Starte en mobil veterinærklinikk? Disse fordelene kan overraske deg

mobile veterinærklinikker ender opp med å bli mye mer populære, ettersom de tjener et bredere utvalg av kjæledyrseiere. Dette er i mange metoder en vinn-vinn-omstendighet for både klienten og veterinæren.

Kjæledyreiere som prøver å finne individualiserte tjenester i concierge-stil, vil oppdage disse metodene attraktive siden deres komfort så vel som personlig oppmerksomhet.

Mange veterinærer uteksamineres med store mengder gjeld. Dette gjør det tøft eller til og med umulig å få en mur- og mørteløvelse. Mobile klinikker er mye mer kostnadseffektive, så vel som mye enklere å få tilgang til enn standard murstein-og-mørtel-praksis.

Mobil veterinærklinikk

Kjæledyr kan stresses av lyder, severdigheter, samt lukter av et hektisk sentrum samt kjøretøyreiser. Et mobilt veterinærsenter kan også være fordelaktig for kjæledyr.

Hvilke enheter er nødvendig for å åpne en mobil veterinærklinikk?

Noen veterinærer er utelukkende mobile, mens andre jobber sammen med teknikere for å levere fullservicepleie på en større mobil veterinærenhet.

Mobile metoder har ofte betydelige forskjeller i både metodestil og enhetskrav.

Fordeler med mobil veterinærklinikk

Mobile veterinærer spesialiserer seg ofte i en spesifikk nisje. Mange mobile veterinærer spesialiserer seg på forebyggende omsorg. De leverer vaksiner så vel som velværeeksamener til kunder som ikke liker å ta med seg familiens kjæledyr til en veterinærklinikk.

Andre begrenser sine mobile metoder til Pet Hospice, dødshjelp, alternative medisiner, samt alle typer andre nisjemarked som tilbys i deres område.

Disse veterinærene kan kjøre sin egen bil til sine besøk, samt bare ta med enhetene som trengs for sine visse tjenester. Vanligvis blir disse tjenestene så vel som eksamener levert hjemme hos klienten.

Oppføringen av enheter kan være begrenset hvis du tilbyr nisje- eller spesialtjenester. Det kan hende du krever å overholde varene:

Skala for å veie kjæledyr

Instrumenter for fysisk undersøkelse: termometre, stetoskop, otoskop, oftalmoskop, samt oftalmoskop

Materialer for å administrere behandling samt samle laboratorieprøver: sprøyter, blodinnsamlingsrør, fekale prøvebeholdere, etc.

Vaksinasjoner (om nødvendig) så vel som ofte brukte injiserbare medisiner

Oral medisiner brukes ofte

Det kan være lurt å gjennomføre tester hjemme hos klienten (hjerteormtester samt feline -kombinasjonstester).

Mobile veterinærer kan levere lignende tjenester som en murstein så vel som mørtelmetode ved å betjene et fullstendig utstyrt veterinærsenter på hjul.

Disse metodene fungerer normalt fra en mobil, spesialbygget veterinærklinikk. Selv om veterinæren kan gå til klientens hus, blir mange prosedyrer så vel som eksamener gjort inne i mobilenheten.

Hvorfor velge Mobile Vet Center?

Disse mobile klinikkene består ofte av mindre versjoner av nøyaktig de samme områdene som en mur- og mørtelpraksis. Du kan oppdage enheter som:

Alle enheter så vel som et laboratorium internt

Veterinærbord

Alle kirurgiske forsyninger så vel som det kirurgiske behandlingsområdet

Kenneler så vel som rengjøringsprodukter

Før du begynner på en mobil praksis, er det avgjørende å velge hvilken type metode du vil bygge. Ønsker du å fokusere på en viss nisje eller tilby fullservicepleie-tjenester?

Skal du jobbe med kunder hjemme eller som en mobil enhet? Disse beslutningene vil påvirke enhetens budsjettplan samt enhetsliste.

Hva er den estimerte oppstartskostnaden?

På grunn av den lave kostnaden ved å starte en mobil praksis, trekkes mange veterinærer. Veterinary Service Advisors publiserte et innlegg fra 2019 som estimerte utgiftene til å åpne en mobil metode til $ 450 000. Dette er 25% mindre enn utgiftene til å åpne en mur- og mørtelpraksis.

