Daisy feirer National Cat Health Month

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Februar er National Cat Health Month, men enda viktigere, i dag er bursdagen min! Jeg vet at det er veldig vanskelig å tro, men jeg er ti år nå. Du tenker sannsynligvis: “Hvordan forblir Daisy så ung og fantastisk?” Til ære for National Cat Health Month vil jeg dele hemmelighetene mine fordi jeg vil at hver katt skal være lykkelig og sunn, akkurat som meg. Å holde i topp topp form er egentlig ganske enkelt. Her er min 4-punkts plan:

Ta de riktige kosttilskuddene

Spis sunn mat

Ta vare på tennene dine

Se veterinæren din regelmessig

Hva er i kabinettet mitt? Ta en nærmere titt! Forsyningsskapet mitt er utstyrt med mange fantastiske ting som hjelper til med å holde Harley og meg sunne. Fordi jeg er litt eldre, er det ikke så lett for meg å løpe og hoppe og leke som jeg pleide. Det er grunnen til at mamma drysser cosequin for katter på maten min hver dag. Jeg føler meg mye bedre nå, og noen dager spiller jeg til og med som en kattunge! I tillegg kommer den i en ganske rosa kapsel, og rosa er favorittfargen min.

Du vil kanskje også legge merke til min lille rosa tannbørste og C.E.T. Enzymatisk tannkrem … det er fjærkre smaksatt! Tartar ser ikke pen ut og ingen katt vil ha stinkende pust, så det er viktig å ta hensyn til tennene dine. Hvis du ikke liker å ha tennene børstet, kan du bruke et vanntilsetningsstoff som være fersk tannpleieoppløsning.

Å spise næringsrik mat er også en viktig del av å opprettholde det beste av helsen, pluss at den smaker deilig! I dag spiser vi litt Halo Spot’s Stew. Harley får vanligvis mer enn jeg gjør fordi han er mye større … men han bekymrer seg fortsatt for at jeg får mer mat enn ham! Uansett er overvekt ikke sunn, så det er viktig å se serveringsstørrelsen din.

Bare for å sikre at du får alle viktige vitaminer og mineraler du trenger, kan det være lurt å ta et vitamintilskudd. Disse Vitachews har også taurin, noe som er veldig viktig for katter, så vel som omega-3 og fordøyelsesenzymer. De er fiskeformede myke tygginger, og de har en kjempegod kyllingleversmak som jeg elsker!

Harley liker Joint Chewys for Cats, men jeg tror det kan være fordi bildet hans er på posen. Dette er myke tygginger og de smaker akkurat som godbiter, så det er en enkel måte å ta et felles supplement!

Harley, legg dem ned! Serveringsstørrelsen er bare 2 myke tygginger per dag!

Husk at regelmessige utsjekking til veterinæren din også er en viktig del av å opprettholde helsen din, selv om det ikke er morsomt å dra dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kjæledyrets hud og frakk tilbyr ledetråder til generell helse
Next post Panting så vel som rastløshet hos hunder: typiske triggere