Credelio av Elanco Animal Health

Dette nye alternativet Tick and Flea for Dogs inkluderer den patenterte aktive ingrediensen Lotilaner, som er rettet mot nervesystemets reseptorer av flått og lopper, ikke hunder.1

Credelio er en liten, velsmakende 2 tyggbar tablett godkjent for valper og hunder åtte ukers alder og eldre og 4,4 pund og større. Credelio beskytter mot flått av felles utgave over hele USA: Lone Star Tick (Amblyomma Americanum), American Canine Tick (Dermacentor Variabilis), Black-Beint Tick (Ixodes Scapularis) og brun hjørneteks (Ripicephalus Sanguineus), så godt som fleas (Ctenocephalidesides Felis).

Enkelt på hunder
I en feltstudie ble 100 prosent av credelio -tablettene administrert vellykket, og hunder godtok 94 prosent av dem når de ble levert for hånd, i en tom bolle, eller med mat.2 Credelio er også godt akseptert av et bredt spekter av hjørnetenner, inkludert leketøy Hunder som Chihuahuas og Yorkshire Terrier.2-5 Videre gir Credelio forsikringen om et produkt som er egnet for valper så små som åtte ukers alder.

Tøft på flått og lopper
Credelios aktive ingrediens – lotilaner – sirkulerer i hundens blodstrøm, og målrettet mot reseptorene til flått og lopper når de biter hunden. I medisinske studier drepte Credelio 100 prosent av loppene i løpet av 12 timer for hele måneden.6Credelio begynner å drepe flått og lopper på bare 4 timer6,7. Denne raske innledende handlingen gir rask lettelse fra eksisterende flått. Credelios vedvarende hastighet på drap gjennom doseringsperioden gir beskyttelse mot nyervervede flått. Credelio fungerer raskt fordi den blir absorbert raskt og oppnår topp plasmanivåer raskt. Når det er gitt med mat, når Credelio topp blodnivå innen 2 timer etter dosering.8

Indikasjoner
Credelio dreper voksne lopper og er indikert for behandling av loppeangrep (ctenocephalides felis) og behandlingen og kontrollen av flåttinfeksjoner [Amblyomma americanum (Lone Star Tick), Dermacentor variabilis (American Canine Tick), Ixodes scapularis (svart bydd flått) og rhipicephalus sanguineus (brun hjørnetegn)] i en måned i hunder og valper 8 ukers alder og eldre, og veier 4,4 pund eller høyere.

Viktig sikkerhetsinformasjon
Safe bruken av credelio i avl, gravide eller ammende hunder er ikke evaluert. Brukes med forsiktighet hos hunder med en historie med anfall. De hyppigst rapporterte bivirkningene er vekttap, forhøyet nitrogen i blodet, overdreven vannlating og diaré. Se pakkeinnsats for full sikkerhetsinformasjon.

Referanser
1rufener, L. et al. 2017. “Romanen Isoxazoline Ectoparasiticid Lotilaner (Credelio®): En ikke-konkurrerende antagonist som er spesiell for virvelløse dyr γ-aminobutyric acid-gated kloridkanaler (Gabacls).” Parasitter og vektorer. 10: 530.
2karadzovska, D. et al. 2017. “En randomisert, kontrollert feltstudie for å evaluere effektiviteten og sikkerheten til lotilaner smaksatt tyggbare tabletter (Credelio®) i å eliminere lopper hos klienteide hunder i USA.” Parasitter og vektorer. 10: 528.
3Cavalleri, D. et al. 2017. “En randomisert, blindet, kontrollert feltstudie for å evaluere effektiviteten og sikkerheten til Lotilaner-tabletter (Credelio®) i å kontrollere lopper i klienteide hunder i europeiske land.” Parasitter og vektorer. 10: 526.
4Cavalleri, D. et al. 2017. “En randomisert, kontrollert studie for å evaluere effektiviteten og sikkerheten til Lotilaner (Credelio®) i å kontrollere flått i klienteide hunder i Europa.” Parasitter og vektorer. 10: 531.
5elanco Animal Health. data på fil.
6Cavalleri, D. et al. 2017. “Vurdering av hastigheten på loppespill over lotilaner (Credelio®) gjennom måneden etter oral administrasjon til hunder.” Parasitter og vektorer. 10: 529.
7murphy, M. et al. 2017. “Laboratory Assessment of the Speed ​​of Kill of Lotilaner (Credelio®) mot Ixodes Ricinus tikker på hunder.” Parasitter og vektorer. 10: 541.
8toutain C. et al. 2017. “Den intravenøse og orale farmakokinetikken til lotilaner hos hunder.” Parasitter og vektorer. 10: 522.

Kilde: PR Newswire

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Covid-19: En krise eller en vekker?
Next post Professor Fido? College Gone to the Dogs