Veterinærer oppfordret på årlig stevne om å betale det fremover når det gjelder å produsere veloppdragne kjæledyr

(San Antonio 4. august 2016)-han kan være en nylig myntet, frisk ansiktet veterinær ved et dyresykehus som som Tjener de minste byene, men at veterinær har en stemme, så vel som en plikt, som kan påvirke yrket, uttaler Dr. Melissa Bain. “Som veterinærer kan hver av oss påvirke velferden til kjæledyrene våre, ved å integrere atferdsmetoder i vår praksis, og på sin side hjelpe eiere til å gi den aller beste pleien hjemme.”

Med viktigheten av dyrevaner som vokser i personlig praksis, forventes Dr. Bains mandag 8. august, “velferd … det er ikke bare for dyr,” forventes å være en av de mest fremtredende presentasjonene på den kommende American Veterinary Medical Association Convention August August August 5-9 i San Antonio. Champion of the 2016 Leo Bustad Award som anerkjennelse for sitt arbeid i dyrevaner samt det menneskelige dyr-båndet, Dr. Bain er en partnerprofessor i kliniske dyrevaner samt direktør for ekspert trainee klinisk utdanning ved University of California Davis Institusjon for veterinærmedisin. Hun presenterer, “velferd … det er ikke bare for dyr,” klokka 20 mandag 8. august.

“Det kan være vanskelig å oppdage en ekspert på dyreatferd, noen som forstår vane modifisering, medisiner, treningsproblemer så vel som fobier, for eksempel,” sa hun. “Det er ikke mange fagpersoner som tilbys på dette feltet. Imidlertid bør regionale veterinærer få opplæring i å samhandle med kjæledyrseiere for å oppdage enhver form for ugunstige problemer som kan skje, samt å gi noen ressurser for å løse typiske problemer når han eller hun ikke kan henvise. ”

Veterinærer må være proaktive i tillegg til å spørre om potensielle omstendigheter som hjemmesiling eller vokalisering siden klienten kanskje ikke tror eller kanskje ikke husker å spørre om slik atferd. I tillegg til at jo lenger oppførselen blir uten tilsyn, jo vanskeligere er de å løse. Å tilby en liste over kvalifiserte treningsinstruktører i nærområdet kan være en uunnværlig ressurs for eiere.

Å skape proaktive veterinærer er et hovedfokus i Dr. Bains setting ved UC Davis. Hun er dedikert til å innrede sine veterinærpraktikanter med forståelse utover bøkene, til å presse dem til å adressere nåværende eller potensielle atferdsmessige dilemmaer, samt koster tid foran med eiere i tillegg til å stille de riktige spørsmålene – i tillegg til å gi de riktige svarene, eller i det minste noen alternativer.

“Vi krever å ta en helhetlig tilnærming i mange situasjoner,” forklarte hun. “Vi kan ikke si: ‘Her er hunden din. Kirurgisk behandling gikk bra … Ha en fantastisk dag! ”” Veterinærer kan varsle en eier om at kjæledyret deres trenger å tilbringe seks uker i etteroperativ burstøtte, sa Dr. Bain, men at råd kan være vanskelig å følge.

”Veterinærer må sette i fare og forstå det perfekte kontra sannheten i de fleste, om ikke alle, situasjoner. Vi forstår at eiere må ta et kjæledyr ut av buret for baderomsbesøk, eller for å nyte litt fangetid. Vi krever bare å fortelle dem spesielt nøyaktig hvordan de skal gjøre disse tingene trygt. . . å informere så vel som å veilede dem. ” Anbefalinger som passende håndtering, å flytte buret eller til og med sove nært på gulvet kan gå en lang metode for å skape glade mennesker, materielle kjæledyr samt kortere helbredelsestider, sa hun.

Hvis det var så mye som henne, vil Dr. Bain gjerne se at kassetreningen endte opp med å være en del av praktisk talt hver valpens protokoll. Når det gjelder deres del, bør veterinærer som yrke være å integrere treningstips samt innesperringsretningslinjer i deres foreløpige kjæledyr, gå til diskusjoner. “Kasseopplæring i forkant vil øke en hundes evne til å takle post-kirurgisk innesperring,” sa hun. “Hvis en hund blir brukt til å bli kassert, vil det være lettere, så vel som mindre stressende for ham å være innesperret av enhver form for grunn i fremtiden. Eieren vil også ha ekstra trygghet. ”

Selv om det er umulig å eliminere stresset helt fra et kontor, eller en kirurgisk prosedyre, kan en veterinær gjøre mye for å redusere mengden stress en kjæledyropplevelse på klinikken. Når det gjelder stressnivå, er kjæledyr omtrent som eierne. “Alarmen vår går kanskje ikke av, vi savner morgenkaffen vår, så vel som vi er sent på jobb,” forklarte Dr. Bain. “Når vi møter bare en ugunstig ting, går stresset vårt nå fra nivå fem til et nivå seks. Vi føler at vi nettopp er ferdige. ”

For å holde stress og angst i sjakk, kan veterinærpersonell gi en atmosfære med lav stress. Lys kan senkes i eksamensområdene eller beroligende musikk kan spilles på kontoret. “Vi krever å utstyre veterinærer til å gjøre disse litt tingene, siden disse enkle tingene gjør en forskjell,” uttalte Dr. Bain. “I stedet for et opprørt dyrs stressnivå skyrocketing, kan det kanskje bare gå fra en” en til en to “.”

“Et menneskes samspill med enPET er en ekstremt viktig metode der et dyrs liv er beriket, ”uttalte Dr. Bain. “Noen kjæledyr foretrekker å bare bli klappet og håndtert i stedet for å spille, spesielt ettersom deres fysiske evne til å gjøre det reduseres på grunn av en sykdom eller kirurgisk behandling eller bare til den naturlige aldringsprosessen.”

Når det gjelder dyrs atferd, er det viktige metoder som kan utgjøre en forskjell i kjæledyrets liv. Alle kan læres av en dyktig veterinær så vel som deres ansatte. “Uten tvil krever vi å fokusere på dyrevelferd så vel som kjæledyrvaner i vår praksis,” uttalte Dr. Bain. “Vi må bare huske på å oppsøke og dele vår forståelse med eiere, samt si:” Her er hva du krever å gjøre … og her er hvordan du gjør det. ”

For å oppdage mer om AVMAs årlige stevne, gå til www.avmaconvention.org. For mer info om medijanser på AVMA-stevnet, samt for å registrere deg som pressemenn, ta kontakt med Michael San Filippo, AVMA Senior Media Relations Specialist, på 847-285-6687 (kontor), 847-732-6194 (Cell) ormsanfilippo@avma.org. Medlemmer av media må registrere seg hos AVMA før konvensjonen for å validere presseopplysningene deres, samt sikre at pressemerkene deres så vel som materialer er forberedt på dem når de ankommer. Registrering for pressen er gratis.

# # #

AVMA, etablert i 1863, er en av de eldste så vel som største veterinærmedisinske organisasjoner i verden, med mer enn 88 000 medlemsveterinærer over hele verden deltok i et bredt spekter av ekspertaktiviteter så vel som viet kunsten så vel som Vitenskap om veterinærmedisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Katter velger deg … velg nå en lyskatt!
Next post APPA 2019 National Pet Owner Funn vurderer Gen Z for første gang, inkluderer ny metodikk