Å begrense hjørnetannen din til plenen er som bare å kunne se ett nettsted på nettet

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore16

Da jeg var ute og gikk hundene mine i morges, oppdaget jeg at gode avtaler med hunder var ute i plenene sine, mens bare noen få fulgte eierne sine for sunne turer rundt i nabolaget. Jeg har hørt mange mennesker si: “Jeg krever ikke å gå fluffy. Hun har hele den enorme plenen hun kan spille i. ” Da jeg så mine terrier grundig sniffende gressblader, stopp indikasjon på innlegg, så vel som steiner underveis, jeg fikk tro på de utrolige oppdagelsene de gjør på turene sine.

Som lege liker jeg hjørnetann, siden det er de aller beste treningsklientene kan begynne at du forstår at de sannsynligvis vil holde seg til. Det er enkelt å gå glipp av dager med svømming eller sykling siden av kjølig så vel som regn, i tillegg til at tredemøller raskt blir til vaskeri. Imidlertid kan få mennesker tåle de trygge øynene til hjørnetannen sin. For hunder er turer en metode for å sjekke ut deres verden.

Som mennesker liker vi å sjekke ut verden – selv om mange mennesker bruker mye mer tid med online utforskninger enn fysisk å sjekke ut utendørs. For å hjelpe deg med å starte deg til å begynne det sunne hjørnetannprogrammet, tro på det slik. Du forteller hjørnetannen at han kan utøve alt han vil – bare i hagen. Neste gang du slår på datamaskinen din, fortell deg selv at du kan gå på nettet, men du kan bare se ett nettsted. I tillegg til hver gang du vil gå på nettet, er det akkurat det samme nettstedet, over så vel som over og over. Ingen surfing. Ingen klikk på en lenke for å komme til ett nettsted til. Tross alt er du på internett, hva mer vil du ha?

Når du tar hunden din en tur i tillegg til å se gleden i øynene hans, vil du tro på det som om han sjekker ut nettet. Stopper ved en publiser for merking – det er en tweet. Sniffing av Termininate Hydrant – det er et Facebook -besøk. Hopper tilbake når en cricket hopper på turen – en se til Wikipedia som surfer på insekter. Se – hunden din nyter nøyaktig samme type tilkoblinger, så vel som funn som du gleder deg over på nettet. Du ville ikke være fornøyd med å være begrenset til bare ett nettsted for utforskning. Så åpne hundens verden med hverdagsutforskning også. Fløyte for Fido i tillegg til å ta en tur!

Havens atferdshelse fordeler med kjæledyr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Purina fortsetter leder av kjæledyrindustrien med donasjonsinitiativer
Next post Ultimate List of marsvin raser: 12 marsvin