Sjekk opp hjemme velværetest hjelper med å oppdage problemer tidlig

Dette innlegget er sponset av Coastline Global

Katter er mestere for å skjule tegn på sykdom. Når en CAT viser symptomer, kan en sykdom allerede være på et avansert stadium, noe som gjør behandlingen vanskeligere og også mer kostbar. Dette er en av grunnene til at vanlige veterinæreksamener er så viktige. Men ville det ikke være fint om du hadde en måte å oppdage helseproblemer selv før katten din skal komme til hennes årlige eller halvårlige sjekk opp?

Sjekk opp er en rask, enkel testmetode som kan gi deg et helhetsbilde av kattens helse ved å teste urinen hennes. Sjekk opp oppdage følgende helsemessige forhold:

Høye glukosenivåer (en indikator på diabetes)

urinveisinfeksjon

blod i urinen

Nyrespørsmål

Bruke Check Up -settet

Det er enkelt å bruke Check Up -settet – alt du trenger er utstyrt med settet. Bare fyll kattens søppelboks med den hydroponiske sanden som er utstyrt med settet. Urinen blir ikke absorbert av sanden. Samle urinen med prøvepipetten og avsett den i innsamlingshetteglasset. Dypp urinteststripen i prøven og sammenlign den med resultatkortet.

Hvis noen av verdiene er utenfor normalområdet, kan du kontakte veterinæren din. Kontrollen er ikke ment å erstatte regelmessige veterinærkontroller-katten din trenger fortsatt vanlige årlige eller halvårlige eksamener, selv om verdiene er normale.

Settet er disponibel og beregnet for en tidsbruk.

For mer informasjon om Check Up -settet, vennligst sjekk ut checkupkit.com. Du kan også finne sjekk opp på Facebook.

FTC -avsløring: Dette er et sponset innlegg, som betyr at jeg ble kompensert for å inneholde dette innholdet. Uansett mottatt betaling, vil du bare se produkter eller tjenester som er omtalt på dette nettstedet som jeg mener er av interesse for leserne våre.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Forebyggende hjemmetesting med Pawcheck hjelper deg med å oppdage helsemessige problemer med katt

Hjemmetesting kan bidra til å oppdage mulige helseproblemer tidlig

Probnt blodprøve kan oppdage hjertesykdom tidlig

«Limited Edition Happiness blir elsket av en katt-t-skjorte
Moody Kittens 4-in-1 Cat Sticky Notes »

10 kommentarer til sjekk opp hjemme velværetest hjelper med å oppdage problemer tidlig

Margaret sier:

13. mai 2016 klokka 03:32

For en veldig fornuftig ting dette er…. Gjerne verdt å ha i Feline Store Cupboard. At vi kan “alle” dra nytte av dette. Takk for at du bringer det under vår oppmerksomhet. Antagelig har du en (eller to!) For paret ditt.?

Svare

Sweet Purrfeksjoner sier:

10. mai 2016 klokka 11:57

Dette høres ut som et fantastisk sett å ha. Jeg lurer på om jentene mine vil bruke det kullet …

Svare

Rachel sier:

10. mai 2016 kl. 9:27

Rått! Kittyen min får Uti’s og Struvite Crystals, og for at veterinæren skal gjøre en urintest, koster det over $ 40. Jeg vil bruke dette til å sjekke kattene mine PH -nivåer og sørge for at han er der han forhåpentligvis kan være jeg for å forhindre problemer før de begynner.

Svare

Debbie sier:

17. mai 2016 kl. 09.00

Nysgjerrig på hva du fôrer pusen din til meg, vil få det samme. Jeg legger merke til i den sjelistiske kan catfood kalkun at den første ingrediensen var tunfiskbuljong. Jeg trodde tunfisk var dårlig n hvorfor er det den første ingrediensen, når frontetiketten sier Tyrkia.

Svare

Rachel sier:

17. mai 2016 kl. 9:08

Jeg mater ham Hills Science CD våt og tørt, jeg vet at det ikke er det beste for ingredienser der ute, men det er formulert for å forhindre at Struvitten dannes, og jeg har lest for mange skumle historier der folk byttet og kattene deres blokkerte. Jeg har hørt fisk er dårlig for Struvite som er merkelig, fordi åser har en Fish CD -mat. Jeg gir Tucker kyllingen. Jeg har ham også på NVH Tripsy og solid gullbærbalanse som begge har veldig positive anmeldelser for å holde UTI og krystaller borte. Begge produktene kan virke dyre for noen, men de varer virkelig lenge, og det er sikkert rimeligere enn en tur til nødveterinæren!

Svare

Ingrid sier:

17. mai 2016 kl. 09:53

Jeg vil oppfordre deg til i det minste å slutte å mate den tørre C/D -formelen, Rachel. Katter skal aldri spise tørr mat. Dette gjelder spesielt for katter med problemer med urinveier.

Svare

Rachel sier:

17. mai 2016 kl. 09:59

Jeg hører deg, jeg strø bare en liten mengde på toppen av det våte for å få ham til å spise det våte. Noen ganger når han spiser den lille tørr av våt, snur han seg og klør seg i bakken som om han er i katteboksen som dekker den! Ugh! Han ender alltid opp med å spise det våte også, men takk og lov. Jeg vil aldri mate en katt et tørt kosthold igjen etter alt jeg har vært gjennom det er helt sikkert!

Ingrid sier:

17. mai 2016 kl. 09:53

Jeg anbefaler ikke tunfisk bortsett fra som en og annen godbit. De eneste to sjelistiske formlene som er fiskefrie er Karma Chicken og kylling- og gresskarformlene. Det er derfor det er så viktig å lese etiketter – bare fordi en etikett sier at det er en kalkunformel, betyr ikke det at det ikke vil være andre proteiner i maten.

Svare

Rachel sier:

17. mai 2016 klokka 10:03

Jeg var GIVnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Katter og ungdommer – vi liker dem alle!
Next post Alt du ønsket å vite om servicehunder, intervju med Dr. Bloom