Du kan forvente å bruke minst 200 000 dollar på systemet hvis du mener å drive en mobil veterinærtjeneste. Du må på samme måte inkludere utgiftene til ekstra enheter som røntgenmaskiner samt laboratorieutstyr.

Imidlertid, hvis du søker å starte din egen virksomhet, vil de foreløpige kostnadene være mye lavere.

Hva er de forventede inntektene med mobilt veterinærsenter?

En mulighetsforskningsstudie er nødvendig for å sitere inntektene dine. Feasibility Research Study estimerer det potensielle overskuddet din metode kan gi ved å sjekke ut historiske data, regional demografi samt forventet driftstimer samt planlegging.

Denne forskningsstudien er normalt utført av eller under ledelse av en tjenesteadministrasjonskonsulent. Laboit gjennomførte en analyse av de mobile veterinærenhetene kjøpt av veterinærer i 2014.

Basert på estimert fortjeneste så vel som kostnader rapportert av disse veterinærene, oppdaget de at en mobil veterinær som så fem kunder i timen til $ 250, kan faktura gi en nettinntekt (hvis de jobber 5 dager/uke i 50 uker) på rundt $ 239 000 årlig.

Selv om denne beregningen er basert på bare gjennomsnitt, så vel som enS inkluderer noen få forutsetninger, det gir et flott utgangspunkt når du tenker på forventede inntekter.

Hva er de juridiske kravene til mobil veterinærpraksis?

Mobile veterinærmetoder har normalt de samme juridiske kravene om at standard murstein-og-mørtel praksis.

Først krever du å skrive inn en forretningsenhet samt få lisens. Avhengig av staten, kan det hende du kan åpne tjenesten din som et enkeltpersonforetak eller partnerskap, “C”, Corporation, “S”, Corporation, Restricted Liability Corporation (LLC) eller Restricted Liability Partnership.

Det er mange forskjellige forretningsstrukturer som veterinærer kan bruke i hver stat. Du må søke råd fra både en regnskapsfører og advokat for å oppdage om lovene.

Du vil kreve å få en spesifiser veterinærtillatelse samt en administrert medisinelisens, akkurat som standard veterinærpraksis.

En tillatelse for veterinæranlegg kan være nødvendig i mange stater. Det er mulig at du vil kreve å gå inn i avtaler med murstein-og-mørtel helsevesenets eiere om legevakt, sykehusinnleggelse eller visse tjenester som radiologi.

Du kan oppdage alle retningslinjer så vel som retningslinjer knyttet til mobile metoder i spesifikasjonen din ved å konsultere statens metodelov eller spesifisere veterinær medisinsk styre.

Du vil kreve nøyaktig samme forsikringsdekningspolicyer som en standardmetode for å drive en mobilvirksomhet. Disse forsikringene kan omfatte arbeidstakers betaling samt ansvarsforsikring.

Du vil på samme måte kreve kommersiell/virksomhets bilforsikringsdekning for å sikre investeringen din, samt sikre deg mot ansvar i situasjonen med en ulykke.

Hva er noen av de mest typiske fallgruvene når du starter en mobil veterinærpraksis?

Å sette riktige grenser er en av de største vanskene innen mobil veterinærmedisin.

Mobile fagpersoner blir ofte bedt om å dra til kundenes hjem. Dette kan forårsake mye mer intime forbindelser enn i standard mur- og mørtelpraksis.

På grunn av den intime naturen til dette forholdet, oppdager mange mobile eksperter det vanskelig å sette grenser. Arbeidslivet kan ofte søle over i husholdningslivet.

Du må gjøre en innsats for å være atskilt fra arbeid på noen måte. Etabler timer som du kan svare på samtaler, administrere administrative oppgaver, samt sette timer når du ikke blir tilbudt klienter.

Det er mye lettere å etablere grenser tidlig i metoden enn å endre senere når klienter blir brukt til ubegrenset tilgjengelighet.

Mobile veterinærer kan oppdage det tøft å kartlegge et serviceterritorium. Du kan gå glipp av potensielle kunder hvis du begrenser din geografiske rekkevidde, spesielt tidlig i karrieren.

Hvis det geografiske området ditt er like stort, farer du å kjøre fra ett sted til ett til hele tiden i stedet for å betjene kunder eller generere inntekter.

Demografiske studier er ofte en fantastisk metode for å finne ut av det geografiske området som metoden din vil være lokalisert.

