Kjæledyrets hud og frakk tilbyr ledetråder til generell helse

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddhismore208

Det virker som et stort tema for mange mennesker i dag holder huden til å føle seg ung. Aldring grasiøst har for det meste blitt erstattet med konseptet om at aldring er en sykdom som kan forhindres. Overalt hvor vi ser ser vi ord som antioksidanter, helt frie radikaler, lasere, operasjoner, viktige fettsyrer og andre medisiner eller metoder utviklet for å holde oss til å føle og se yngre lenger enn noen gang før. Når vi er små ønsker vi å være eldre, når vi er gamle, ønsker vi å være unge, når vi er rike, ser vi sjarmen i enkelheten av å ikke ha mye, og når vi sliter med økonomi, tror vi at penger kan løse alle problemene våre . Sannsynligvis den beste måten å unngå fellen med å alltid søke etter det noe “annet” for å gjøre alt bedre, er å begynne å sette pris på det vi har og å leve i nåtiden. Det er noe fantastisk med en person som setter pris på hvem de er, hva de har, ikke angrer ikke på fortiden og ikke er redd for fremtiden.

Når det gjelder huden vår og kjæledyrets hud, handler det imidlertid ikke om å se ung ut. Canine Duke bryr meg ikke egentlig om han ser ung eller gammel ut, men da han hadde en hudinfeksjon som ikke gikk bort etter noen dager, brakte jeg ham inn til veterinæren for en sjekk. Tilsynelatende har blodsukkeret hans vært litt på den høye siden, og vi må nå se ham for potensielle tegn på diabetes.

Noen ganger kan et kjæledyr ha tørr hud eller usunn hud fordi kostholdet kanskje ikke inkluderer nok viktige fettsyrer. Å gi Omega 3 -fettsyretilskudd kan bidra til å holde huden til å se sunn ut, redusere betennelsen og redusere kassering. Andre matvarer eller kosttilskudd som inkluderer betakaroten og andre nyttige vitaminer kan også spille en rolle i å holde huden sunn.

Et produkt som har kommet til min oppmerksomhet nylig på grunn av positive anmeldelser jeg hører fra kjæledyrseiere, kalles proanthozone. Dette anti-frie radikale tilskuddet inkluderer bioflavanol og hjelper med å holde celler sunne i hele kroppen. Bioflavanol fra druefrøekstrakt er visstnok den mest potente antioksidanten som er kjent. Ved å rense helt frie radikaler, hemmer proanthozone enzymer som bryter ned kollagen. Kollagen og elastin er det som utgjør strukturen i huden, og når helt frie radikaler forårsaker IT -skader, mister huden sin elastisitet. Dette produktet har også blitt anbefalt for lever-, kardiovaskulær og nyrehelse.

Hudforholdene på et kjæledyr som ikke vil forsvinne, er vanligvis en indikasjon på at noe annet kan skje med en annen del av kroppen. Når kroppen ikke er sunn flere ganger, vises dette som et eksternt symptom på huden eller på ekstremitetene. Enten det er en vitaminmangel, en allergi, en svakhet i immunsystemet, diabetes, en hormonubalanse eller noe annet som skjer, er det viktig å få hjørnetann over til veterinæren for en fullstendig sjekk. Jo tidligere en diagnose stilles og det underliggende problemet blir identifisert, jo raskere vil veien til utvinning være.

Som alltid, hvis du har noen medisineringsrelaterte spørsmål, ring farmasøyten din på 1800 Petmeds som vil være mye mer enn glad for å hjelpe deg med å svare dem for deg.

Kaster kontrollskinn og kappesupplements

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 40 Golden Retriever Tattoo Designs & Ideas
Next post Daisy feirer National Cat Health Month