Covid-19: En krise eller en vekker?

av Dr. Cliff Faver
1. august 2020
Når vi kommer tilbake til jobb innenfor vår nye rutine, må vi reflektere over hva vi nettopp har opplevd.

Covid – 19 er ikke det siste dårlige viruset vi vil se, så forhåpentligvis lærte vi alle en verdifull leksjon. Tross alt, hvis ikke et virus, kan trusselen være en sopp eller et medikamentresistent bakterie.

Som groomer blir du utsatt for bakterier like smittsom og potensielt så dødelig som Covid – 19 med jevne mellomrom. La dette være en tid til å reflektere over leksjonene vi har lært av pandemien og bruke dem daglig.

Et aspekt er merkbart klart, og det er behovet for å innlemme riktig hygiene for å unngå å bli påvirket. Disse typer smittsomme organismer skal ikke fryktes, men respekteres.

Ofte oppstår i sanitet når vi slipper vår beskyttelse og blir for selvtilfredse. Den største frykten når ting kommer tilbake til “normal” er at denne selvtilfredsheten kan føre til en opptak, og vi begynner på nytt. Vi må ikke ta dette for gitt og umiddelbart iverksette tiltak for å implementere en effektiv og regelmessig sanitærplan.
Annonser

Vi ble anbefalt å være hjemme og kontakte legen vår hvis vi følte oss syke. Hvis du observerer en hudlesjon på en hund og ikke har anelse om hva den er, hvorfor vil du ta sjansen for eksponering for det ukjente? Hvis du løp inn i en person i dagligvarebutikken som hoste, pusset du bare den som forkjølelse, eller ble du litt nervøs og holdt avstanden din, i frykt for at det kan være Covid – 19?

Når det gjelder hunden, hva om det er MRSA/MRSP, et medikamentresistent Pseudomonas -infeksjon (dårlige bakterier som er vanlige i hundeører), eller en alvorlig smittsom sopp? Under riktig tilstand kan noen av dem være dødelige – ikke bare for deg, men også barnet ditt eller et immunkompromittert familiemedlem.

Vi ble også informert om at vår største sjanse for å inngå Covid – 19 var ved å møte en syk person eller eksponering for viruset fra dråper igjen på overflater. Det vanligste middelet for selvforsyre er gjennom øynene, nesen og munnen – ofte fra våre hender.

Vi ble oppfordret (og pålagt på noen områder) til å bruke masker og hansker og å vaske hendene ofte. Denne ideen, selv om den er en stor, var langt fra effektiv på grunn av den dårlige henrettelsen. Folk bruker ofte masken under nesen, bruker masker som ikke er personlig beskyttende eller bruker hendene for å stadig justere masken. Dette negerer enhver fordel som disse personene kan få ved å bruke PPE (personlig verneutstyr) riktig.

Leksjonen vi bør ta bort er at vi må ta forholdsregler i tilfelle det er potensiale for en annen type smittsom situasjon. Hansker, masker, øyebeskyttelse og til og med en kjole (endret mellom kjæledyr for neste kjæledyrs beskyttelse) bør utnyttes strengt. Det er også viktig å få riktig PPE og bruke den på riktig måte. Bare det å gå gjennom bevegelsene uten riktig utstyr og kunnskap er ofte bare en bortkastet innsats.

Føler du at du vasket hendene så mye eller enda oftere enn du ville gjort når du badet hunder på jobb? Vi ble oppfordret til å vaske hendene ofte og bruke håndrenser (hvis vi kunne finne noen) regelmessig. Dette er en av de beste måtene å unngå infeksjon på. Løsningen på forurensning er fortynning! Det er viktig å legge til at en god fuktighetsgivende lotion skal påføres etter å ha vasket hender, for hvis du ofte blir vasket, striper du av de naturlige oljene fra hånden din. Denne tørrheten vil forårsake ekstrem irritasjon, og etterlater deg mer utsatt for infeksjoner som kan angripe huden din som mange av bakteriene og soppene som tidligere er diskutert. Merk: Når det gjelder Covid – 19, trenger den ikke gjennom huden. Det kommer inn gjennom luftveiene.

En annen stor bekymring var eksponering for forurensede overflater fordi viruset kunne leve i en periode borte fra mennesket, og reiste via dråper fra en hoste eller nys. Det samme gjelder de fleste infeksjonene vi har kommet gjennom pleiesalongene. Hemmeligheten av å unngå forurensning er å ta den samme handlingen som alle virksomhetene som holdt åpent henrettet – rensende, rent, rent! Og når du blir lei av å rengjøre, rengjør litt mer! Dette er en flott praksis å ha i alle salongene våre, ikke bare for utseende for publikum som kommer inn, men også for å bygge tillit til våre kunder at vi forstår viktigheten av sanitær og renslighet.

Klienter skal se på sanitetspraksisene våre med et mer kritisk øye som nettopp har blitt oversvømmet med all pandemisk informasjon. Forvent at folk skal være mer kritiske, enten de snakker eller ikke. De vil at kjæledyrene deres skal være trygge.

Mange har sagt at denne krisen kommer til å endre ting for alltid. Jeg tror ikke det. Jeg tror, ​​som et samfunn, vil det, inntil vi blir selvtilfredse og så vil skje igjen. Jeg håper, som et pleiesamfunn, vi tar i bruk noen av disse prosedyrene for commonsense -type som en del av vår daglige rutine.

Ingen kommer til å legge det på den nattlige nyheten når en hund med en smittsom sykdomnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Appas konge: Chase er konge nå!
Next post Credelio av Elanco Animal Health