Årsaker så vel som behandlinger for kjæledyrets tørre kløende hud

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

En av de mest typiske dermatologiske klagene som er sett i veterinærsenteret er presentasjonen av kløende dyr med tørr, flakete hud. Det kan være mange triggere av dette typiske scenariet, inkludert inhalasjons-/kontaktallergier til muggsopp, gress, trær, pollens, støvmidd, etc. Loppebittallergier så vel som matallergier kan på samme måte spille en funksjon i andre kløende kjæledyr. Parasitter, inkludert ringorm så vel som Mange -midd, blir også noen ganger sett i veterinærklinikken. Hormonelle problemer inkludert skjoldbruskkjertel så vel som binyrekjertelproblemer kan på samme måte føre til frakkendringer så vel som i noen tilfeller kløende hud. Kjæledyr med kronisk metabolsk sykdom kan også ha tørr kløende hud.

Behandling av tørr kløende hud vil avhenge av den underliggende spesielle årsaken. Det er definitivt viktig å tenke på Great Flea Manag med produkter som Frontline Plus, Advantage, Comfortis eller Trifexis. Kostholdselementer er også viktige for å vurdere kløende kjæledyr, så vel som om mulig en helt naturlig, konserveringsfri kostholdsplan som Wysong, Petguard eller naturens rekkevidde bør vurderes. Fettsyretilskudd inkludert Nordic Naturals Omega 3 PET, ha det bra, i tillegg til å mangle kobling kan også hjelpe mange dyr.

Jeg har på samme måte oppdaget at å tilsette fordøyelsesenzymer som Naturvet fordøyelsesenzymer nyttige med forbedring av strøk i tillegg til å redusere kløe hos mange dyr. Aktuell terapi inkludert periodisk sjamponering med produkter som en aloe vera samt havregrynsjampo samt balsam er også viktig for å utføre i mange tilfeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 bedårende hårløse hunderaser: Barberte hunderaser
Next post Bella gjør matematikk: Den sanne kostnaden for en redning av pethund