APPA 2019 National Pet Owner Funn vurderer Gen Z for første gang, inkluderer ny metodikk

American Pet Products Association (APPA) slipper data fra sin toårige nasjonale kjæledyrseiereundersøkelse som fanget Gen Z -data, ny metodikk og den mest omfattende innsikten inn i kjæledyrseier og kjøpsatferd for kjæledyr.

Bob Vetere, president og administrerende direktør i American Pet Products Association (APPA), kunngjorde i dag funn fra APPAs National Pet Owners Survey 2019-2020. Kunngjøringen ble gitt på Global Pet Expo, kjæledyrindustriens største årlige messe presentert av Appa og Pet Industry Distributors Association (PIDA). Undersøkelsen viser at 67 prosent av amerikanske husholdninger eier minst ett kjæledyr; anslagsvis 84,9 millioner hjem.

Millennials representerer det største segmentet av kjæledyrseiere for alle kjæledyrstyper, spesielt fugleeiere, små dyreeiere og saltvannsfiskeeiere. Og for første gang vurderer undersøkelsen medlemmer av den fremvoksende generasjonen Z (Gen Z). Andre interessante funn viser at mer enn 80 prosent av Gen Z og tusenårs kjæledyrseiere rapporterer å eie hunder, mens 50 prosent eller mindre egne katter.

“I 30 år har Appa’s National Pet Owners Survey vært en av de fremste leverandørene av forbrukerinnsiktsforskning i kjæledyrmarkedet,” sa Vetere. “Jeg ser frem til å se hvordan medlemmer av kjæledyromsorgssamfunnet bruker disse nye funnene for å forbedre kjæledyrets livskvalitet.”

Undersøkelsen ser på populære data i gjennomsnitt antall kjæledyr som eies per husholdning; Kjæledyrkombinasjoner som eies; hyppighet av veterinærbesøk; Kjæledyrreiser og gjennomsnittlig beløp brukt på vanlige kjæledyrpleie kategorier. Nye spørsmål i undersøkelsen 2019-2020 gir data om:

Kjæledyrmat og godbiter

Attributter til hund- og kattemat, som menneskelige klasse og ikke-GMO-ingredienser

Kjæledyrpleieprodukter

Viktigheten av å kjøpe etisk hentet kjæledyrpleieprodukter

En utvidet liste over beroligende produkter som brukes til hunder og katter

Nye typer katteskull brukt

Eierskap i kjæledyr

Bakgård kyllingeierskap

FISK AKARIUM EIERSKAP

Kjæledyr i klasserommet og deres virkning på kjæledyrseierskap

Forbrukerinnkjøpsatferd

Informasjon om innkjøp på nettet, inkludert abonnementsbaserte kjøp og om hyppigheten av online innkjøp har endret seg det siste året

En utvidet liste over innkjøp

Ny metodikk brukt i studien betyr ingen sammenligning med tidligere studier

Den nye undersøkelsen fra 2019-2020 National Pet Owners inkluderer oppdateringer i metodikk for å sikre at det gjenspeiler både forskningsmålene og det nåværende kjæledyrmarkedet. Disse oppdateringene bekrefter at undersøkelsen er nasjonalt representativ for den amerikanske befolkningen om nøkkeldemografi, og at selve undersøkelsen ble rettet mot den enkelte som er mest ansvarlig for kjæledyrene i husholdningen- både kjøp av kjæledyrprodukter og generell kjæledyrpleie.

“Vi er stolte av vår siste studie, ettersom den er nasjonalt representant og har et bredt spekter av data som går langt utover forbrukerinnkjøpsatferd,” sa Vetere. “Med et så stort basseng av respondenter er feilmarginen ekstremt lav, noe som gir oss den mest nøyaktige og detaljerte rapporten om kjæledyrseier i USA på rekord.”

Appa National Pet Owners Survey 2019-2020 er kjæledyrindustriens mest omfattende ressurs som gir innsikt i demografien, kjøpsvaner og andre trekk hos eiere av hunder, katter, fugler, små dyr, krypdyr, ferskvannsfisk, saltvannsfisk og hester. Undersøkelsen er tilgjengelig for APPA -medlemmer som medlemsfordel og er tilgjengelig for allmennheten for kjøp. Medlemmer av media som leter etter spesifikke data for en historie, kan kontakte jamie@theimpetusagency.com for å få hjelp. Besøk www.americanpetproduct.org/survey for mer informasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Veterinærer oppfordret på årlig stevne om å betale det fremover når det gjelder å produsere veloppdragne kjæledyr
Next post Build-a-Bear introduserer Garanti Animals Line, Fosters Pet Obligation Skills in Kids With Interactive App