er mye lettere å bygge en kundebase på denne måten, fordi du har et bredere marked. Du kan alltid kutte ned senere. Å lære å si nei til kjæledyr sittende klienter er et fint problem å ha!

3. Legg ut om kjæledyret som sitter virksomhet på Craigslist.

Craigslist er gratis å bruke, og folk sjekker det (i noen områder, uansett).

Jeg anbefaler å legge ut en eller to ganger per måned i kjæledyrseksjonen. Ikke gå over bord, ellers blir innleggene dine flagget.

Verdien av Craigslist avhenger av hvor du bor. Hvis du bor i et større metroområde, kan det være hundrevis av stillinger per dag, og dine vil gå seg vill i rotet. I mindre samfunn kan du ha det motsatte problemet – veldig få innlegg og ingen som sjekker dem.

4. Bli involvert i ditt lokale hundesamfunn.

Folk i ditt lokale “hundesamfunn” skal kjenne deg med fornavn. Jeg viser til hundetrenere, veterinærer, husarbeid, groomers og andre kjæledyrsittere. De bør vite navnet ditt og forretningsnavnet slik at de kan anbefale deg.

For å komme til dette punktet, må du sakte få kontakt med noen få nøkkelpersoner hver uke. Registrer deg for en lydighetsklasse med hunden din på en treningsklubb. Slipp av noen visittkort i en pleiebutikk. Send en vennlig e -post til en barnehageeier for å presentere deg selv. Handle i lokalt eide kjæledyrrelaterte butikker i stedet for kjeder. Frivillig til å gå hunder på et ly en gang per uke.

5. Nettverk med andre kjæledyrsittere og hundevandrere.

Ikke vær redd for å nå ut til eksisterende kjæledyrsittere og hundevandrere.

Jeg har flere potensielle kunder enn jeg har plass til. Det er vanskelig å vende klienter bort, så jeg setter pris på å ha andre kjæledyrsittere å anbefale. Det er mer enn nok kjæledyr til å gå rundt, så jeg er ikke redd for å miste kunder. Hvis du når ut til andre kjæledyrsittere, kan de gjerne sende virksomhet på din måte.

For å presentere deg for andre kjæledyrsittere, bare send en kortfattet e -post for å si hei. Du trenger ikke å si at du er en ny kjæledyrs sitter eller at du leter etter nye kunder. Bare si noe som:

Hei, jeg heter Lindsay Stordahl, og jeg er eieren av Run som Mutt her i byen. Jeg tilbyr kjæledyr og hunder/løping. Du har et veldig fint nettsted, og det ser ut som om du også har noen glade kunder! Jeg vil gjerne anbefale deg når jeg ikke er tilgjengelig. Ville bare presentere meg selv og ønske deg fortsatt suksess med virksomheten din!

-Lindsay

5 Bonus Tilbudstips:

1. Frivillig med et ly eller redningsgruppe.

Hvis du elsker hunder, er jeg sikker på at du allerede tenker på frivillig arbeid på et ly.

Frivillighet for å gå på lyhunder, rene bur eller hjelp til adopsjonsarrangementer er en fantastisk måte å bli kjent med folk i din bransje. Det er alltid flere som adopterer hunder, så dette vil utsette deg for en uendelig tilførsel av nye kunder. Det vil være mer sannsynlig at ly og redningsfrivillige vil anbefale deg hvis de vet at du er opptatt av å hjelpe hunder i nød. You could even offer a discount for recently adopted dogs.

2. Delta på lokale hundearrangementer.

Delta på hundeshow, Business Open Houses, Shelter Fundraisers og så mange andre samfunnshundarrangementer du kan. Noen arrangører vil invitere bedrifter og leverandører til å sette opp bord eller “bås” på arrangementene. This is a terrific time to get to know dog owners in your community. Hand out treats, business cards and fliers, and provide a way for people to leave their contact information. sometimes you will need to supply your own table and chairs at these events. A colorful tablecloth and a professional sign will help your “booth” stand out.

3. Be unique!

What is unique about your pet sitting business?

Do you take dogs on hikes? Do you run with the dogs? Take them rollerblading? GjøreHar du hundetreningsopplevelse? Er du i stand til å ta vare på krypdyr og gnagere? Er du fotograf? Lager du hund godbiter? Er du tilgjengelig 24/7?

Det må være noe unikt med virksomheten din. Uansett hva det er, sørg for å annonsere det tydelig på nettstedet ditt, løpesedler, visittkort og så videre.

4. Bygg et profesjonelt nettsted for kjæledyr.

Folk spør meg om priser for å starte en kjæledyrsende virksomhet, og det koster virkelig ikke mye å starte virksomheten. En viktig investering er imidlertid å designe et profesjonelt nettsted.

Les om hva du skal ta betalt for kjæledyr som sitter her.

Folk vil ta deg på alvor hvis du har et fint nettsted. De vil velge deg over konkurransen av den grunnen alene. Hvis det betyr at du trenger å ansette en designer, er det vel verdt pengene.

Jeg ser så mange kjæledyr sittende nettsteder som ser ut som om de ble bygget på 90 -tallet. Informasjonen har ikke blitt oppdatert på måneder. De bruker bilder av lav kvalitet, betydelige blokker med tekst og varme rosa skrifter. Vær så snill, unngå alt dette. Hold nettstedet ditt kortfattet og moderne. Det er noe du bør være stolt av.

5. Les kjæledyret mitt som sitter.

Bestill nå

Ebooken min om hvordan du starter en kjæledyrsende virksomhet er en trinnvis guide for å hjelpe deg med å starte eller utvide kjæledyret sittende virksomheten så raskt som mulig. Lær av noen som har vært der og spar deg litt tid og stress!

Eier du en kjæledyr sittende virksomhet? Hvordan fikk du nye kunder?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post How do pet sitters take time off?
Next post How do I stop my small dog from guarding me?