Bichon Frize for seieren! Westminster Kennel Club Pet Dog Show Crowns 11. “Best In Show” -mester på 12 år drevet av Purina Pro Plan

Flynn vinner “Best In Show” på Westminster Kennel Club Pet Dog Show 2018

For 11. gang på 12 år er “Best in Show” -vinnende kjæledyrhunden på Westminster Kennel Club Pet Dog Show en pro-plan-matet hund*. I går kveld ble GCH Belle Creek alt jeg bryr meg om er kjærlighet, eller Flynn, for kort, en Bichon Frize som ble håndtert av Bill McFadden, ble med i en elitegruppe av Canine -konkurrenter ved å ta huset den spesielle tittelen på det 142. Westminster Kennel Club Pet Dog Show på Madison Square Garden i New York City.

Pro Plan Fed, Flynn vinner 142. Westminster Kennel Club Pet Dog Show (PRNewsfoto/Purina Pro Plan)

Purina Pro Plan har en lang, rik historie innen konformasjon og idretten til renrasede hunder. Merket har drevet mange av verdens elitehunder til suksess med geniale produkter samt imponerende ernæring. I tillegg til “Best in Show” -mesteren fra den ikke-sportslige gruppen, er Vinnere Six Westminster Group, i tillegg til 97 av de 100 beste AKC All-Breed Show Champions, Purina Pro Plan Fed1.

“Vår imponerende ernæring har vært drivstoffmestere i lyden så vel som Champion Dogs i våre egne liv i mye mer enn 26 år,” sa Christi Maginn, merkevaredirektør, Purina Pro Plan. “Fra James i 2007, til Flynn i 2018, er vi glade for å ha vært en del av 11 Champions ‘Journeys til Westminster Winner’s Circle, samt gratulerer Flynn og Bill med deres velfortjente suksess.”

Purina Pro Plan er en leder innen ytelsesnæringskategorien, og tilbyr mye mer enn 70 formler over fem unike ernæringsplattformer for å tilfredsstille ernæringsbehovene for hunder i alle aldre så vel som aktivitetsnivåer.

“Selv om Flynn kanskje ikke ser ut som en idrettsutøver, tror vi på ham som en og Purina Pro -planen alltid har vært en mester for å levere formler av høy kvalitet for hunder som hjelper med den høye kvaliteten på frakken så vel som muskler,” uttalte McFadden. “Vi gjør mange kjæledyrhundeshow, så vel som ernæring spiller et avgjørende element for ham, så det er flott å ha en kjæledyrhundematvirksomhet som har de aller beste interessene for hundene våre på hjertet.”

De ti forrige Westminster “Best In Show” -vinnere drevet av Purina Pro Plan inkluderer:

2016-GCH VJK-Myst Garbonitas California Journey (“CJ”), tysk Shorthaired Pointer

2015 – GCH CH TASHTINS Lookin etter vanskeligheter (“Miss P”), Beagle

2014 – GCH etter alt å male himmelen (“Sky”), Cable Fox Terrier

2013 – GCH Banana Joe v Tani Kazari (“Banana Joe”), Affenpinscher

2012 – GCH Palacegarden Malachy (“Malachy”), Pekingese

2011 – GCH Foxcliffe Hickory Wind (“Hickory”), Scottish Deerhound

2010 – GCH Roundtown Mercedes of MaryScot (“Sadie”), Scottish Terrier

2009 – GCH Clussexx Three D Grinchy Glee (“Stump”), Sussex Spaniel

2008-GCH K-Run’s Park Me In Very First (“Uno”), Beagle

2007 – GCH Felicitys Diamond Jim (“James”), English Springer Spaniel

1 AKC Top Dogs alle rasekonkurranse gjennom 31.01.2017

Kilde PR Newswire

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Starte en mobil veterinærklinikk? Disse fordelene kan overraske deg
Next post Er du en ansvarlig hundeeier?