Katter velger deg … velg nå en lyskatt!

Utgiverens merknad: Denne spalten er den tredje i en serie “Countdown” som fremhever de ti 10 -årsjubileumene GoodNewSforpets.com iPad ™ -konkurransevinnere, litt av “historien bak historien. Champion Jennifer Goddard oppdaget trøst i en bedårende bit kalt kalt gresskar mens hun var arbeidsledig i tillegg til å jobbe på et regionalt ly. Hun er en stor talsmann for katter, så vel som en stor fan av ASPCA. Sjekket ut nøyaktig hvordan de hjalp henne med hennes andre katt, og det er grunnen til at hun naturlig valgte ASPCA for å få henne 500 dollar matchende donasjon for å hjelpe andre kjæledyr.

Jennifer Goddard

Hvorfor fikk du matching til å donere til ASPCA da du vant iPad ™?

Jeg er glad for at en donasjon ble gitt til ASPCA. De hjalp min 5 år gamle Feline Quentin Crisp tilbake i 2001 med bidratt veterinærtjenester da jeg var i en omstendighet at jeg ikke var i stand til å betale for omsorgen han trengte. Quentin hadde plutselig etablert en blokkering av urinveier så vel som ASPCA var det eneste stedet som var villig til å hjelpe oss.

De sa: ‘Ta ham inn med en gang, så vel som ikke bekymring for tilbakebetaling – bare betal det du kan når du kan.’ De gjorde hva de måtte for å hjelpe Quentin, men blokkeringen var også mye. Eutanasia var det eneste alternativet. Til slutt betalte jeg dem tilbake, men jeg er fremdeles ekstremt takknemlig for dem, så jeg var ekstremt spent på å kunne gi tilbake denne donasjonen, en fantastisk metode for å begynne 2011.

Hvordan hørte du om goodnewspets.com?

Jeg oppdaget GoodNewSforpets.com med en Google Bla gjennom mens jeg lette etter gode tips for kjæledyrsikkerhet.

Hvordan hørte du om konkurransen? Hva appellerte til deg?

Jeg hørte om konkurransen med nettstedets primærside. Jeg trodde det var en fantastisk metode å dele historien min om gresskar mens jeg fremmet verdien av adopsjon så vel som frivillig arbeid ved dyrehjem, som er fantastiske metoder for å gi tilbake til dyr.

Hvordan planlegger du å bruke iPad?

Jeg er frilansforfatter så vel som redaktør, så iPad er en øyeblikkelig oppgradering til min 3 år gamle bærbare datamaskin, så vel som det er ekstremt kort batterilevetid! Jeg ser virkelig frem til å være mer mobil med arbeidet mitt!

Hva gjør deg til en feline person?

Jeg liker alle dyr, så vel som alltid har hatt alle typer kjæledyr gjennom hele livet, men katter er nærmest mitt hjerte siden de velger deg. Mens hunder har en tendens til å like alle, er katter ekstremt selektive om hvem de liker, samt muliggjør å like dem.

Vil du foreslå å adoptere en lyskatt?

Absolutt! Jeg har omfavnet hver katt jeg noen gang har hatt – alt fra krisesentre. Som frivillig for et dyrehjem, motiverte jeg alltid husholdninger til å se utover kattungene (som ble omfavnet i løpet av timer, vanligvis), så vel som å tenke på de eldre kattene som ville være den mest takknemlige for et kjærlig hus og familie.

Noe annet å legge til?

Så snart jeg var i en mye bedre monetær stilling, betalte jeg omgående ASPCA i sin helhet for arbeidet de gjorde for å prøve å redde Feline Quentin i 2001; Imidlertid er jeg ekstremt takknemlig for GoodNewSforpets.com for å gjøre meg muligheten til å virkelig betale goodwill fremover med $ 500 -donasjonen. si takk til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Vår New England Grooming Family: Del 2
Next post Veterinærer oppfordret på årlig stevne om å betale det fremover når det gjelder å produsere veloppdragne kjæledyr