PETMEDS® Pet Dog opplever halthet i bakbenet

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore23

Når en kjæledyrhund begynner å holde opp ett ben, er dette et symptom på halthet, og skyldes normalt noe bløtvevsskade, traumer eller muskel- og skjelettortopedisk problem med det aktuelle lemmet. Noen ganger kan nevrologiske problemer av enten skivene i nakken eller korsryggen eller hofteområdene også føre til at kjæledyr for familiens holder opp ett ben. Gjerne flåttbårne sykdommer som Lyme-sykdom, ehrlichiose eller Rocky Mountain identifisert feber kan også forårsake halthet av en eller mye mer lemmer. Ligamentproblemer som tårer i korsbåndet i bakbenet, så vel som svulster kan også forårsake halthet.

I små raser er en luksuterende patella en av de mye mer vanlige årsakene til akutt eller intermitterende kronisk halthet i en av bakbenene. Med Patella Luxations er det normalt en defekt eller grunt spor i tibia -beinet som er ideelt under kneet eller kvelingen. Hvis denne rillen ikke er godt dannet, vil senen til quadriceps -muskelen (kjent som patella senen) ha en tendens til å gli inn og ut av denne rillen og forårsake varierende grad av halte eller halthet.

For familie kjæledyr med milde tilfeller av Patella -luksninger, vil senen ofte komme inn på egen hånd eller med en subtil manipulasjon av veterinæren eller dyrehasten. I mye mer alvorlige tilfeller er det nødvendig med kirurgi for å utdype sporet av beinet. For å øke den generelle helsen til bein anbefaler jeg kosttilskudd som utrolig felles forsterker, proanthozone eller omega 3 -fettsyrer som også kan bidra til å minimere betennelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Alle Black Dobermans: Kraftig Black Doberman Pinscher
Next post Bella trener med Canine Physical Fitness Coach Valerie Minnis