Bella reiser til Petopia

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore17

Den 17. november reiste Bella til Westfield Promenade i Woodland Hills, CA for å gå til båndskjæringsseremonien ved den store åpningen av Petopia, den aller første kjæledyrbutikken i byen i byen Los Angeles for å bli funnet i et stort innendørs kjøp kjøpesenter. Den lange ventetiden begynte tidligere i år med kjøp av et butikkområde på 3850 kvadratmeter av grunnleggeren, Valley Cats Inc.:

Snart er andre redninger signert som deltakere, inkludert Sør -California Pomeranian Rescue. En interiørstil ble utarbeidet, så vel som snart bygningen begynte å inkludere foran hjemmet et resepsjonsområde, spesialutviklede områder for redningsgrupper for å vise frem sine adopterbare kjæledyr, mellomrom for potensielle adoptere å bruke tid på å få forstå et kjæledyr, hjørnetann løper , så vel som et treningsområde. På baksiden av hjemmet er områder som er avsatt til pleie av kjæledyr, en isolasjon så vel som et eksamensrom, vaskerom, samt lagring:

Mens bygningen fremdeles pågår, ble det holdt noen få små arrangementer. Akkurat her er en god collage av området mens du blir ombygd, så vel som folk som kommer inn for å se noen av de adopterbare kattene:

Etter hvert som månedene gikk, fortsatte glede å utvikle seg etter hvert som butikken tok form og identitet. Den store åpningen samt båndskjæringsseremoni ble arrangert 17. november. Jeg valgte ut en av mine vakreste kjoler å ha på meg. Mange mennesker kom, så vel som det var en gledelig begivenhet som gikk av mange talsmenn for redningene:

Jeg var veldig glad for å se min furrend Isabella Pomeranian så vel som moren hennes, den vakre Shanna Olson. Inspiser ut Facebook -siden deres doggie -kjendiser. Rutinemessige besøkende på bloggene mine vil huske et intervju som jeg gjorde med Shanna tidligere i år. Som frivillige for Sør -California Pomeranian Rescue, var det viktig for oss å dra til dette arrangementet. For det første var det de typiske talene:

Alle ventet med fantastisk forventning mens Yvette Berke (til venstre) samt Debbie Regal (til høyre) klippet det røde båndet ved inngangen:

Når båndet ble kuttet, strømmet alle inn for å kartlegge de nye gravene og feire. Det var en interessant kveld. Petopia finnes inne i Westfield Promenade, 6100 Topanga Canyon Blvd #2230, Woodland Hills CA 91367. Ideen om en petstore der alle dyrene er redninger er rettidig i byen, ettersom Los Angeles bystyr beveger seg mot å ta i bruk ordinanser Som forbyr salg av hunder, katter så vel som kaniner som kommer fra industrielle oppdrettere. For mye mer informasjon, direkte meldinger til Petopia Animal Rescue på Facebook.

Bella er stjernen i Petmeds TV -reklame!

Petadopsjon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bella snakker om å fremme hunder i redning: å gi slipp er aldri lett
Next post Hold hunden din aktiv, selv om natten