Hold hunden din aktiv, selv om natten

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

Vi forstår alle nøyaktig hvor viktig det er å tilbringe tid med kjæledyrene våre, men noen ganger er det bare ikke tilstrekkelig tid på dagen. Å få hus sent etter jobb muliggjør ikke mye spilletid med kjæledyr, noe som kan føre til et ikke-utøvd kjæledyr. Kjæledyr som ikke får tilstrekkelig trening med dagen, kan ende opp med å bli overvektig, eller lei, noe som kan føre til dårlig oppførsel. Imidlertid kan trening være vanskelig å skaffe hunden din når den er mørk ute.

Vel, nå kan du spille hente så sent du vil med Wigzi Stuff n ‘Throw Dog Ball! Wigzi Stuff N ‘Throw Dog Sphere er et glødende hundeleker som spretter så vel som flyter, så vel som aldri blekner. I tillegg muliggjør den runde stilen med den medfølgende “lommen” for en kjempegod godbit å bli fylt inni, noe som gir kjæledyret ditt underholdningstimer.

Hvis valpen din liker å henge ut innendørs, er det bare å plassere en godbit i lommen, samt slå av lysene. Når kjæledyret ditt oppdager sfæren i mørket, vil han eller hun få en eksplosjon som prøver å vingle godbiten fra lommen. Så neste gang du tror det er så godt sent å spille Fetch, bare ta tak i Wigzi Stuff n ‘kast hundespære i tillegg til å ha en utmerket natt!

Dog Behaviordog Toys

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bella reiser til Petopia
Next post Daisy finner den sanne betydningen av Professionals Day