Topical Flea and Heartworm Medicine: Revolution

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

Topisk revolusjon er et grunnleggende månedlig aktuelt parasiticid for mange eksterne og interne parasitter (lopper og hjerteorm), og har økt i bruk de siste årene på grunn av mange mulige potensielle applikasjoner. I motsetning til mange av sine konkurrenter som Frontline eller Advantage, krever aktuell revolusjon en skriftlig resept fra en veterinær. Jeg har funnet det mye fordelaktig å kontrollere lopper, flått og øremidd hos hunder og katter.

Veterinær dermatologer bruker ofte ofte den hver 2. uke for totalt 3 behandlinger i mange kløende hunder for å behandle eventuelle skjulte skabb fra Mange, som ofte er tøffe å finne på til og med flere skraping av hud på veterinærkontoret. Aktuell bruk hos katter har også bidratt til å beskytte katter mot tarmparasittene rundorm og krokorm. Selv om det er merket for effekt mot hjerteorm, holder jeg meg etter min mening fremdeles med de velprøvde reseptbelagte månedlige hjerteormforebyggende medisiner som Heartgard. Dette skyldes at jeg gjennom årene har sett noen få sjeldne familiedyr teste positive for hjerteorm når jeg utelukkende er avhengige av revolusjon for forebygging av hjerteorm.

Jeg får ofte spørsmål om sikkerhetsproblemer rundt mennesker, men så lenge du lar produktet tørke helt, noe som forekommer opptil 2 timer etter påføring, ser det ikke ut til å være noen risiko for mennesker. Dyregerre kan også være gratis for å bade familiens kjæledyr når som helst etter dette to timers merket, da dette produktet er merket som vanntett. Mens jeg visstnok er trygge å bruke hos gravide dyr, liker jeg personlig aldri eller anbefaler å bruke aktuelle plantevernmidler på gravide dyr.

Heartwormpet medisiner

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Guide to Peacock Gudgeon Care
Next post Det du krever å forstå om å mate gulrøtter til kjæledyrhunden din