Pet Safety Is No April Fool’s Day Joke

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore

Den første dagen i april er kjent av mange som en dag for funksjonelle vitser. April Fool’s Day gir litt grønt lys eller unnskyldning for å si noe eller gjøre noe som ikke er basert i sannhet. Disse vitsene mye mer typisk enn ikke resulterer i latter, og personen som har vært offer for prank, sier vanligvis noe som “Jeg tok ikke engang oppmerksomhet til datoen” eller “Jeg må ha visst!” Hele denne dagen med pranks får meg til å lure på noe om mine egne kjæledyr: Forstår familie kjæledyr begrepet en funksjonell vits? Har dyr kapasitet til å villede hverandre eller gjøre noe som ikke er basert i sannhet? Vitser kan være morsomme og kilden til latter og lykke hvis det er planlagt ordentlig; Hvis ikke, kan de skape en atmosfære av fare. Da naboen min fortalte partneren sin for noen år siden at kjæledyrhunden deres løp bort (som en spøk i April Fool’s Day), hastet hun hjem og fikk på den måten en fartsbillett. Det hadde vært mye verre hvis hun hadde fått en ulykke på vei hjem. Etter å ha tenkt på det, er jeg ikke sikker på hvordan jeg har det med April Fool’s Day som ferie eller som en dag for feiring. Kall meg en festpooper, men jeg vil nok ikke bli et offer for noens funksjonelle vits, og jeg har ingen interesse av å spille en funksjonell vits på en annen person.

Alle vitser til side, hvordan hindrer vi hundene våre fra å gå seg vill eller løpe bort? Å holde kjæledyrhunden vår inne i hjemmet er alltid tryggere enn å forlate dem utenfor, selv i et inngjerdet hage. En funnet ut kjæledyrhund kan grave, krype, hoppe og finne en annen vei rundt gjerdet, og det antar at gjerdet er sikkert. Selv den best-intensjonerte gartneren, vedlikeholdspersonen eller målerleseren kan lett glemme å lukke en port bak dem. En annen dårlig idé er å holde en kjæledyrhund bundet til noe og la være der alene. Dette er ikke bare en rømningsfare, men kan ofte føre til at en godmodig kjæledyrhund blir aggressiv; Å nyte folk som går forbi og ikke kunne samhandle med dem annet enn å bjeffe på dem, er ikke en god posisjon for en kjæledyrhund å ofte være i.

Uansett hvor godt trent du føler at kjæledyrhunden din er, hvis du tar ham utenfor i offentligheten, kan du sette ham eller henne i bånd. Det er lett for en kjæledyrhund å bli tiltrukket av noe nede på gaten og bestemme at i dag er dagen for bolting. En god bånd som er festet til en sterk, riktig passende krage forbedrer sikkerheten og kan også være ganske stilig. En kjæledyrhund som bolter nedover gaten kan bli skadet eller være involvert i en ulykke. Hvis attraksjonen er fantastisk nok og du ikke trener for et maraton selv, er det også mulig for kjæledyrhund å gå seg vill. Det andre formålet med en krage er slik at du kan legge ved å identifisere informasjon om den. Ingenting har bidratt til å returnere mange flere hunder til eierne sine så mye som å identifisere informasjon om et kjæledyrs krage.

En siste ting som kan hjelpe en tapt kjæledyrhund (eller katt) til å returnere hjemmet, er en mikrochip. Disse små flisene plassert smertefritt under huden kan hjelpe et tapt kjæledyr identifiseres ved å skanne enheten med en håndholdt skanner. Selv om dette er en fantastisk idé og helt sikkert vil hjelpe til med å hjelpe tapte hunder med å finne hjemmene sine, er det ikke en erstatning for andre sikkerhetsprosedyrer for å stoppe kjæledyrhunden fra å gå seg vill i utgangspunktet. Mikrochippen er avgjørende, men må alltid betraktes som et endelig sikkerhetsnett, disk kjæledyret ditt går tapt.

Hunder elsker å streife rundt utendørs, de elsker å leke med andre hunder, de elsker å se og hilse på mennesker, og de elsker å jage etter andre dyr. Jeg føler det er bedre å la en kjæledyrhund være kjæledyrhund og glede seg over naturen og selskapet med andre kjæledyr, men mens du blir overvåket i et lukket område. Pet Dog Parks er også fantastiske steder for en kjæledyrhund å løpe gratis en liten stund, da de er trygt innelukket og blir observert. Den eneste ulempen med kjæledyrhundparker er potensialet for overføring og overføring av parasitter og lopper. Før du tar en kjæledyrhund til kjæledyrhundparken, er det avgjørende å sørge for at de er på loppe og tikker forebyggende og en hjerteormforebyggende. Det er også bra å unngå å ta kjæledyrhunden din til parken hvis han eller hun viser tegn på helseproblemer som en infeksjon eller et åpent sår.

Å holde hundene våre trygge er vårt ansvar. En del av den sikkerheten er også å ta hensyn og legge merke til om noe ikke er ideelt med kjæledyrene våre, og deretter få dem riktig veterinærpleie. Å ha et godt forhold til veterinæren er en av de beste måtene å holde familiens kjæledyr sunne. En farmasøyt fra 1800 Petmeds er her for å svare på eventuelle medisinerrelaterte spørsmål du måtte ha.

Microchippet SAFety

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Vil modellere for godbiter!
Next post Jeg er klar for uavhengighetsdagen!