Er du en ansvarlig hundeeier?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore10

Mange hundeforeldre tror de gjør det beste for hunden sin, fra å mate den beste kjæledyrmat til passende stell. 16. september markerer ansvarlige hjørnetannseier, som er arrangert av AKC, som hjelper til med å fremme forslag til ansvaret til kjæledyrforeldre overalt. Nedenfor er noen få forslag for å være en ansvarlig hundeeier.

Feed sunn mat: Med alle kjæledyrmat på markedet i dag, er det vanskelig å vite hvilke som er bra for kjæledyret ditt. Men å mate hjørnetannen et godt balansert kosthold fullt av protein og vitaminer er veien å gå. Den første ingrediensen i hundens mat burde være et ekte kjøttprotein som kylling, storfekjøtt, en navngitt fisk (som laks eller ørret) eller kalkun. Forsøk å styre bort fra for mange kjøttmåltider og fyllstoffer.

Gi rent vann: Det er vanskelig å huske å bytte kjæledyrs vannskål noen ganger. Men en skitten vannskål kan inneholde skadelige bakterier og kan gjøre hjørnetann syk. Ikke la bakterier og rusk gjøre kjæledyret ditt syke; Prøv å bruke en kjæledyrdrikkfontene som sirkulerer vann, og holder den alltid frisk og ren. Prøv også et vanntilsetningsstoff som hjelper deg med å bli kvitt bakterier.

Bruk en bånd: å la valpen løpe helt gratis kan føles som en god idé, men med mindre du er i en hjørnetannpark, er det ikke det. Å holde hjørnetannen i bånd ikke bare hindrer ham eller henne fra å løpe bort eller bli skadet, den beskytter også andre. Uansett hvor vennlig kjæledyret ditt er, vet du aldri hvordan han eller hun kan reagere på andre mennesker. Så når du er ute, kan du alltid bruke hunden din.

Hold en regelmessig pleieplan: Å holde hundens frakk ren, børstet og sunn er avgjørende for god generell helse. Regelmessig pleie forhindrer overdreven skur og matting. Sjampo og balsam som er spesielt formulert for dyr, vil bidra til å unngå hudproblemer. Rengjør hjørnetannen noen ganger i uken for en sunnere frakk og glede deg om noen ekstra minutter med bindingstid også!

Besøk veterinæren din regelmessig: å ta hunden din til et årlig veterinærbesøk er det viktige for å ha en sunn, fornøyd hjørnetann, og det er noe av det beste du kan gjøre for å sikre at du er en ansvarlig hundeeier. Tallrike store problemer som påvirker dyr kan ha lite eller ingen symptomer, så å følge med på kjæledyrets veterinærbesøk kan bidra til å fange disse problemene før.

Henting etter poochen din: Enten du er på en lang tur, eller du tar hjørnetann utenfor for å gjøre sin virksomhet, kan du alltid hente avfallet til hunden din. Selv om det ikke er det beste av gjøremål, er det ikke bra å etterlate en uønsket “gave” for naboen din. Husk å avhende hundens avfall og prøv å bruke biologisk nedbrytbare avfallsposer som ikke skader miljøet.

Få tid til trening: Hunder som ikke er riktig opplært, blir ofte gitt fra seg til krisesentre for atferdsproblemer som frustrerte kjæledyrforeldre synes er for utfordrende å takle. Å trene hunden din hjelper til med å redusere spenningen i hjemmet, gjør utendørs lek tryggere og sikrer at kjæledyret ditt vil være et kjærkomment medlem av samfunnet ditt. På samme måte bygger det å samvær din hjørnetann gjennom eksponering for nye steder, mennesker og andre dyr selvtillit og reduserer situasjonsangst. Hunder krever riktige mengder trening og sosial aktivitet for å holde seg sunn og lykkelig.

Gi en form for identifikasjon: Det er viktig å sørge for at hjørnetannen din har oppdatert identifikasjon overhodet, enten ved hjelp av krage -tagger, tatovering eller mikrochip -ID.

Enten du er en ny kjæledyrforelder eller hjørnetannen din har vært en del av familien din en stund, gi deg selv et klapp på baksiden hvis du følger alle disse ansvarlige tipsene om hjørnetann!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bichon Frize for seieren! Westminster Kennel Club Pet Dog Show Crowns 11. “Best In Show” -mester på 12 år drevet av Purina Pro Plan
Next post Gjennomgang: Aikiou Stimulo Interactive Feeder så vel som pusleketøy