Å kontrollere kostnadene tidlig er et avgjørende aspekt i suksessen til en mobil virksomhet.

Mange mobile fagpersoner angrer på at de brukte mye mer penger på medisiner så vel som andre forsyninger enn det som var nødvendig.

Det kan være praktisk å holde et lite lager av medisiner så vel som å levere skriftlige resepter som kan fylles på et apotek.

Husk å oppbevare forsyninger som sprøyter samt bandasjematerialer på lager. Mange av disse forsyningene kan kjøpes på internett fra veterinærleverandøren din, samt sendt over natten.

De siste tolv månedene har vært ekstremt opptatt, så vel som mobilveterinær M.D. er så takknemlig for å tjene et voksende nabolag med dedikerte, ansvarlige kjæledyrseiere.

Vi publiserer månedlige kjæledyrblogger for å støtte deg så vel som din fineste venn. Bloggen vår svarer på bekymringer vi hører hele tiden i varebilen vår.

Mobil veterinær M.D.s beste blogger

Disse kjæledyrpleiebloggene kan ha vært kjent for deg før du sjekket dem ut. For de som er nye i vår blogg, er det å overholde årets mest fremtredende artikler. Nyt!

#5: kjeder du deg? Gå ut for litt lokal, kjæledyrvennlig moro!

Selv om engelsk by så vel som Monroe Township ikke er så hundevennlig som San Francisco eller Austin i det store, indikerer det ikke at det ikke er mye kjæledyrvennlig moro ideal her hjemme.

Kjæledyr er vår aller første bekymring Mobile Vet M.D. Vi har gjort betydelig forskningsstudie for å hjelpe deg, så vel som kjæledyrhunden din kommer ut av hjemmet i høst. Fortsett å lese!

#4: Hvert øyeblikk teller i en kjæledyrsituasjon

Naturlig ansvarlige kjæledyrseiere, du må ikke bare ta vare på kjæledyrets hverdagsbehov, men også vise kjærlighet til dem gjennom dagen. For å virkelig vise din lignende for dyret du er glad i, er det på tide å ta opp et forsømt problem: nøyaktig hvordan du skal forberede deg på så vel som å håndtere en kjæledyrsituasjon. Fortsett å lese…

#3: Vår mobile veterinærklinikk: Setting av familie kjæledyr først

Enhver kjæledyrseier som noen gang har måttet overføre enRedd kjæledyrhund eller en yowling katt til veterinæren kan bevitne nøyaktig hvor stressende så vel som urolig det er for dem begge.

Selv en rutinemessig velværeundersøkelse kan være stressende, siden Pets -kjæledyrene til stress og angst føler seg når de blir bombardert med ukjente lyder, severdigheter, samt lukter på en veterinærklinikk. Fortsett å lese!

#2: Ingen humrende materie: Smerter i kjæledyr

Kjæledyr kan oppleve svekkende smerter, akkurat som vi gjør. Selv den mest årvåken eieren kan ikke se indikasjonene på smerte i kjæledyrene sine, noe som kan være ganske plagsomme.

1: De siste dagene: Hva du skal tenke på når det gjelder kjæledyrslutt av livsomsorg

Selv om vi ikke liker å tro på det, men alle kjæledyrseiere forstår at en persondag vår tid med våre firbeinte kompiser gjelder en slutt.

Livspleie for familiens kjæledyr må være en kjærlig så vel som støttende opplevelse. Teamet på Mobile Vet MD, vi er her for å hjelpe deg hvert eneste trinn.

Happy Family Pets så vel som kjæledyrseiere!

Mobilveterinær M.D. forstår at kjøretøyturen er en av de største hindringene for veterinærpleie. Vi blir kvitt alle farer knyttet til å transportere kjæledyret ditt. Dr. Kwacz vil tilfredsstille deg så vel som kompisen din hvor som helst den er.

I 2022 kommer vi tilbake med mye mer informativ, betimelig, så vel som passende kjæledyrpleieblogger. Vi setter pris på tiden din! Vi ønsker deg så vel som din fineste kompis en ekstremt gledelig så vel som risikofritt nyttår!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Panting så vel som rastløshet hos hunder: typiske triggere
Next post Bichon Frize for seieren! Westminster Kennel Club Pet Dog Show Crowns 11. “Best In Show” -mester på 12 år drevet av Purina Pro Plan