Jeg er klar for uavhengighetsdagen!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore129

4. juli er bare to dager unna! Jeg har allerede min uavhengighetsdagsdrakt, men jeg savner en ting for å ha den aller beste ferien noensinne.

Nei, det er ikke et amerikansk flagg. Jeg er en veldig patriotisk pus, så jeg har allerede mine helt egne flagg å vinke rundt.

De fleste årene blir jeg litt redd av fyrverkeri og gjemmer meg under dekslene eller under sengen til det blir stille igjen. Dette året blir annerledes!

Jeg la labben ned og fikk mamma til å skaffe meg denne beroligende kragen. Jeg har hatt det i noen dager nå, og jeg tror det fungerer!

Jeg føler meg myk og glad, og fortsetter å pleie pelsen rundt nakken fordi den lukter så fint. Og også, den lilla fargen er virkelig pen!

Professor Daisys tips for katter: Den beroligende kragen bruker feromon -teknologi for å redusere stress. Den har en fin luktende lavendel kamille duft, og kan redusere stress og angst forårsaket av fyrverkeri, tordenvær, turer til veterinæren og andre skumle situasjoner. I motsetning til feromon diffusorer, går kragen dit jeg går. Hver krage varer i opptil 30 dager!

Angst

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pet Safety Is No April Fool’s Day Joke
Next post Autoimmune Diseases in Dogs