Trening med Greta

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddhismore

Jeg faller fremdeles av min egen sykkel, noe jeg sannsynligvis burde finne skam i stedet for å dele, men sannheten er at jeg knapt kan få meg fra punkt A til punkt B. Så først la vi et sete foran på min manns sykkel ( mellom håndtakene og sykkelsetet hans) og senere la et annet sete på baksiden. Nå har Anthony’s Bike tre seter, som er ganske komisk. Og når vi binder en seksti pund Doberman til hans kontrast, ser ting rett og slett hysterisk ut.

Det er en god treningsøkt for Greta og min ektefelle, og vi ender opp med å underholde mange tilskuere. Alle som går forbi med et telefonkamera, knipser et bilde av ektefellen min og hans omgang, og hvis de er heldige, og jeg legger mer vekt på deres kikking enn min ridning, ender de vanligvis opp med et bilde av meg halv på fortauskanten Og halvparten av sykkelen min, fullførte den tre-ringesirkusloven vi liker å opptre på lørdag morgen for nabolaget.

Hundatferd

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pancreatitis in Family Pets
Next post [Illustrated Guide] Summer Pool Security for Your Family Pets