PetMeds: Første hjelpesett for hunder samt katter

Legg til dette som deler knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

I likhet med vårt eget krav til akuttmedisinsk utstyr, kan dyr også trenge produkter for uforutsette skader. Det er av denne grunn at mange kjæledyrseiere spør hvilke produkter de burde ha hjemme som et førstehjelpssett for kjæledyret sitt. Produktene nedenfor tenker jeg på å være nyttige å ha i ens hus i tilfelle en ulykke:

Benadryl – i situasjonen med et insektbitt, bie -stikk eller akutt allergisk reaksjon som fører til hevelse eller elveblest. Den foreslåtte doseringen av benadryl er vanligvis en mg per pund hver 6-8 time i en akutt situasjon.

Buffret aspirin – i situasjon med skade eller traumer.
Den foreslåtte doseringen av aspirin er normalt 5 mg per pund når det to ganger hver dag med mat. Imidlertid, hvis et kjæledyr allerede er på medisiner, er det alltid finest å inspisere med veterinæren aller først før før du gir aspirin, eller hvis kjæledyret har en historie med medisinske problemer.

Forsyninger for bandasjer eller en innpakning. Det er på samme måte viktig å ha på håndbandingsmateriale, gasbind, så vel som en eller to tommers tape, i situasjon med en åpen skade eller snøring som kan brukes som en trykkbandasje for å håndtere blødning, reduser svingvevs hevelse, så vel som Unngå infeksjon. Til slutt er noe hydrogenperoksyd ofte praktisk også i situasjon med inntak av uegnet gjenstander. Vanligvis kan en teskje eller to av hydrogenperoksyd forårsake oppkast samt unngå fordøyelse så vel som absorpsjon av mange potensielle toksiske gjenstander.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gå til hjørnetann 101 miles (dag 30)
Next post Tenker du på å avle hesten din? Oppdag om estrus -syklusen.